Lees wat reviewers zeggen
De opdager ikke klare fejl på bilen ved synstjek og værkstedstjek. Overholder desuden ikke ting de lover i frimann Hansen Slagelse. Hold jer væk fra dem hvis muligt.
Har lige handlet ny bil hos Frimann Hansen i Hillerød. Sikke en helt fantastisk og professionel behandling vi har fået af Anders som er salgschef. Virkelig grundig og kyndig vejledning lige fra... Toon meer
Vi valgte at køre til Frimann Hansen før at prøvekøre en bil - da vi kommer ind, virker sælger ret så ligeglad med os - han taler endda bilen ned - og siger at vi kan komme tilbage senere for at p... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Har lige handlet ny bil hos Frimann…
Har lige handlet ny bil hos Frimann Hansen i Hillerød.
Virkelig grundig og kyndig vejledning lige fra første besøg til afhentning af vores nye Citroën C5.
Vi kan kun på det varmeste anbefale at man snakker med Anders, hvis man er interesseret i at købe ny bil hos Frimand Hillerød.
Så vi er ikke bleg for at give fem stjerner fra den første oplevelse med Frimand Hansen.
Vi var på ferie i Stubbekøbing
Vi var på ferie i Stubbekøbing, da vores Peugeot 2008 pludselig “bad” om påfyldning af ad-blue. Vi havde allerede fyldt ad-blue på nogle dage forinden. Vi kørte derfor ud til Frimann Hansen i Nykøbing F., hvor vores første kontakt var Johnny Kristensen og en meget flink mekaniker.
Hold da op en service vi fik - efter ca 30 minutter havde de fikset bilen, så vi “turde” køre videre.
Tak I redede vores ferie🙏
De opdager ikke klare fejl på bilen ved…
Hold jer væk fra dem hvis muligt.
God samtale med Anders som ansvarlig…
God samtale med Anders som ansvarlig sælger. God vejledning og klar med svar på vores spøgsmål. Forståelig kontrakt og finansiering. God opfølgning ved ventetid. Fin oplevelse ved modtagelse af bilen og instruktion i bilens fuktioner. En dejlig eC5 Aircross VTR Sport som vi er rigtig glade for.
Købte en bil af Anders i Hillerød
Købte en bil af Anders i Hillerød. Virkelig god service med opfølgning og info både før under og efter levering.
Alle aftaler blev overholdt, så alt i alt en positiv oplevelse.
Købte en bil fra ny i 2021
Købte en bil fra ny i 2021. Efter 100.000 km røg OBC-enheden. Pris 42000. Da jeg spørger om der ikke er mulighed for at søge kulance hos Peugeot, er beskeden at sælgeren var "ret sikker" på at det ikke kunne betale sig. Da jeg så påpeget , at ret sikker, ikke er det samme som at gøre et forsøg, er han nu sikker på Peugeot ikke vil give kulance. Bilen havde som sagt kørt 100.000, så jeg bad ham pakke den sammen så jeg kunne hente den. Efterfølgende har jeg fået en ny OBC enhed for 17.500, en besparelse der kan mærkes. Det kunne være gjort for 15.500 men skulle bruge bilen hurtigt. Så hvis i er ejere af en elbil, så få den repareret et andet sted. Deres service er også uforholdsmæssigt dyr. Havde før dette, overvejet at købe bil nr 2 hos Dem. Men jeg kommer aldrig til at handle med denne forretning igen.
Fantastisk oplevelse.
Fantastisk oplevelse.
Jeg har talt med Aton fra Nykøbing F.
Jeg må indrømme, efter at have talt med super mange forhandlere, inklusiv en anden afdeling fra Slagelse, så har jeg aldrig mødt en sælger, der ikke sælger dig hvad som helst for bare at sælge. Han lytter til dig og hjælper samt rådgiver på fantastisk vis!
Desværre var der ikke en bil, der dækkede lige mine behov, men dog glemmer jeg aldrig Aton som verdens bedste bilsælger! Og selvom vi ikke fandt bilen, lovede han at tænke på mig, hvis der dukkede en bil op, der opfyldte mine behov! så kan kun anbefale og tag fat i Anton det fortryder i ikke
⭐⭐⭐⭐⭐ 5 stjerner – sådan skal bilhandel og kundeservice være!
Vi har netop fået leveret vores nye leasede Opel Frontera fra Frimann Hansen Biler i Hillerød, og hele forløbet – ikke mindst takket være sælger Anders Madsen – har været en virkelig god oplevelse fra start til slut.
Bilen blev bestilt den 31. juli med forventet levering den 11. august. Anders nævnte, at den måske kunne være klar allerede den 10. men det turde han dog ikke love.
Vi var på ferie i dagene op til leveringen, hvilket Anders vidste, men alligevel sørgede han løbende for at holde os opdateret: “Nu er bilen kommet”, “Nu er den under klargøring” osv. Det er en lille ting, men det gør altså ventetiden på en ny bil lidt sjovere!
Den 10. august – dagen efter vi var kommet hjem fra ferie – ringede Anders fra morgenstunden, og fortalte at han havde en god og en dårlig nyhed.....
Den dårlige først: Bilen blev desværre først klar den 11. august… )altså præcis den dato, han hele tiden havde lovet. 😄)
Og så den gode nyhed:
Siden vi underskrev leasingaftalen den 31. juli, havde Opel lanceret en ny kampagne, som betød, at bilen nu kunne leases 350 kr. billigere om måneden.
Her kunne Anders selvfølgelig bare have tænkt: “Aftalen er underskrevet, så sådan er det.”
Men det gjorde han ikke.
På eget initiativ havde han taget fat i Opel Finans og efter lidt tovtrækkeri fået lov til at annullere vores allerede underskrevne leasingaftale og lave en ny til den lavere kampagnepris.
Det er ganske enkelt fremragende kundeservice!
Ved afhentningen stod bilen naturligvis klar. Anders gav sig god tid til en grundig gennemgang af bilen og dens funktioner, hjalp med opsætning og tilslutning af telefonen og sørgede generelt for, at vi kom godt fra start.
Og som om det ikke var nok, beklagede han ovenikøbet, at bilen ikke var blevet klar den 10. august – en dato han vel at mærke aldrig havde lovet – og gav os et sæt bilmåtter med uden beregning som “plaster på såret”.
Det er næsten svært at være utilfreds over en forsinkelse, der ikke rigtig var en forsinkelse. 😄
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og Anders Madsen får vores varmeste anbefaling. Det er den slags service, der gør, at man både har lyst til at komme igen og anbefale forhandleren til andre.
5 store stjerner til Anders og Frimann Hansen Biler i Hillerød! ⭐⭐⭐⭐⭐
Aldrig om jeg vil anbefalde Frimann…
Aldrig om jeg vil anbefalde Frimann Hansen i stensved / Vordingborg.
Første oplevelse er at jeg indberetter en skade på min bil via forsikringsselskab og der står værkstedet vil kontakte mig inden for 24 timer. Jeg hører intet. Efter 1 måned forsøg hvor jeg hvergang ringer om er på hold i 15 min + eller får afvide at deres pladesmed ikke er på værkstedet i dag, og han ringer tilbage. Det sker ikke.
Da jeg endelig får kontakt med dem, og jeg viser de 2 skader de skal lave, og får en tid.
Det ville tage 3 dage fik jeg afvide men det tog 5 dage (det er okay) men da jeg så får min bil retur er KUN den ene skade lavet. Jeg ringer til værkstedet og bliver modtaget af en meget arrogant sælger som næsten lyder ligeglad med mit problem (det skal lige siges de har kræve penge fra mit forsikringsselskab på skaderne). Jeg køre så derud og vil snakke med dem, og vise at skaden ikke er lavet. Jeg bliver mødt med en meget arrogant sælger, som ikke vil kigge på skaden og siger jeg må komme igen mandag. Jeg beder om at blive ringet om mandag, af deres chef.
Mandag morgen bliver jeg ringet om at de har “glemt” at lave skaden og de skal have min bil igen.
Da jeg så køre min bil på værkstedet igen, står man ret længe inden en sælger tager kontakt til en selvom man står ved kassen og venter. Her siger han det tager et par dage og få lavet denne skade.
Generelt virkelig ubehagelig oplevelse med dem, og aldrig om jeg vil anbefale at få lavet bil der. Og desværre hører man det også fra andre folk efter vi har fået vores bil retur.
Ekstremt dårlig behandling, og dyr reparation, som ikke løste fejlen.
Er blevet så ekstremt dårligt behandlet af værkstedet i Slagelse!
Jeg afleverer min Peugeot 2008 til reparation, og oplyser ved afleveringen, at det sandsynligvis er adblue karret som er defekt. Da jeg har haft en anden mekaniker til at sætte en test pc på bilen inden.
De ringer fra værkstedet og siger at partikelfiltret skal skiftes. Pris 30.000 kr! Jeg ender til sidst med at acceptere det, for det er jo dem er autoriseret værksted.
Dagen efter viser min bil samme fejl igen :-(
Jeg afleverer bilen igen, og beder dem om at lave det som reklamation, og oplyser igen, at nok er adblue karret som er defekt. De ringer denne gang fra værkstedet, og siger at jeg har ret. De vil nu udskifte adblue karret.
Pris: ekstra 10.000!
Efter mange diskussioner med værkføreren ender det med at jeg må acceptere, da de ellers ikke vil lave bilen!
Jeg bruger ALDRIG mere det værksted ! De vil bare hive så mange penge som muligt ud af kunden, og er totalt ligeglade og virkelig uhøflige i skranken også.
Find et andet værksted i stedet for Frimann Hansen!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - oplevelse hos Frimann Hansen biler i Hillerød.
Købte min Leapmotor og alt gik fuldstændig gnidningsfrit og jeg fik bilen tidligere end forventet.
Efterfølgende virkelig god service da jeg ønskede bogstaver på bilen fjernet, tog de bilen med det samme.
Søde sælgere der altid er imødekommende og hjælpsomme, kan varmt anbefale at købe bil her.
Vi har fået en skade og skal have lavet…
Vi har fået en skade og skal have lavet bilen.
Det blir Frimann Hansen der skal lave den igennem vores forsikringsselvskab.
En havde bakket op i vores bagkofanger og skaden skal laves, de bestiller en ny kofanger hjem til den og der går flere uger, i de uger ringer jeg for at spørge hvad status er og de siger de ringer tilbage, men gør det ikke !
Jeg ringer op igen nogle dage efter og er bestemt og de siger de har fået kofangeren hjem og sendt til maling så ringer når den er kommet hjem.
Igen flere dage går og jeg ringer igen og igen får jeg afvide de ringer tilbage og igen gør de ikke!
Jeg ringer et par dage efter igen og siger nu vil jeg gerne habe besked og der har de lige fået kofangeren hjem fra maler of den skal sættes på.så vi finder en dag!
Jeg kører ind med bilen og de ringer og siger det er en forkert kofanger at hullerne er for store til baksensorene men de.sætter den på også.bestiller en original kofanger hjem. Ugerne går og hører intet , jeg ringer igen og den er til maler .
Der går ydeligere flere dage, og så ringer de og siger jeg skal komme over med den og det gør jeg .
De ringer og siger den er færdig et par timer efter men inden jeg kører kigger jeg bagpå.
Hullerne ved baksensorne er.skåret groft og noget af malingen er sprunget af ind i bagkofangeren samtidig er der knust en gummipakning i en af baksensorne og den ene side på kofangeren buler ud ! Virker som.om den ikke er sat godt nok på.
Jeg går ind og siger det vil jeg ikke godkende, og de går med ud og ser. De siger de vil bestille et ny pakningssæt hjem fra KIA, også når det kommer hjem vil de ringe og få lavet det andet os der.
Igen er der gået flere uger og min bil er ikke blevet lavet endnu, og der er gået over 3 måneder nu.
Og har ringet til min forsikring og sagt jeg er mega utilfreds med den service!
Desværre en meget frustrerende…
Desværre en meget frustrerende oplevelse.
Vi købte en Fiat 500e hos Frimann Hansen, hvor den fysiske nødnøgle manglede ved levering. Vi fik oplyst, at den ville blive bestilt, men efter mere end et halvt år måtte vi selv følge op flere gange for at få en status.
I februar 2026 erkendte værkstedschefen skriftligt, at sagen var "faldet mellem to stole", og at nøglespidsen nu var bestilt. I maj 2026 fik vi besked om, at den stadig ikke var kommet hjem. Siden da har vi ikke modtaget nogen opdatering.
Det mest skuffende er ikke selve den manglende nøgle, men den manglende opfølgning og kommunikation. Sagen har krævet gentagne henvendelser fra vores side, uden at der er blevet leveret en konkret løsning eller en forventet leveringsdato.
Jeg forventer en væsentligt bedre håndtering af reklamationer og opfølgning på aftaler hos en autoriseret bilforhandler.
Opdatering (august 2026):
Siden jeg skrev denne anmeldelse, er situationen desværre kun blevet værre.
Jeg har fortsat ikke modtaget den nødnøgle, som skulle have været leveret sammen med bilen. Den 15. juni 2026 sendte jeg endnu en mail, hvor jeg bad om en konkret status, dokumentation for bestillingen og en forventet leveringsdato. Den mail blev aldrig besvaret.
Jeg har nu været nødt til endnu en gang at kontakte Frimann Hansen og denne gang sætte virksomhedens ledelse på CC, da sagen nu har stået på i over ét år.
Det mest skuffende er ikke, at en reservedel kan være forsinket. Det mest skuffende er, at vi som kunde gennem mere end ét år selv har skullet følge op igen og igen via telefon, e-mail og SMS, uden at få sagen afsluttet.
Frimann Hansen har tidligere skriftligt erkendt, at sagen var "faldet mellem to stole", og at nøglespidsen var bestilt. Alligevel står vi fortsat uden en løsning.
Jeg håber stadig, at virksomheden vælger at tage ansvar og afslutte sagen, men indtil videre er min oplevelse desværre, at der mangler både opfølgning, kommunikation og ansvar for at få løst en meget simpel reklamationssag.
Meget dårlig service ...
Jeg havde tid til en garanti udskiftning af væske ved airbaggen, kl. 10.30 hos Frimann Hansen Biler i Nykøbing F. Jeg ankommer ca. 20 min. før den aftalte tid og efter at have ventet på en ledig medarbejder, tror medarbejderen, at jeg også skal have lavet service på min 12 år gamle Opel Ascona. Da det går op for ham, at det kun drejer sig om denne udskiftning af væske ved airbaggen - og at bilen slet ikke var i deres system - så kunne jeg bare sætte mig hen i deres café.
Efter at have ventet i 50 minutter uden at noget som helst skete, valgte jeg at bede om min nøgle til bilen og køre derfra.
MEGET DÅRLIG SERVICE - ELLER MANGEL PÅ SAMME! KOMMER DER ALDRIG IGEN ....!
Værste værksted du kan finde
Jeg valgte Frimann Hansen Automobiler i Næstved, fordi de fremstår som et autoriseret værksted, og jeg derfor forventede professionelt arbejde, ordentlig kommunikation og en seriøs behandling af min bil. Desværre har oplevelsen været det stik modsatte. Det har virket mere som et amatørfirma end et professionelt værksted.
Jeg indleverede min Peugeot for at få skiftet en fordør og få rettet en bule på forskærmen. Det endte samlet set med at tage omkring 1,5 måned at få lavet noget, der burde have været en forholdsvis simpel opgave.
Første gang havde de bilen i cirka 2 uger. Da jeg fik bilen tilbage, var den ikke afleveret ordentligt. Der var sorte fedtede fingeraftryk på beklædningen ved A-stolpen ved fordøren — altså lige dér, hvor de havde arbejdet. Derudover var ledningsnetskjuleren ved døren knækket og sad ikke ordentligt fast. Det er noget, man næsten ikke kan undgå at se, når man monterer en dør.
Kort efter fandt jeg også ud af, at bilen ikke kunne låse korrekt fra fordøren. Resten af bilen låste, men fordøren gjorde ikke. Det er selvfølgelig uacceptabelt at få bilen tilbage efter en reparation, hvor døren ikke engang låser korrekt.
Da jeg kontaktede dem om problemet, fik jeg først en tid 2-3 uger senere. Det betød, at hele processen trak yderligere ud. Samlet har det taget omkring 1,5 måned at få skiftet en dør og rettet en forskærm.
Jeg måtte selv møde op hos dem omkring 8-9 gange i perioden, fordi jeg ikke fik ordentlig information undervejs. Jeg oplevede generelt meget dårlig kommunikation og manglende opfølgning.
Da bilen kom ind igen for at få rettet låseproblemet og de andre ting, kom den endnu engang tilbage i utilfredsstillende stand. De havde kun vasket den dør, de havde arbejdet på, mens resten af bilen stadig var beskidt. De sorte mærker på A-stolpen blev forsøgt renset, men efterfølgende var der i stedet store hvide pletter på beklædningen.
Kundeservicen var mindst lige så skuffende som selve arbejdet. En medarbejder diskuterede med mig om, hvorvidt de overhovedet skulle vaske bilen efter deres arbejde. Midt i samtalen vendte han sig om og gik sin vej, mens jeg stadig talte til ham. Det var ekstremt respektløst og helt uprofessionelt.
Jeg fik desuden at vide, at jeg burde vælge et andet værksted fremover, fordi jeg kom tilbage og var kritisk over deres arbejde. Men selvfølgelig er man kritisk, når bilen bliver afleveret med fejl, beskidt interiør, ødelagte dele og en dør, der ikke låser korrekt.
Alt i alt har det været en frustrerende og meget uprofessionel oplevelse. Jeg valgte dem, fordi jeg troede, jeg valgte et autoriseret og seriøst værksted — men ud fra min oplevelse har det været alt andet end det. Jeg kan på ingen måde anbefale Frimann Hansen Automobiler i Næstved.
Dårlig service
Desværre kan jeg ikke anbefalde værkstedet i Slagelse og heller ikke den bil som vi har købt som allerede indenfor 4 gik er gået i stykker anden gang. Bilen er Opel Crossland fra 2022. Derfor kommer vi aldrig til at købe tysk eller fransk igen. Dårlig kvalitet. Det er derfor sidste gang at mig og min kone vi bruger dette værksted. Min bil har holdt hos dem siden i fredags og der er ingen status på hvornår den bliver lavet. De ringede til mig i tirsdags og sagde at de har brug for en teknikker og det er det. Siden da har de ikke ringet og det er snart fredag igen. Det er ikke i orden og det er heller ikke i orden at de ikke har lånebiler ledig når man har brug for en. Fordi vi som familie med barn har brug for en lånebil og jeg og jeg har også brug for den eftersom jeg havde planlagt at udstille på Græsted veterantræf i pinsen som jeg desværre har været nødsaget til at afløse på grund af manglende lånebil. Det er ikke den måde man skal behandle sine kunder på hvis man ønsker at beholde dem.
Vi anbefaler 5*
Vi havde Booket service til vores bil, Få dage inden vi skulle til dette service får desværre også en skade på bilen. Næstved afdelingen Fik klaret begge dele af en omgang med et flot resultat og med god forståelse for vores situation.
Profesionelt arbejde og super service
Urimelig lang køtid i telefon
Rykkede 2 gange for at få en bekræftelse på min værkstedstid (bestilt telefonisk efter en masse bøvl på hjemmesiden).
Rykkede en tredje gang telefonisk - var i kø i 81 minutter!
Man føler sig nærmest usynlig!
Vi valgte at køre til Frimann Hansen før at prøvekøre en bil - da vi kommer ind, virker sælger ret så ligeglad med os - han taler endda bilen ned - og siger at vi kan komme tilbage senere for at prøve den.
Da vi så kommer senere og prøver den, er der ingen efterfølgende der retter henvendelse eller hjælper med at få en handel i hus, så efter at have ventet ret længe forgæves, kører vi hjem.
ALDRIG igen!
En helt igennem elendig service i…
En helt igennem elendig service i Næstved. Ringer man til dem får man besked på man er nr. 1 i køen og de har mange at snakke med. Oplevede det ved alle mine fire opkald til dem og valgte så at kører derud med telefonen i venteposition som nr. 1. Lagde den på disken imens jeg kunne se to medarbejder som ikke snakkede i telefon altså så valgte man bare at lade folk vente i evigheder. Min bil som skulle laves efter en front skade var på værksted i 9 dage uden jeg hørte noget! Fik så at vide den ville være klar dagen efter men jeg modtog aldrig opkald eller sms og måske igennem selv tage kontakt til dem ved at kører derud. Undskyldningen var underbemanding på pladeværkstede men fik at vide den var klar dagen efter. Intet hørte jeg og så fredag fik jeg blot en sms om en ny lejeaftale af lånebilen. Inge opkald så efter 30 min som nr. 1 i køen tog jeg derud og så var det pludselig en forkert kofanger de havde fået malet til mig….. En helt igennem elendig kundeservice man bliver budt af Frimann Hansen i Næstved og kommer aldrig igen til at benytte mig af dette firma!!!!