OPLICHTING!!!!!!
Hier ook hetzelfde. betselling meteen betaald maar nooit ontvangen reageren niet op mails DIT IS OPLICHTING!!!!!
Bestelling geplaatst begin januari 2025 ... actueel eind januari nog geen levering. Ik heb e-mail verstuurd en wacht op antwoord.
25/01/2025
Ik heb een antwoord op mijn e-mail ontvangen met de melding dat er een voorraadprobleem was bij hun leverancier en dat ze de bestelde goederen asap zouden leveren. Vandaag 13/02/2025 heb ik mijn bestelling ontvangen. Met deze beoordeel ik hen met 4 sterren ipv 2 sterren.
Datum van ervaring: 13 februari 2025
Hier van hetzelfde, geen info, niets geen reactie. Wat een prutsers. We laten dit niet zo, ik geef het advies aan iedereen om een ingebrekestelling aangetekend te versturen, klacht in te dienen bij de Economische inspectie en een invordering bij de vrederechter te bekomen, dit kan door middel van een verzoekschrift dat je zelf kan schrijven, dit kost allemaal niet veel
Verzoekschrift indienen kost €20, als de handelaar veroordeeld wordt moet hij alle gerechtskosten betalen en krijg je dit geld terug, als iedereen dit doet filteren we handelaars er als deze uit.
Mensen die kopen met Sodexho cheques kunnen ook nog een klacht in indien bij deze firma gezien zijn reclame maken voor deze shop op de eigen website.
Nooit zal ik hier nog iets bestellen.
Vorige week €852 betaald. Geen bevestiging en geen levering. Via contactformulier en telefonisch geen reactie.
Bestelling geplaatst en betaald. Levering niet ontvangen. Geen reactie op mail, noch telefonisch. Ik hoop dat de mensen van futureproofedshop.com zichzelf niet al te serieus nemen. Dit trekt nergens op en krijgt in elk geval nog een staartje.
Een verrassingspakket besteld, dit ontvangen, echter in het pakket 1 lege verpakking zonder inhoud (slacouvert), een sigaar uit eigen doos.
Hier nu al twee mails over gestuurd, helaas geen enkele reactie ontvangen, erg klantonvriendelijk!
Bestelling geplaatst en nooit ontvangen.
Ze reageren niet op mails en ook niet telefonisch.
Ik bestelde een maand geleden een product van 300 euro bij deze webwinkel. Betaling ging onmiddellijk door, levering niet.
Het product zelf mocht ik nog steeds niet ontvangen en ook zicht op een leverdatum kreeg ik nog steeds niet. Ik hoop dat dit geen frauduleuze webshop blijkt te zijn en dat er alsnog geleverd wordt.