we hebben onze oude gietvloer laten renoveren omdat er veel krassen en scheurtjes in waren ontstaan. G-vloeren heeft geweldig werk verricht. Duidelijke afspraken, ons bezoek aan de showroom, alles ver... Toon meer
Top service en super strak werk geleverd. Goede communicatie, kwamen afspraken netjes na en de vloer ligt er perfect in. Werken netjes en denken goed mee. Zeker een aanrader als je kwaliteit zoekt!
Echt de vloer is heel mooi geworden en daar zijn wij blij mee. Het contact van te voren en tijdens en de (eind oplevering die er niet was) waren wij wat teleurgesteld. Het hele contact ging over de sm... Toon meer
G-vloeren Heeft ons goed geadviseerd met onze wensen Communicatie was helder en fijn verlopen. De werkzaamheden zijn netjes en op tijd uitvoert en volgens planning Wij zijn dik te vrede m... Toon meer
G-vloeren is de specialist op het gebied van naadloze vloeren voor woning en bedrijf met meer dan 35+ jaar ervaring in huis. Met een groot gietvloer assortiment bieden we onze klanten maatwerk wat uitermate geschikt is voor de betreffende toepassing. Denk hierbij aan woningen, kantoren, winkels, fabrieken, werkplaatsen, magazijnen, etc. G-vloeren levert vrijwel alle naadloze vloeren zoals gietvloeren van polyurethaan of epoxy, woonbeton, epoxyvloeren, vloercoatings, ESD vloeren, troffelvloeren, grindvloeren, betonvloeren, cementgebonden gietvloeren, Lavasteen gietvloeren, Beton Cire, Microcement, Beal Mortex, Pandomo, San Marco en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op en laat u inspireren door onze prachtige collectie en technische vloeradviseurs.
Overtoom 477, 1054 LE, Amsterdam, Nederland
- 020 846 36 94
- info@g-vloeren.nl
- g-vloeren.nl
Wij zijn ontzettend tevreden over onze…
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met G-vloeren in Amsterdam. Vanaf het eerste contactmoment werd er duidelijk, vriendelijk en professioneel gecommuniceerd. Het team dacht actief mee over de beste vloeroplossing voor onze woning en gaf eerlijk advies over materialen en afwerking.
De uitvoering was vlekkeloos: de medewerkers werkten netjes, volgens planning en met veel oog voor detail. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen – een prachtige gietvloer die niet alleen strak oogt, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk is.
Kortom: vakmanschap, betrouwbaarheid en topkwaliteit. Wij raden G-vloeren zonder enige twijfel aan!
Fijne mensen
Fijne mensen. Goed advies vooraf en geen verassingen achteraf. Wij zijn heel tevreden!
vakkundig advies en kwaliteits vloer…
vakkundig advies en kwaliteits vloer die lang mee gaat, zeer tevreden.
Super gelukkig met m’n vloer
Ik heb nog nooit zo,n mooie vloer gehad. Ontzettend blij mee. Ik vond het best spannend omdat het toch om veel geld gaat maar het is nog mooier geworden dan ik had gedacht. Het is me allemaal heel duidelijk en eerlijk uitgelegd. Dus ik ben een mega super tevreden klant.
Super fijn contact gehad en het werk…
Super fijn contact gehad en het werk liep voorspoedig!
Duidelijk en eerlijk
Wij zijn erg tevreden over de gietvloeren legger. Hij gaf duidelijk en eerlijk advies, dacht goed met ons mee en kwam met praktische oplossingen zodat het binnen ons budget paste.
Snel schakelen goede service en een…
Snel schakelen goede service en een prachtig resultaat. Zeker een aanrader!!!
G vloeren…
G vloeren gietvloeren,ervaren/vriendelijke mensen,ze verstaan hun vak heel goed.
echt een aanrader.
Hele goede ervaring met dit bedrijf
Hele goede ervaring met dit bedrijf. We hebben met hulp g-vloeren een prachtige PU gietvloer gekozen. De vloer is prachtig en van een hele goede kwalieit.
Alles verliep fanastisch en dus een absolute aanrader!
G-vloeren Heeft ons goed geadviseerd…
G-vloeren Heeft ons goed geadviseerd met onze wensen
Communicatie was helder en fijn verlopen.
De werkzaamheden zijn netjes en op tijd uitvoert en volgens planning
Wij zijn dik te vrede met onze gietvloer
Wij raden G-vloeren zeker aan
Een dikke 10
Vinkeveen
dezelfde als de vorige keer
dezelfde als de vorige keer , Top service
Inmiddels meerdere relaties die een…
Inmiddels meerdere relaties die een woning gekocht doorverwezen voor een mooie gietvloer! Betrouwbaar, komen afspraken na en doe niet meteen de deur dicht als de dienst is geleverd.
Geweldig!!
Goede service en goede communicatie. Erg professioneel bedrijf met goede kennis van zaken.
Erg blij met onze nieuwe vloer!
Advies, communicatie, meedenken en service…top!
Dankzij de vakkundige expertise van G-vloeren hebben wij een prachtige vloer uit kunnen kiezen voor onze woning. G-vloeren heeft deze naar tevredenheid bij ons gelegd en zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Het advies, communicatie, meedenken en service…top!
Adequaat en professioneel
Adequaat en professioneel. Zeer zeker aan te raden bedrijf.
Duidelijke en goed contact
Ik ben super goed geholpen door de mensen van dit bedrijf. Duidelijke informatie dat je meteen weet waar je aan toe bent. En na het eindresultaat was ik helemaal tevreden. Het ziet er echt perfect uit. Dankjulliewel wel g-vloeren!
Goed werk geleverd!
Goede samenwerking gehad en uitermate tevreden!
Goede ervaring gehad met dit bedrijf
Goede ervaring gehad met dit bedrijf. Alles is netjes volgens afspraak verlopen en het eindresultaat is heel mooi geworden. Zeker een aanrader!