Tak for fantastisk Bootcamp 15 uger, FTO Thulevej Tarup-Odense. Tak til Stine- Mathias- Alexander, for deres fantastiske måde at være på, og arrangeret i os som deltog. Vi, Kone og jeg har mel... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
FTO har engagerede trænere, der er uddannede fysioterapeuter, de er super gode til at anvise alternative øvelser, hvis der er en øvelse man har svært ved, eller forårsager smerte. Bootcamp holdene e... Toon meer
Har de sidste ca. 6 år benyttet FTO BBEdit genoptræning efter cancer og delvis lammelse i benene. Personalet er meget kompetente, venlige og imødekommende, når man kommer i centeret. Centeret er alti... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er et team af veluddannede fysioterapeuter, som har træning og fysioterapi, som vores specialer og du møder kun dygtige og veluddannede fysioterapeuter hos FTO. Vi er i december 2018 blevet færdige med et større byggeprojekt og kan nu præsenterer et moderne og tidssvarende trænings- og behandlingscenter på 2000 m2 beliggende i Odense NV. Topmoderne træningsområder og faciliteter Vores ny domicil byder på fire træningsområder inklusiv to topmoderne træningssale á 300 m2 med aircondition. Så træningen om sommeren bliver i dejlig frisk luft og med den rette temperatur. Vi har flotte omklædningsrum med badefaciliteter, store træningsområder til vores fitness kunder og et større venteområde med gratis kaffe på kanden. Stedet byder også på 11 lukkede behandlingsrum, så behandlingen kan foregå diskret og i rolige omgivelser. Vi værner om det hyggelige og rolige miljø og ønsker samtidig et sted som både oser af kvalitet og kan klarer de udfordringer nutidens kunder efterspørger. Det er bestemt også et plus, at vi har over 70 parkeringspladser og der er gratis parkering.
Contactgegevens
Thulevej 14, 5210, Odense NV, Denemarken
- kontor@fto.dk
- fto.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Savner introduktion til bootcamp
Jeg er startet på en 8 ugers bootcamp for kvinder, det er dejlige træningslokaler og dygtige instruktører. Jeg har bare savnet en form for introduktion til forløbet, hvad vi skal igennem og kan forvente os, måske også en hurtig runde, om nogle har skader, skavanker eller andet der skal tages højde for. Der har intet været, det har været lige på, hårdt og i gang. Vi er mange nye på holdet, og måske kun 3 der har været på opstartsbootcamp, de har heldigvis været en god hjælp, og har fortalt hvad der skal ske.
Udover bootcamp så er de også en kæmpe…
Udover bootcamp så er de også en kæmpe hjælp til dem der har brug for det
Beundrer deres faglige viden og hjælpende hånd både med bootcamp men så sandelig også når man træner i centeret
Jeg ville ikke vælge andet sted at træne
Den bedste oplevelse med god behandling…
Den bedste oplevelse med god behandling og personlige opmærksomme og kompotante fysioterapeut.
Dejligt varierende med de forskellige…
Dejligt varierende med de forskellige instruktører.
Har nu trænet på FTO's boot camp i…
Har nu trænet på FTO's boot camp i flere år og kan på det varmeste anbefale det
Det er en fantastisk træning
Det er en fantastisk træning. Man mærker virkelig at man bliver stærkere.
Varieret træning
Varieret træning, ingen maskiner på bootcamp. Der er fuld fart på, så der er et godt udbytte af timen.
God holdtræning
God, hård træning. Alle muskler bliver brugt. Dejligt at der også er opvarmning og udstrækning til sidst.
Jeg benytter mig af deres bootcamps
Jeg benytter mig af deres bootcamps. Det er virkelig god trænning og der er rigtig god stemning på holdende. Alle kan være med på det niveau de er på
Super godt
Super godt, har trænet på hold en rum tid og jeg fortsætter, kan slet ikke undvære det. Den bedste investering for mig selv.
Længe leve livet ♥️
Virkelig god træning
Virkelig god træning med gode, søde og rare fysioterapeuter til instruktører. Kan virkelig anbefales med FTO’s bootcamps… Det er godt, sjovt og så virker det.
Veltilrettelagt og motiverende
Bedste træning jeg har oplevet
Bedste træning jeg har oplevet, altid forberedte instruktører og mega god træning, har købt endnu et forløb på 15 uger.
Godt uanset hvad Niveau du er på
Godt uanset hvad Niveau du er på, Og altid en meget kompetent underviser
Fantastisk træningscenter
Fantastisk træningscenter - kompetent personale, super sammenhold.
Fede bootcamps
Fede bootcamps. Men I skal få gjort noget ved jeres brusere i dameomklædningen. De er elendige.
Dit is Trustpilot