Heb voor de eerste keer uit mijn leven coins gekocht en zocht daarvoor naar wat mij een betrouwbare site leek. Uiteindelijk kwam ik dan uit op futstore.nl en zij hebben mij dan ook bediend. Op minde... Toon meer
Super service! Ik had problemen met m’n Origin gegevens en telkens stond er iemand ter beschikking om het probleem helpen op te lossen, uiteindelijk ging het nog steeds niet maar keken de mensen van F... Toon meer
Dit geloof je zelfs niet erg blij met deze futstore.nl ik had eerst wat twijfels maar heb het Dan toch gedaan en wat denken jullie nu zelfs het werkte top en ik erg blij nu kan ik mijn taem beter make... Toon meer
Extra geld vragen voor een levering binnen 4 uur en er vervolgens 6,5 uur over doen. Geen excuses, geld terug. Gewoon te laat leveren en niets laten horen.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
FIFA Coins kopen voor FIFA 20 Ultimate Team voor PS4 Playstation 3 XBOX 360, XBOX One en PC. 100% veilig betalen met iDeal, Bancontact, PayPal, Paysafecard, Belfius, Telefonisch en snelle levering. Ook hebben wij geregeld FIFA punten, en Playstation Store tegoed met korting beschikbaar.
Anderlijnstraat 20, 5213 TG, Den Bosch, Nederland
- info@futstore.nl
- futstore.nl
Snel geleverd,ze laten je ook weten…
Snel geleverd,ze laten je ook weten wanneer de coins op je account staan zeer tevreden over!
Alles gedaan zoals beloofd
Alles gedaan zoals beloofd. Goed in contacr
Topservice
Topservice. Na het kopen bleek mijn transfermarkt niet te werken op webapp. Na tips van Futstore snel ontgrendeld en direct de coins gekregen!
Goeie hulp en dienstverlening
Goeie hulp en dienstverlening
Het was onze eerste keer en het liep wat moeilijk omdat een aantal zaken nog niet 'unlocked' waren. Dankzij goed advies en een snelle levering was alles eerder dan verwacht geregeld
Helemaal geript voor 10euro..
Helemaal geript voor 10euro..
Goed bezig :)
ze hebben me gelijk geholpen nadat ik…
ze hebben me gelijk geholpen nadat ik een verkeerde oude wachtwoord had gegeven
Een geweldige site
Een geweldige site! Ik kreeg mijn 100.000 coins als besteld.
Snel en betrouwbaar
Betrouwbaar!
Een beetje achterdochtig was ik wel, toen mijn zoontje hier mee kwam. Maar, na goed onderzoek, was ik helemaal om. En dat bleek ook; de coins zijn netjes toegevoegd, precies gelijk aan de uitleg die via de mail kwam. Een tussendoor vraagje werd ook meteen door het service center beantwoord. Helemaal blij ei hier!
Top site
Ik ben heel erg blij ik dacht eerst dat het een scam was maar blijkbaar niet ik ga het waarschijnlijk nog een doen zeker een aanraader
Ik twijfelde eerst, was dus niet nodig!
Ik twijfelde eerst, was niet zeker of het ‘legit’ was, maar dat is het dus absoluut! Punten stonden snel op mijn account. Ik kom zeker terug.
Vertrouwbaar en op tijd
Heb nooit heel erg vertrouwen in dit…
Heb nooit heel erg vertrouwen in dit soort sites maar binnen elke minuten lekker wat coins op fut!
Veilig en snel
Vlotte afhandeling van bestelling!
Perfecte levering
Susuper snelle serviceper snelle service
Super snelle service. Betrouwbaar