FRU.PLReviews

1.696
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zawsze planując podróż samolotem dla siebie lub kogoś z najbliższej rodziny, korzystam z portalu Fru.pl. Tym razem też za tydzieńĶ wysyłam 15-letnią córkę na kilka dni do koleżanki do Anglii. Wszystko... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stanowczo radzę trzymać się z daleka od tego pośrednika!!!!! Po dokonaniu rezerwacji i opłaceniu biletów lotniczych dostajesz maila z informacją że ceny lotów zmieniły się i konieczna jest dopłata w m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pani Gabriela w ciągu kilkunastu minut rozwiązała problem odrzucenia płatności przez bank. Problem polegał na tym, że robiłem rezerwację na lot kwietniowy w styczniu 26 i nie zorientowałem się, że pła... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pani Kasia P.-S. Nie chcę pisać nazwiska. Jest wspaniałym człowiekiem z obslugi klienta fru, który mi pomógł w sytuacji stresowej. Ta zlota kobieta szeroko udzieliła odpowiedzi na moje pytania i dala... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau

Geschreven door het bedrijf

Tanie loty, bilety lotnicze i tanie linie lotnicze w jednym miejscu. Dobra oferta połączeń lotniczych. Sprawdź ofertę FRU.PL teraz.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.696)

153 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Pierwszy raz dokonywanie rezerwacji

Pierwszy raz dokonywanie rezerwacji. Czasami mało czytelne strona podczas rezerwacji. Następnym razem powinno być lepiej.

28 december 2025

Antwoord van FRU.PL

Dziękujemy za opinię i za pierwszą rezerwację w naszym serwisie! Doceniamy uwagi dotyczące czytelności strony – pracujemy nad tym, aby proces był jeszcze prostszy i bardziej przejrzysty. Cieszymy się, że mimo drobnych trudności udało się dokonać rezerwacji i mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie doświadczenie będzie już w pełni satysfakcjonujące.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybko,sprawnie z pełną informacją i…

Szybko,sprawnie z pełną informacją i pomocą.Polecam wszystkim

Antwoord van FRU.PL

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i zapewnić pełną informację.

Odradzam wszystkim

Odradzam wszystkim. Kupiliśmy dwa bilety do Wietnamu z Warszawy. Po czym dostaliśmy maila że chcą 4500 zł więcej niż zapłaciliśmy. Totalny oszustwo. Odradzamy serdecznie.

Antwoord van FRU.PL

Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. Miejsca na pierwotny lot zostały wyprzedane, na co niestety nie mieliśmy wpływu. Sprzedaż odbywa się globalnie, a loty na popularnych trasach – szczególnie w okresach świątecznych lub przy rezerwacjach last-minute, takich jak ta – czasami wyprzedają się w całości.

W takiej sytuacji zaproponowaliśmy alternatywny lot tego samego dnia (w wyższej cenie), zmianę na inny dostępny rejs lub pełny zwrot wpłaconej kwoty w ciągu maksymalnie 7 dni roboczych.

Rozumiemy, że sytuacja była frustrująca, zwłaszcza przy krótkim czasie do wylotu, i przepraszamy za wszelkie niedogodności. Naszym celem jest zawsze zapewnienie jak najlepszej obsługi i pełnej przejrzystości wobec klientów.

Absolutne oszustwo

Absolutne oszustwo. Złożyliśmy zamówienie po czym dostaliśmy maila dwa dni przed wylotem że cena uległa zmiany o 4500 zł. Nadal widzimy że bilety są. Jest to totalny absurdu i oszustwo. Nie polecam i odradzam. Wybierzcie jakiekolwiek inne serwisy typu fliggtscanner czy kiwi

Super

Super, bardzo polecam.

19 december 2025

Antwoord van FRU.PL

Bardzo dziękujemy za polecenie! Zapraszamy ponownie!

Świetnie!

Świetnie!
Dziękuję Pani Magdalenie Strzelec za sprawną obsługę

4 december 2025

Antwoord van FRU.PL

Pani Natalio, bardzo dziękujemy za opinie! Pani Magda się ucieszy! Pozdrawiamy!

Dziekuje za pomoc

Dziekuje za pomoc
Szybki serwis
Miłą obsługę

29 november 2025

Antwoord van FRU.PL

Bardzo dziękujemy za Pani opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i że doceniła Pani zarówno szybkość serwisu, jak i miłą obsługę. Zapraszamy ponownie😊

Natychmiastowa odpowiedź na prośbę

Natychmiastowa odpowiedź na prośbę, efektywnie i z pozytywnym rezultatem. Czuję się zapewniona profesjonalną opieką. Dziękuję

27 november 2025

Antwoord van FRU.PL

Bardzo dziękujemy za Pani opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc! Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!

korekta nazwiska

Poprosiłam FRU.pl o poprawę nazwiska na bilecie, mam dwuczłonowe nazwisko a wpisałam tylko drugi człon – odpowiedzieli błyskawicznie i w kolejnym mailu przesłali nowy, poprawny bilet. Szybka, profesjonalna i bardzo pomocna obsługa. Polecam!

26 november 2025

Antwoord van FRU.PL

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że mogliśmy szybko pomóc w korekcie nazwiska. To dla nas ogromna satysfakcja, że ocenia Pani naszą obsługę jako szybką, profesjonalną i pomocną. Dziękujemy za polecenie! 😊

Kupiłem bilety do Hiszpanii

Kupiłem bilety do Hiszpanii, wykupiłem też opcję bezpłatną zmianę terminu lotu. Po zgłoszeniu zapytania o możliwość przesunięcia terminu ( wcale nie "sztywne " terminy) tel. i e-mail, brak reakcji i propozycji. Widać, że ta opcja flex premium to naciąganie i oszustwo- uważajcie!

21 november 2025

Antwoord van FRU.PL

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że proces zmiany terminu lotu okazał się dla Pana frustrujący. Chcielibyśmy wyjaśnić, że po zgłoszeniu przez Pana prośby o zmianę, nasz zespół skontaktował się z Panem, przedstawiając dostępne opcje – w tym loty bezpośrednie oraz połączenia z przesiadką (różnica cenowa wynikała z wyższych kosztów tych rejsów).
Rozumiemy, że wybrał Pan pozostanie przy oryginalnym terminie, a mimo to pozostaliśmy do dyspozycji, by pomóc w przyszłości. Dodatkowo przekazaliśmy informacje o alternatywnych lotach bezpośrednich oraz możliwość skorzystania z innych lotnisk.
Opcja Flex są uzależnione od dostępności lotów. Mamy nadzieję, że w kolejnych podróżach nasze usługi będą spełniały Pana oczekiwania.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Procedura jest prosta

Procedura jest prosta

Antwoord van FRU.PL

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że procedura spełniła Pana oczekiwania i była prosta w obsłudze. Dokładamy wszelkich starań, aby korzystanie z naszych usług było jak najbardziej komfortowe, zapraszamy ponownie😊

Gabriela z Fru!

Gabriela ma nie tylko piękne imię, ale sprawia, że człowiek czuje się zaopiekowany. Dzięki!

Antwoord van FRU.PL

Bardzo dziękujemy za Pana opinię. Cieszymy się, że Pani Gabriela potrafiła sprawić, że poczuł się Pan zaopiekowany😊. Dokładamy wszelkich starań, aby każda osoba korzystająca z naszych usług otrzymywała profesjonalną i troskliwą obsługę ✈️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybko sprawnie bez dodatkowych…

Szybko sprawnie bez dodatkowych komplikacji

Antwoord van FRU.PL

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że wszystko odbyło się szybko i bez dodatkowych trudności. Zależy nam, aby każdy klient mógł liczyć na sprawną i rzetelną pomoc na każdym etapie 😊

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.