Fundustry Adventures - Antwerpen Reviews 31

4,3

Industrieweg 8, 2330 Merksplas, BE

Onze instructeur zei dat we meerdere game modes konden spelen ma dat was niet zo.

Wij hebben ons echt helemaal rot gelachen. Super leuke ervaring! Heel mooi in elkaar gestoken! Ook de interactie met het personeel was super tof, en eigenlijk maakte dat de ervaring nog leuker!... Toon meer

Gisterenavond wezen paintballen, super leuk! Ik ben even de namen kwijt maar de dame en heer die ons gister hebben geholpen en uitleg gegeven hebben heel lief en behulpzaam. Dus locatie en personee... Toon meer

1. Amusementscentrum

Van een vriendenuitje tot een op maat gemaakte bedrijfsuitje. Met keuze uit tientallen activiteiten en overheerlijke horeca ben je aan het juiste adres!

• Industrieweg 8, 2330, Merksplas, België

• 3238082665

4,3

Uitstekend

Heeft 38% van zijn negatieve reviews beantwoord

Onze instructeur zei dat we meerdere…

22 september 2024

Beste,
wat jammer dat je jouw uitje beoordeeld met 1 ster. Wij luisteren graag naar de ervaringen van onze gasten om onze dienstverlening te kunnen verbeteren. Wij spelen altijd meerdere spelvarianten in een event. Wat vervelend om te horen dat dat bij jullie niet zo was. Hopelijk een volgende keer beter.

Wat een top ervaring!!!!

Wij hebben ons echt helemaal rot gelachen.
Super leuke ervaring! Heel mooi in elkaar gestoken!

Zeker een aanrader!
De muffins waren ook nog lekker warm en super lekker!!

Bedankt!!!!

7 juli 2024

Antwoord van Fundustry Adventures - Antwerpen

Wauw! Zo fijn te lezen dat jullie zo enthousiast zijn! Hopelijk tot een volgende keer!:)

Escaperoom wanna play

Wij deden een escape room. We hebben een enorm leuke tijd gehad! Onze tipgever bracht ook echt extra sfeer. Zeer leuk in elkaar gestoken en ook zeer aangename mensen. Wij komen zeker terug voor de 2e kamer!

7 juli 2024

Antwoord van Fundustry Adventures - Antwerpen

Te gek! Wij zien jullie snel voor de volgende kamer!

Super vriendelijke mensen

Super vriendelijke mensen! Moeilijke puzzels maar wel haalbaar

26 november 2023

Antwoord van Fundustry Adventures - Antwerpen

Bedankt voor de 5 sterren! Klinkt als een leuke uitdaging :)

Wellness workshop

Wij volgden de workshop wellness, fijne ervaring! Leuke uitleg en mooie zeepjes, scrub en reuk gemaakt!

25 november 2023

Antwoord van Fundustry Adventures - Antwerpen

Leuk dat jullie de wellness workshop zijn komen doen! Bedankt dat jullie dit met ons delen.

Fijne activiteit

Fijne activiteit! Een ideaal moment om creatief bezig te zijn en je te laten onderdompelen in de wereld van geuren!

25 november 2023

Antwoord van Fundustry Adventures - Antwerpen

Bedankt voor de super beoordeling!

Een bende 16-jarigen

Het was voor ons de eerste keer, een cadeau voor onze dochter haar 16e verjaardag.
Met een bende 16-jarigen gaan paintballen. Voor een deel de eerste keer, voor een deel de 2e keer.
Alles werd duidelijk uitgelegd en begeleid.
De dames vonden het vooral tof dat spel werd opgebouwd en dat ze niet van het veld moesten als ze geraakt waren. Even terug naar je kamp en dan weer starten.
Het was geslaagd!

Antwoord van Fundustry Adventures - Antwerpen

Goed om te horen dat het zo leuk was! Tot de volgende keer. :)

Deze ervaring is NIET voor herhaling vatbaar

Wij moeten een kwartier op voorhand daar zijn, om daar u aan te melden en 45 minuten te staan wachten zonder enige woord uitleg waarom we wachten. Hierna mogen we eindelijk onze overal gaan aandoen en moeten we weer 15 minuten wachten omdat er nog andere groepen bij komen. Uiteindelijk beginnen we een potje paintball, onze groep wordt verdeeld onder twee andere groepen. Zeer leuk.... Het paintball terrein is niet het grootste, maar we spelen erop met bijna 30 man.

Vervolgens spelen we bijna 30 tot 40 minuten het zelfde spelletje tot dat ik binnen ben gegaan en gezegd dat het echt te lang duurde. Toen is er iemand van jullie het terrein opgekomen en gezegd dat het stopt.

Er is gewoon weg geen leiding, geen organisatie, en dan ook nog is onvriendelijk. Gewoonweg slecht was dit.

Antwoord van Fundustry Adventures - Antwerpen

Wat vervelend dat jullie dit uitje niet leuk vonden! We komen graag met je in contact, zou je ons willen mailen op info@fundustry.nl?

Super leuke groepsactiviteit

Met de collega's geweest. Super leuke ervaring. Goede begeleiding. Keuze uit verschillende spelvormen. Zeker een aanrader.

Bedankt voor de review!

Leuke namiddag

Leuk terrein
Goede begeleiding
Prijs-kwaliteitverhouding dik in orde

Antwoord van Fundustry Adventures - Antwerpen

Leuk om te horen, dankjewel!

Toffe escape room

Toffe escape room, leuk team

Antwoord van Fundustry Adventures - Antwerpen

Leuk dat jullie er waren!

Escape room

Escape room: the classroom. Leuke ervaring, goede host (Femke) en leuke geluid en licht effecten. Het was een leuke namiddag.

11 november 2023

Antwoord van Fundustry Adventures - Antwerpen

Dankjewel voor de positieve review!

Escape room

Rustig, goede tips en toffe escape room en vriendelijk onthaal

10 november 2023

Antwoord van Fundustry Adventures - Antwerpen

Dankjewel voor het delen van je ervaring!

Paintball was super

We zijn met ons bedrijf EBR komen paintballen het was een leuke ervaring alles was goed geregeld en uitgelegd door de crew super bedankt we hebben, ons goed geamuseerd tot de volgende.

4 november 2023

Antwoord van Fundustry Adventures - Antwerpen

Super, tot de volgende keer!

Thomas was een zeer goede begeleider…

Thomas was een zeer goede begeleider maar was vooral zonde van de andere groep wilde niet luisteren en ze speelde vals met een spel we moesten ze meerdere keren raken voor ze terug naar kamp gingen

1 november 2023

Antwoord van Fundustry Adventures - Antwerpen

Bedankt voor de review, we geven het door aan Thomas!

Workshop parfum, zeepjes en scrub maken

Met onze kleindochter hebben we in Merksplas de workshop gevolgd. Er geraken was niet zo simpel, op nr 8 is geen inrit. Een pijltje bij nr 10 had handig geweest. Plezante activiteit, gegeven door een enthousiaste, vriendelijke jonge vrouw(met een moeilijke naam :-)). Fijne voormiddag gehad en doordrongen van geurtjes naar huis terug gekeerd.
's Avonds van kleindochter juich-sms gehad dat ze na de scrub terug een babyhuidje had! :-)

29 oktober 2023

Antwoord van Fundustry Adventures - Antwerpen

Bedankt voor de feedback, we zullen even kijken of we de route instructies kunnen verhelderen. Fijn dat jullie bij zijn met de producten!

Leuke ervaring.

Leuke ervaring.