De kinderen (en wij ook) hebben het fantastisch gehad. Heerlijke pizza aan het einde. Werkelijk een top feestje en daarbij veel kindjes een nieuwe ervaring kunnen geven. Daarbij was er ook flexibilite... Toon meer

We hadden een heerlijke middag en ervaring. En het was op het hoofd parkeerterrein gratis op zondag. De begeleiding zijn leuke enthousiaste mensen, goed georganiseerd en hebben alles prima in contr... Toon meer

We waren bij het klimbos voor een kinderfeestje met meiden van 9 jaar. Ze hebben een geweldige middag gehad. Zeker de meiden die alle vijf de parcours durfden te doen. Gezellige en professionele begel... Toon meer

1. Hindernisbaan

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Een avontuurlijke dag bij Fun Forest. Kom jij ook klimmen in één van onze parken in Amsterdam, Almere, Rotterdam of Venlo? Bekijk de mogelijkheden.

4,3

Uitstekend

7K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

We hebben een kinderfeest in Almere fun…

We hebben een kinderfeest in Almere fun forest georganiseerd en zelf op die dag gebeld en gevraagd of wij na het klimmen bij het restaurant zouden kunnen eten, reactie was een positieve “zeker weten”.
Tot ons verbazing was het restaurant gesloten voor een privé feest.
Tijdens het klimmen waren niet genoeg begeleiders, kinderen moesten heel lang huilend wachten op een “rode helm”.
Niet een leuke ervaring!

10 september 2023

Kamp uitje

Wij zijn er met de klas geweest. Klim forest speelde hier goed op in, door meerdere begeleiders te laten helpen. De uitleg was duidelijk, de kinderen werden goed geholpen en de alles was snel aan. We hebben het fantastisch gehad!

13 september 2023

Top evenement

Alert als er een leerling vast loopt, is er meteen binnen korte termijn een medewerker die te hulp schiet. Enthousiaste leerlingen, veel keuze in mogelijkheden qua klimmen op niveau. Mooie locatie, goed bereikbaar!

9 september 2023

Restaurant was niet beschikbaar ivm…

Restaurant was niet beschikbaar ivm besloten bijeenkomst, dit wisten wij niet van te voren. Hadden we graag geweten dan hadden we daar op kunnen inspelen door bv drank mee te nemen.
Uitleg erg op automatische piloot, geen sprake van creëren van verbinding met de groep.
Ontvangst en behulpzaamheid manager was goed.

2 september 2023

Het was fijn om een contactpersoon te…

Het was fijn om een contactpersoon te hebben met wie we alles konden bespreken en snel reageerde.
Er waren drie activiteiten, zodat iedereen een keuze had in wat hij/zij wilde doen.
op de dag zelf zijn wij goed ontvangen. Prettige begeleiders.
Het eten was gevarieerd en goed verzorgd.

2 september 2023

Toffe activiteit

Vriendelijke mensen, goede instructies, veel verschillende parcours en moeilijkheidsgraden. Wij hadden een supertoffe middag bij Fun Forrest.

26 augustus 2023

De kinderen gingen heel fanatiek de…

De kinderen gingen heel fanatiek de bananen zoeken en kregen na enige tijd te horen dat ze teveel bananen hadden gepakt ( mocht alleen kleur blauw en dat was hen niet verteld) en dat ze de rest weer terug moesten hangen. Dat was wat suf eigenlijk. En de linkt met de “ schat “ was er totaal niet.
Jammer was dat de horeca dicht was. Dat had ik op de website kunnen lezen zie ik nu achteraf op de site. Ik vond dat toch heel kil zo buiten met opgeklapte parasols en geen mogelijkheid nog ijs oid te bestellen bijv. Zonde en jammer.
Het parcours is heel erg leuk zo in het bos en lukte iedereen prima dus dat was een succes. En daar gingen we uiteindelijk voor.

21 augustus 2023

Veiligheidslijn te kort voor langer kind (ruim boven 1.30m)

Mijn zoon is bijna altijd super enthousiast om naar een klimbos te gaan. Hij is nu 1.45 en deed het parcours voor kinderen boven 1.30m. Het veiligheidssysteem was best lastig in gebruik, telkens veel gepruts en regelmatig vast zitten. Bij het oefenen vond ik het veiligheidstouw bij mijn kind al erg strak zitten waardoor t lastig in gebruik was. Toen we dat melden werd er gezegd dat dit bij de echte parcoursen tm nr 6 geen probleem zou zijn. Helaas kwamen we meerdere keren vast te zitten en moest ik mijn zoon na een zipline zelfs optillen op een krap/klein platform, omdat t touw zo strak zat dat hij niet voorbij zo’n veiligheidspunt kwam. De touwen om je ergens aan vast te houden tijdens een parcours waren heel dun en vettig, heel onaangenaam aan onze handen. Na 2 parcoursen was mijn kind totaal gefrustreerd dat hij op veel plekken te kort leek en vast kwam te zitten. Hij wou niet meer verder. Het personeel was best vriendelijk en behulpzaam en hebben geprobeerd mee te denken in oplossingen, maar het plezier was er al af bij mijn kind. Heel erg jammer.

20 augustus 2023

Alle collega's hebben genoten!

De spellen waren leuk, de opzet ervan ook, lekker beetje competitie! De ontvangst was prima met lekkere brownie. Het eten was heerlijk en veel te veel. Mss een tip wij waren met bijna alleen maar dames en die eten toch minder. Nu moest er veel weg, zonde van het eten en het milieu. Dus mss naar het gezelschap vragen om voedselverspilling te voorkomen??

17 augustus 2023

Top begeleiding

Goede begeleiding: duidelijk ook. Altijd ready om te helpen als je 'rode helm' riep. En duidelijke uitleg en safety instructions vantevoren.

19 augustus 2023

Leuke parcours, vriendelijk, maar beetje laks personeel

Het zijn leuke parcours, maar er wordt slecht opgelet door het personeel of iemand vast zit. Zo hebben wij 5 kwartier (waarvan ruim 20 minuten op 1 platform) over een route gedaan omdat iemand 2x vast zat, er heel lang om rode helmen is geroepen en toen er eenmaal eentje kwam dat zonder enige urgentie ging. Er is genoeg personeel, daar ligt het niet aan en ze zijn ook aardig genoeg, ze letten alleen niet zo goed op en reageren langzaam.

16 augustus 2023