Fysio Rhoon Reviews 10

4,4

1. Fysiotherapiepraktijk

Waarom fysiotherapie bij Fysio Rhoon? Onze fysiotherapeuten kunnen de pijn verminderen en het lichaam beter laten functioneren. Dit door verschillende behandelingen, het aanbrengen van bepaalde ondersteunende hulpmiddelen, zoals een balanskussen, tape of steunkousen of door oefeningen. U kunt met een doorverwijzing van de dokter naar onze fysiotherapie komen, maar u kunt ook zelf naar de fysiotherapie gaan, zonder doorverwijzing van een arts. Persoonlijke aanpak Door onze gelokaliseerde en persoonlijke aanpak nemen onze fysiotherapeuten voldoende tijd voor iedere patiënt. Bovendien wordt iedereen geholpen met de aandacht die bij een spoedig herstelproces komt kijken. Kwaliteit Alle fysiotherapeuten van Fysio Rhoon zijn ingeschreven bij het KRF (kwaliteit register fysiotherapie) en BIG-geregistreerd! Verder werken wij aan onze kwaliteit via Qualiview en zorgkaart Nederland. Goed bereikbaar Onze fysiotherapiepraktijk in Rhoon is zowel met het openbaar vervoer, met de fiets en met de auto (gratis parkeerplekken voor de deur) goed bereikbaar. Onze praktijk genaamd Fysio Rhoon staat 6 dagen per week voor u klaar. Gelegen aan de Anthony van Hobokenstraat 8.

4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Superblij met de dry needling…

Superblij met de dry needling behandelingen bij Fysio Rhoon! Doron en Nikki weten wat ze doen — mijn benen voelen veel beter. Echt een aanrader!

6 november 2025

Fijne Fysio

Recent weer een afspraak gemaakt. Zoals gebruikelijk kon ik snel terecht en net weer 1e behandeling gehad. Doron is echt goed met dry needling, je voelt dat hij bezig is, maar je weet ook dat ik straks weer zonder klachten verder kan! Aanrader dus!

6 november 2025

Dryneedling schouder en nekklachten …

Ik ben voor mijn schouder en nekklachten een aantal keren bij Doron geweest. Hij heeft bij mij dryneedling gedaan. Hij is professioneel en legt alles goed uit. Ook kreeg ik oefeningen mee naar huis. Ik ben tevreden, mijn klachten zijn verholpen. Mocht ik weer klachten hebben dan kom ik zeker terug.

23 september 2025

Goede behandeling met resultaat

Er wordt altijd goed geluisterd naar de klachten en heel gericht naar een oplossing gewerkt.

15 augustus 2024
Logo Fysio Rhoon

Antwoord van Fysio Rhoon

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te horen dat onze aanpak effectief is en waarderen uw vertrouwen in ons.

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring…

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Fysio Rhoon. Normaal ga ik bij Bart, maar nu ook een keer bij Doron geweest. De therapeuten zijn professioneel, vriendelijk en nemen de tijd om je klachten te begrijpen en een effectief behandelplan op te stellen. De praktijk is modern en goed bereikbaar. Dankzij hun deskundige aanpak en handige thuistips merkte ik al snel verbetering in mijn herstel. Ik beveel Fysio Rhoon dan ook aan voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit fysiotherapie.

14 augustus 2024
Logo Fysio Rhoon

Antwoord van Fysio Rhoon

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en vertrouwen in Fysio Rhoon! We zijn blij dat u tevreden bent met de behandeling en waarderen uw aanbeveling enorm.