FRU.PLReviews

1.696
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zawsze planując podróż samolotem dla siebie lub kogoś z najbliższej rodziny, korzystam z portalu Fru.pl. Tym razem też za tydzieńĶ wysyłam 15-letnią córkę na kilka dni do koleżanki do Anglii. Wszystko... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stanowczo radzę trzymać się z daleka od tego pośrednika!!!!! Po dokonaniu rezerwacji i opłaceniu biletów lotniczych dostajesz maila z informacją że ceny lotów zmieniły się i konieczna jest dopłata w m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pani Gabriela w ciągu kilkunastu minut rozwiązała problem odrzucenia płatności przez bank. Problem polegał na tym, że robiłem rezerwację na lot kwietniowy w styczniu 26 i nie zorientowałem się, że pła... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pani Kasia P.-S. Nie chcę pisać nazwiska. Jest wspaniałym człowiekiem z obslugi klienta fru, który mi pomógł w sytuacji stresowej. Ta zlota kobieta szeroko udzieliła odpowiedzi na moje pytania i dala... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau

Geschreven door het bedrijf

Tanie loty, bilety lotnicze i tanie linie lotnicze w jednym miejscu. Dobra oferta połączeń lotniczych. Sprawdź ofertę FRU.PL teraz.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Sprawna pomoc

Bardzo miła Pani, super szybka sprawna pomoc 👌

19 september 2025

Antwoord van FRU.PL

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek :) Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy podczas planowania kolejnych podróży 🛬🛫✈️😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super i szybka obsługa :)

18 september 2025

Antwoord van FRU.PL

Dziękujemy za piękną opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że obsługa spełniła oczekiwania i okazała się szybka oraz pomocna.

Świetny

Świetny, osobisty , szybki kontakt .

17 september 2025

Antwoord van FRU.PL

Ogromnie dziękujemy za przemiłe słowa! 🥰 Cieszymy się, że nasza obsługa została tak wysoko oceniona – to dla nas najlepsza nagroda za pracę i motywacja aby starać się jeszcze bardziej:) Pozdrawiamy!

Bardzo dopracowany interfejs

Bardzo dopracowany interfejs, wiele opcji a nie czułem się zagubiony.

15 september 2025

Antwoord van FRU.PL

Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa oraz najwyższą ocenę ⭐⭐⭐⭐⭐. Cieszymy się, że interfejs i bogactwo opcji okazały się intuicyjne i przyjazne w użytkowaniu. To dla nas duża motywacja do dalszego doskonalenia! Pozdrawiamy!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

W przeszlosci zamawialam bilety na…

W przeszlosci zamawialam bilety na Fru.pl.bez wiekszych problemow,Tym razem utrudnilo mi przejscie przez proces weryfikacji.Kupowalam bilety dla trzech osob[nie dla siebie]Balam sie,ze w dalszych krokach,zrobie cos zle i kupilam usluge odprawy ktora zlecilam Fru.pl.W rezultacie,
dalszae procedury przebiegl;y pomyslnie!Chociaz zwiekszylo to koszty,to jestem zadowolona!

4 september 2025

Antwoord van FRU.PL

Pani Jadwigo, dziękujemy za podzielenie się swoją historią. Cieszymy się, że mimo dodatkowej usługi proces przebiegł pomyślnie i mogła Pani spokojnie sfinalizować rezerwację. To dla nas ważne, że ma Pani poczucie bezpieczeństwa i satysfakcji z całej obsługi.

Szybko sprawnie .

Szybko sprawnie .. łatwa interfejs. Polecam

28 augustus 2025

Antwoord van FRU.PL

Pani Liliano, dziękujemy za opinię. Zapraszamy ponownie.

Szybko, tanio i bezproblemowo

Potrzebowałam pilnie biletu na ślub do Włoch. Bałam się, że przy tak krótkim terminie ceny będą astronomiczne. FRU.PL znalazł opcję, której nie było widać gdzie indziej. Działają jak agregator wszystkich możliwych linii, także tych mniejszych. Kontakt mailowy był bardzo sprawny, a potwierdzenie rezerwacji przyszło natychmiast. Polecam każdemu, kto szuka prawdziwie tanich lotów!

13 augustus 2025

Antwoord van FRU.PL

Pani Anno, bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię i polecenie – cieszymy się, że mogliśmy pomóc w tak ważnej podróży.

Ad konsultacji

P. Konsultantka (Sylwia)- kompetentna, sprawna, pomocna, uprzejma - słowem, same superlatywy; mój problem z Reanair został pokonany. Dziękuję i pozdrawiam.

2 september 2025

Antwoord van FRU.PL

Dziękujemy za docenienie pracy naszej konsultantki Sylwii – przekażemy jej te miłe słowa.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie mogę otrzymać informacji czy mam…

Nie mogę otrzymać informacji czy mam ważny bilet
i czekam na potwierdzenie lotu

24 augustus 2025

Antwoord van FRU.PL

Pani Mario, dziękujemy za wiadomość. Nasz konsultant już kontaktował się z Panią telefonicznie i ponownie przesłał instrukcje dotyczące biletu. Jeśli pojawią się jakiekolwiek dalsze trudności, prosimy o kontakt z naszym Centrum Obsługi Klienta – jesteśmy dostępni i z przyjemnością pomożemy we wszystkich kwestiach związanych z rezerwacją.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Profesjonalnie i sympatycznie przez czat

Bardzo profesjonalne wsparcie Pani Sylwii - konsultantki - przez czat. Dziękuję!

26 augustus 2025

Antwoord van FRU.PL

Panie Szczepanie, dziękujemy raz jeszcze za docenienie wsparcia Pani Sylwii . To ogromna radość, że nasz zespół może być pomocny.

Otrzymałem szczegółowe informacje…

Otrzymałem szczegółowe informacje dotyczące odprawy online na zaplanowany lot. Sprawny kontakt poprzez chat

19 augustus 2025

Antwoord van FRU.PL

Dziękujemy Panie Piotrze za opinię! Cieszymy się, że kontakt przez chat był pomocny i że udało się uzyskać wszystkie potrzebne informacje. Zawsze jesteśmy do dyspozycji!

Super.

Wszystko ok, szybka ,merytoryczną informacja, polecam.

18 augustus 2025

Antwoord van FRU.PL

Panie Józefie, dziękujemy serdecznie! Bardzo się cieszymy, że nasz zespół mógł udzielić sprawnej i konkretnej pomocy. Polecamy się na przyszłość

Obsługa szybka

Obsługa szybka, sprawna, fachowa i kompetentna.
Konsultantka udzieliła pomocy w rezerwacji miejsc w samolocie oraz przy odprawie.

18 augustus 2025

Antwoord van FRU.PL

Dziękujemy pięknie za tak szczegółową opinię! 💙 Miło słyszeć, że mogliśmy pomóc w procesie rezerwacji i odprawy. Bezpiecznych i udanych podróży!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

To oszusci i naciagacze na pieniądze

To oszusci i naciagacze na pieniądze. Brak biletów, brak odprawy.

16 augustus 2025

Antwoord van FRU.PL

Panie Vitali, bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji. Pańska rezerwacja była potwierdzona i nie powinno było dojść do takiej sytuacji na lotnisku. Już wyjaśniamy sprawę z naszym dostawcą i skontaktujemy się z Panem bezpośrednio z pełnymi informacjami. Dziękujemy za cierpliwość.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo dobra obsluga na czacie…

Bardzo dobra obsluga na czacie P.Karolina wyjaśniła dokładnie oco mi chodzilo

14 augustus 2025

Antwoord van FRU.PL

Pani Ireno, ogromnie dziękujemy za ciepłe słowa! Przekażemy je Pani Karolinie – na pewno będzie jej bardzo miło

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.