FRU.PLReviews

1.696
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zawsze planując podróż samolotem dla siebie lub kogoś z najbliższej rodziny, korzystam z portalu Fru.pl. Tym razem też za tydzieńĶ wysyłam 15-letnią córkę na kilka dni do koleżanki do Anglii. Wszystko... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stanowczo radzę trzymać się z daleka od tego pośrednika!!!!! Po dokonaniu rezerwacji i opłaceniu biletów lotniczych dostajesz maila z informacją że ceny lotów zmieniły się i konieczna jest dopłata w m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pani Gabriela w ciągu kilkunastu minut rozwiązała problem odrzucenia płatności przez bank. Problem polegał na tym, że robiłem rezerwację na lot kwietniowy w styczniu 26 i nie zorientowałem się, że pła... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pani Kasia P.-S. Nie chcę pisać nazwiska. Jest wspaniałym człowiekiem z obslugi klienta fru, który mi pomógł w sytuacji stresowej. Ta zlota kobieta szeroko udzieliła odpowiedzi na moje pytania i dala... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau

Geschreven door het bedrijf

Tanie loty, bilety lotnicze i tanie linie lotnicze w jednym miejscu. Dobra oferta połączeń lotniczych. Sprawdź ofertę FRU.PL teraz.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(1.696)

153 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Obsługa klienta

Rezerwacja biletów odbywa się bardzo szybko, wszystko przejrzyście podane, intuicyjne menu strony.

Kontakt z infolinią mailowo przebiega bardzo sprawnie, miła obsługa w wyczerpujący sposób rozwiązuje każdy problem i odpowiada na każde pytanie.
Szczerze polecam !!!

5 november 2025

Antwoord van FRU.PL

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa! 😊
Cieszymy się, że proces rezerwacji oraz kontakt z naszym zespołem spełniły Pana oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby korzystanie z naszych usług było szybkie, intuicyjne i przyjemne.
Bardzo dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

bardzo szybki znaleziony lot oraz…

bardzo szybki znaleziony lot oraz wypełnienie wymaganych danych

3 november 2025

Antwoord van FRU.PL

Panie Andrzeju, dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! 💙 Cieszymy się, że wyszukanie lotu oraz proces wypełniania danych przebiegły sprawnie i bez problemów. Zależy nam, aby rezerwacje na FRU były zawsze szybkie, proste i wygodne. Życzymy wielu udanych podróży! ✈️

Odprawa

Nie mogła zrobić odprawy.najpierw w wiadomości bylo napisane że przez raianera,a okazało się że to przez esy jet.Tylko można rozmawiać na czacie z jedną osobą, nie ma telefonicznego kontaktu.

21 september 2025

Antwoord van FRU.PL

Dzień dobry Pani Edyto, szczegółowe wyjaśnienia zostały do Pani przesłane drogą mailową. Kontakt telefoniczny, jak najbardziej jest dostępny w naszym serwisie, zgodnie z wybranym przez naszych klientów pakietem wsparcia. Dodatkowo nasi konsultanci są cały czas dostępni na czacie, jak i odpowiadają na wiadomości email. Państwa zamówienie zostało wystawione na linię Easyjet, o czym była Pani informowana na każdym etapie dokonywania zakupu. Zatem, że ze strony FRU wszystkie procedury zostały zrealizowane prawidłowo i zgodnie z obowiązującymi standardami.

Profesjonal

20 oktober 2025

Antwoord van FRU.PL

Dziękujemy za 5 gwiazdek! To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy na najwyższym poziomie⭐

Wysoki profesjonalizm i zaangażowanie

Wysoki profesjonalizm i zaangażowanie. Precyzja komunikacji oraz konstruktywne przedstawienie rozwiązania. Pani Karolina Brózda spisała się absolutnie na medal! :)

24 oktober 2025

Antwoord van FRU.PL

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że współpraca z Panią Karoliną spełniła Pana oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze działania zawsze cechowały się profesjonalizmem i zaangażowaniem. Przekażemy Pani Karolinie to wyróżnienie — z pewnością będzie jej bardzo miło! 😊

Oszuści

W dniu wylotu zaproponowali że albo dopłacę do biletu 40% albo mogę zrezygnować
Stanowczo nie polecam

21 oktober 2025

Antwoord van FRU.PL

Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności związane ze wzrostem ceny biletu. Rozumiemy, że taka sytuacja może być rozczarowująca i budzić frustrację. Zapewniamy, że nie było naszym celem wprowadzenie Państwa w błąd .Szczegółowe wyjaśnienie zostało przekazane w wiadomości mailowej.

Szybki jak FRU:)

Szybkość działania ze strony FRU poprzez email godna naśladowania! Odpowiedź na zadane przeze mnie pytania przyszła po chwili!:) Słowa podziękowania dla pana Jana P. za profesjonalizm i szybkość działania!:) Pozdrawiam

20 oktober 2025

Antwoord van FRU.PL

Pani Renato, bardzo dziękujemy za piękną opinie! Oczywiście słowa podziękowania przekazujemy również Jankowi:) Będzie nam bardzo miło jak będziemy mogli pomóc przy planowaniu kolejnych podróży:) Pozdrawiamy serdecznie:)

Pozytywne doświadczenie

Szybka, profesjonalna i kompleksowa obsluga. Dziękuję

14 oktober 2025

Antwoord van FRU.PL

Dziękujemy za wysoką ocenę i miłe słowa. Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy serdecznie:)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Pochwała

Witam
Korzystam z Waszej pomocy już jakiś czas i zawsze z dużą empatią pomagacie we wszystkich moich problemach związanych z lotem.
Nie czekam zbyt długo na odpowiedz w sprawie dla mnie istotnej .
Dziękuje bardzo i serdecznie pozdrawiam

11 oktober 2025

Antwoord van FRU.PL

Dziękujemy, Pani Bożeno! Cieszymy się, że może Pani na nas liczyć i że nasza pomoc spełnia oczekiwania. Zawsze z przyjemnością wspieramy w planowaniu bezproblemowych podróży.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeżeli jestem w stanie na stronie lin…

Jeżeli jestem w stanie na stronie lin lotniczych kupić bilet taniej niż na fru , to chyba fru nie spełnia oczekiwań , na stronie lin lotniczych dostałem bilet za 900 zł już z resztą opłat , a stronie fru 1150 zł w tym ta wasza śmieszna opłata serwisowa . Dla mnie taka strona jak fru powinna mieć dużo tańsze bilety niż operator (linie lotnicze)

10 oktober 2025

Antwoord van FRU.PL

Dziękujemy za podzielenie się opinią! 🙂 Zawsze analizujemy i optymalizujemy nasze ceny, aby oferować jak najlepsze połączenia. Twoja uwaga jest dla nas cenna i pomoże nam poprawić ofertę w przyszłości.

Szybkie i tanie loty

FRU.PL ułatwiło mi znalezienie idealnego połączenia lotniczego w świetnej cenie. Rezerwacja była szybka, a oferta naprawdę szeroka. Zdecydowanie polecam!

2 oktober 2025

Antwoord van FRU.PL

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że udało się znaleźć idealny lot w super cenie 😊

Oszuści!!!

Oszuści!!!! Kupilam bilety z odprawa online. Nie mogłam się odprawić, nie wiedziałam co mam robić. Napisalam do nich maila. Musiałam wypełnić formularz z danymi. Zrobilam to i dostałam wiadomość zwrotną, że formularz dotarł I że wszystko się zgadza i proszą jeszcze i chwile cierpliwości. I na tym się skończyło. Żadnych informacji dotyczących wylotu. O 3 w nocy (6h przed wylotem) dostałam miala, że się nie odprawiłam I muszę udać się na lotnisko I tam się odprawić za dodatkową opłatą. Pojechałam na lotnisko, dodam że jest sporo oddalone ode mnie. A pani do mnie że mój lot jest odwołany i rzekomo fru napisało do mnie o ja się zgodziłam na zmianę terminu. To jest toalnym klamstwem, nikt się ze mną nie kontaktował- wręcz przeciwnie, dostałam wiadomość ze wszystko jest okej. Nie polecam, mam nadzieję że odzyskam pieniądze szybko.

4 oktober 2025

Antwoord van FRU.PL

Rozumiemy, jak stresująca mogła być ta sytuacja, i jest nam naprawdę przykro, że spotkały Panią takie trudności. Przesłaliśmy szczegółowe wyjaśnienie w wiadomości prywatnej – mamy nadzieję, że pomoże to wszystko uporządkować.

szybka pomoc

obawialam sie, ze jesli nie ma numeru telefonu to bede romawiać z botem, czy oczekiwac na odpowiedz na maila kilka dni, jednak na chatcie bardzo pomogla Pani Agata i otrzymałam informacje w przeciagu 2 min,.

3 oktober 2025

Bardzo dziękujemy! Cieszymy się, że Pani Agata mogła tak szybko pomóc 🙌

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Świetna obsługa i wygodne rezerwacje

Korzystam z FRU.PL regularnie i zawsze jestem zadowolony. Strona jest intuicyjna, a kontakt z obsługą klienta sprawny i pomocny. Podróże stały się prostsze i bardziej przyjemne.

4 september 2025

Antwoord van FRU.PL

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że nasze wsparcie i prosta rezerwacja ułatwiają Pani podróżowanie ✈️💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Błyskawiczna pomoc w korekcie nazwiska…

Błyskawiczna pomoc w korekcie nazwiska na bilecie lotniczym, Pani Magda bardzo miła i pomocna, super profesjonalny kontakt. Bardzo dziekuję

23 september 2025

Antwoord van FRU.PL

Dziękujemy! Super, że Pani Magda mogła pomóc i zapewnić profesjonalny kontakt. Zapraszamy ponownie!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamawiałem w firmie FRU.pl lot do Rzymu…

Zamawiałem w firmie FRU.pl lot do Rzymu oraz lot w powrotną stronę. Całość rezerwacji przebiegła bardzo sprawnie. Niestety w trakcie odprawy na stronie przewoźnika pojawił się problem z rezerwacją miejsc. Obsługa FRU.pl stanęła na wysokości i udało anulować poprzednią odprawę i dokonać nowej rezerwacji miejsc. Szczególne podziękowania dla Pani Dominiki Mazan za sprawną pracę i świetny kontakt z klientem.

25 september 2025

Antwoord van FRU.PL

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że Pani Dominika stanęła na wysokości zadania i wszystko udało się sprawnie rozwiązać 😊

Bardzo prosta rezerwacja

Bardzo prosta rezerwacja, konsultacja telefoniczna bardzo rzetelna, bardzo uprzejma.
\Wszystko zostało załatwione. Teraz tylko lecieć i odpoczywać. Dziękuję.

20 september 2025

Antwoord van FRU.PL

Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i ciepłą opinię! 🌟 Cieszymy się, że proces rezerwacji i konsultacja telefoniczna spełniły oczekiwania. Życzymy wspaniałego lotu i udanego wypoczynku! Pozdrawiamy!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.