Heb voor de eerste keer uit mijn leven coins gekocht en zocht daarvoor naar wat mij een betrouwbare site leek. Uiteindelijk kwam ik dan uit op futstore.nl en zij hebben mij dan ook bediend. Op minde... Toon meer
Super service! Ik had problemen met m’n Origin gegevens en telkens stond er iemand ter beschikking om het probleem helpen op te lossen, uiteindelijk ging het nog steeds niet maar keken de mensen van F... Toon meer
Extra geld vragen voor een levering binnen 4 uur en er vervolgens 6,5 uur over doen. Geen excuses, geld terug. Gewoon te laat leveren en niets laten horen.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
FIFA Coins kopen voor FIFA 20 Ultimate Team voor PS4 Playstation 3 XBOX 360, XBOX One en PC. 100% veilig betalen met iDeal, Bancontact, PayPal, Paysafecard, Belfius, Telefonisch en snelle levering. Ook hebben wij geregeld FIFA punten, en Playstation Store tegoed met korting beschikbaar.
Anderlijnstraat 20, 5213 TG, Den Bosch, Nederland
- info@futstore.nl
- futstore.nl
Extra geld vragen voor een levering…
Geen excuses, geld terug. Gewoon te laat leveren en niets laten horen.
Goede en snelle service
Onprofessionele communicatie!!
Onprofessionele communicatie!!! Vaste klant en dan uitgekafferd worden op de chat
Bestel 5 miljoen coins + 20 euro extra…
Bestel 5 miljoen coins + 20 euro extra zodat ik de nacht nog kon doorhalen.
Voor niks gewacht
Geen email terug
Waar blijven mijn coins en EXTRA voor die 20 euro die ik voor niks betaald heb?
Edit: 2/3 dagen later reactie gekregen via FaceBook, na 5 e-mails gestuurd te hebben en het telefoonnummer op de site niet bereikbaar was, dacht ik dat de futstore service offline was. Even gestresst en een paar dagen niet kunnen spelen omdat ik dacht dat ik niet kon inloggen zodat ik het process niet verstoorde, maar het is uiteindelijk goed gekomen, bedankt voor de extra 1M coins! Omdat ik voor fast delivery afgerekend maar de FB chat van futstore lieten mij weten dat ze vakantiedagen hadden, vandaar de paar dagen vertraging. Netjes excuus gekregen en extra coins. Respect.
Ik verander hierbij mijn review beoordeling van 1 ster naar 5 sterren voor de extra 1m boven op mijn 5m bestelling. Hele veilige service. Gelijk e-mail ontvangen toen het process begon en wanneer het klaar was ook nog een e-mail zodat je veilig je wachtwoord weer kan veranderen, je backup codes resetten, en de ingelogde locaties kan verwijderen via je ea account settings.
Top service. Blijf zeker klant voor FC 25.
PS: Foutje in de og review, ik heb geen 20euro extra betaald maar 5€ voor fast delivery.
Zeer vertrouwbaar enkel jammer dat als je de bestelling binnen de 4u selecteert dat dit niet het geval is
Helemaal toppie!
Echt vriendelijke mensen die je helpen…
Echt vriendelijke mensen die je helpen en die naar je luisteren 10/10
Het ging vlot en goed
Ditbgeloof he echt niet en toch is het echt waar top 🤩🤩🤩
Dit geloof je zelfs niet erg blij met deze futstore.nl ik had eerst wat twijfels maar heb het Dan toch gedaan en wat denken jullie nu zelfs het werkte top en ik erg blij nu kan ik mijn taem beter maken met goede spelers echt waar mensen zeker doen is echt te vertrouwen dikke merci 😀 🤩🤩
Alles is zeer vlot verlopen en zonder…
Alles is zeer vlot verlopen en zonder problemen.
Snel en juist geleverd👌🏼
duurt lang staat binnen 30 minuten maar…
duurt lang staat binnen 30 minuten maar dat is niet zo, 1 euro extra betaald.
Amazing
Top gasten binnen uurtje geregeld. Geen gedoe lekker makkelijk
betrouwbaar zoals altijd
Zoals altijd prima service zonder probleem. Op een goede 30min de coins ontvangen
Snel mijn munten zodat ik me team kan…
Snel mijn munten zodat ik me team kan halen
Goed en betrouwbaar
Goed en betrouwbaar, had m’n coins snel binnen