4,4

Uitstekend

Mijn toiletdouche ging om onverklaarbare reden kapot.
Gebeld met Roy en dezelfde dag stond monteur al op de stoep. In totaal binnen 1 week vier keer geweest met nieuwe onderdelen.
Heb nog nooit zulke goede service meegemaakt.
Deze mensen denken met je mee en doen er alles aan om je te helpen.

11 november 2025

2 stuks Vitra V-Care

Gisteren zijn twee stuks Vitra V-Care Essential geïnstalleerd door Alex. Zeer netjes gedaan. Installatie bij ons was niet gemakkelijk vanwege het ontbreken van een electricteitspunt bij ons boventoilet. Toch is het uiteindelijk goed gekomen en is de electriciteitkabel netjes weggewerkt. Het contact met Roy voorafgaand aan de aankoop was goed en vriendelijk. Hij heeft het druk, dus zal wellicht niet onmiddelijk reageren op een Whatsapp bericht, maar heb even geduld, het is de moeite waard. Komen afspraken goed na.

31 oktober 2025

Roy van Frissebips.nl heeft ons goed…

Roy van Frissebips.nl heeft ons goed voorgelicht over de verschillende Japanse toiletten, waarbij ons oog op de TOTO Washlet RW viel. Snel een offerte gekregen en de installatie is perfect gedaan door Alex, echt vakwerk. We zijn heel tevreden over het hele proces, van showroom bezoek tot aan de Frissebips:).

4 augustus 2025

Toppers in alle opzichten

Toppers in alle opzichten. Van begin tot eind een heel prettig contact met Roy, maar ook Alex en Zowi. Wat een koppel is dat. Zéér netjes gewerkt en in korte tijd 2 douche-wc's geplaatst. Waar een ander bedrijf nog aangaf dat er gesloopt moest worden hebben de mannen van Frissebips niets gesloopt en alles onzichtbaar weggewerkt. We zijn er heel blij mee! Henk en Louise

17 juli 2025

Geweldig bedrijf met goede producten

Geweldig bedrijf. De showroom lijkt in voordat je naar binnen gaat een beetje klein, zo in een woonhuis in een Amsterdams straatje, maar alle mogelijkheden en modellen zijn er uitgebreid te bekijken. Dan de snelheid, vakkundigheid en de communicatie: het is allemaal top. wij hebben na een reis naar Japan een Toto Washlet gekocht en kunnen het iedereen aanraden. Visite kan altijd nog ouderwets aan de slag met wc-papier en een normale doorspoelknop gebruiken. Dit kan je ook doen mocht er een stroomuitval zijn in de wijk. Alle andere dagen is het inderdaad precies wat de naam van het bedrijf belooft.

17 april 2025

Top en betrouwbaar

Dit bedrijf heeft een meer dan uitgebreide presentatie en uitleg op de website. Een zeer snel uitgebrachte offerte, reële prijzen en een zeer vakbekwaam installatieteam. Daarnaast is eigenaar Roy een man van zijn woord en erg klant- en service gericht. Een meer dan tevreden klant.

12 december 2024

Frissebibs

Frissebibs? hoe kom je op deze naam???
Niettemin hebben wij een jaar geleden daar een wc douche gekocht Maro D’Italia DI600.(naar alle tevredenheid)
Een snelle levering tot gevolg en altijd een antwoord op mijn vraag. Na 10 maanden kwam er geen warm water meer uit de sproeier. Contact gehad met Roy, die me te woord stond en geen telefonisch contact, belde of mailde hij me iedere keer snel terug. De wc bril opgestuurd en binnen zeer korte tijd weer terug en gerepareerd, natuurlijk gratis in de garantie periode. Al met al zeer tevreden met Frissebibs. Het snelle contact wat ik iedere keer had, daar kunnen anderen nog een voorbeeld aan nemen. Frissebibs Toppie. Groetjes Marius

22 februari 2024

Douche-wc ongeschikt bij incontinentie

Deze onderdouche, Japans toilet of douche-wc
(Maro D'Italia DI600 elektrische douche-wc) kan helpen voor mensen die zich niet goed kunnen afvegen en verder gezond zijn. Voor dementerenden die niet incontinent zijn en waar de verzorgers het apparaat bedienen, kan het ook prettig zijn. Ook voor mensen met aambeien kan het toegevoegde waarde hebben, omdat aanraking erg pijnlijk kan zijn.

Maar bij van ontlasting incontinente mensen reinigt het smalle straaltje van deze douche-wc volstrekt onvoldoende – daar werkt alleen een echte douche. Voor mensen die veel last hebben van urineweginfecties zou het volgens de verkoper van het product helpen, maar dat is slechts een onbewezen claim. Er zijn namelijk geen onderzoeken over bekend, ook niet bij een geraadpleegde specialist ouderengeneeskunde en expert continentie.

Wat betreft de leverancier, Frisse Bips: telefonisch vriendelijk en meedenkend, maar belangrijkste teleurstelling is dat ons voor aankoop niet duidelijk is gemaakt dat een douche-wc onvoldoende reinigt bij incontinentie, hoewel we in de offerteaanvraag duidelijk gesteld hebben dat hij daarvoor bedoeld was.
Andere, minder belangrijke minpuntjes waren dat het stopcontact volgens de gebruiksaanwijzing te laag werd gemonteerd, en dat het dubbelzijdige plakband waarmee het bevestigd werd losliet. Ook hebben we de beloofde referenties (van andere zorginstellingen waar het apparaat gebruikt wordt) ondanks herhaald vragen nooit gekregen, en daar konden we dus ook niet van leren.

Achteraf hebben we spijt dat we niet met een ander bedrijf (Toilet op Maat, in Heiloo) in zee zijn gegaan. Dat bedrijf biedt namelijk aan de douche-wc kosteloos weer te verwijderen als hij niet bevalt.

1 juli 2023

Dit bedrijf verkoopt douchewc’s

Dit bedrijf verkoopt douchewc’s, een artikel wat je niet zo snel bij de lokale bouwmarkt of badkamer winkel tegenkomt. Je moet dus eigenlijk zelf je huiswerk doen en zo af en toe eens raad vragen bij Roy, de eigenaar. Deze mijnheer belt je gewoon terug als hij de telefoon niet kan opnemen. Hij geeft je zeer deskundig advies, zonder haken en ogen. Kortom ik heb een douchewc gekocht van een plaatje/youtube filmpje en vooral vanwege het deskundige advies van Roy.
Frissebips.nl gave naam hè?

1 april 2022
Toon reviews in alle talen. (12 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken