Gaedt Design Reviews 297

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god og hurtig kundeservice! Jeg var kommet til at få bestilt julekugler med en forkert skriftfarve. Jeg sender derfor en besked til deres kundeservice fredag aften kl. 21:20 lige efter jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte en fin gave hos Gaedt Design til min veninde i fødselsdagsgave. Den skulle sendes direkte til hende og nå frem inden hendes fødselsdag. Der var super service og pakken var allerede fremme da... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte varen, men kom i tvivl om, det nu var det rigtige billede, der kom på juletræskuglen, for det kunne jeg ikke lige se på bestillingsoversigten, men en medarbejder, som jeg kontaktede tlf.,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling herfra! Bestilte et skilt til en guldbryllups æresport og fik leveret 1,5 døgn senere. Det fineste skilt som med sikkerhed vil bringe stor glæde hos guldbryllupsparret. Tusind tak :)

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi personlig gør dine ting for dig med folie eller laser gravering. Vi designer wallstickers og laserskårede ting til hjemmet.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ballonkasser med brugsspor ved modtagelse

Jeg bestilte 9 ballonkasser, og da jeg modtog dem var der ikke én eneste kasse uden større eller mindre ridser, skrammer, bøjet sider, rester af klistermærker, der ikke var pillet ordentligt af og andre mærker, der for mig lignede brugsspor. Jeg skrev en reklamation med beskrivelsen af de mange brugsspor og vedlagde billeder som bevis. Som svar fra Gaedt Design fik jeg ordret at vide: “Men det er jo billige engangskasser, så tænker der er risiko for lidt mærker på dem”.
Jeg var her i chok! Jeg forventer bestemt ikke at varer, jeg bestiller, ved modtagelsen har mærker, og da slet ikke så store ridser. At der kommer ridser kort efter brug, det er selvfølgelig forventeligt, men ikke ved modtagelse! I samme mail understreger Gaedt Design, at de ikke har haft pakket ballonkasserne ud før afsendelse, dog tilbyder de mig 25% rabat, da de dog anerkender beviserne/billederne, jeg vedlagde af de mange skrammer.
Jeg svarer tilbage, at jeg ikke kan se, hvor alle de mange dokumenterede ridser, rester af klistermærker mm. kommer fra, hvis de ikke har været pakket ud? Det er mig stadig en gåde, som jeg nok aldrig får opklaret!😂
Jeg påpeger, at jeg faktisk vil påstå, de ikke kan tillade sig at sælge dem i den stand, ballonkasserne er i.
I det næste svar fra Gaedt Design skrives der ordret: “…Derfor er jeg ikke sikker på at jeg kan sende dig nogle nye, som er som du forventer dem”. For mig viser det svar, at der bukkes under og mellem linjerne indrømmes, at ballonkasserne ikke helt er, som de burde være (at der bliver solgt flere med ridser mm.).
Jeg foreslår, at jeg får sendt 5 nye ballonkasser, der kan erstatte de ballonkasser, jeg allerede har modtaget, der har de værste mærker, eller at jeg kan få 50% af det købte beløb tilbage.
Gaedt Design responderer her med, at der sendes 50% tilbage, og pengene er på min konto kort efter.
Jeg vil bestemt ikke anbefale nogen at købe ballonkasser der med mindre, man er indforstået med, at ballonkasserne ved levering har ridser mm.. Jeg tror simpelthen ikke på, at der sælges nogen ballonkasser der, som er i ordentlig stand. Jeg ved intet om deres andre varer, det skal jeg ikke kunne udtale mig om, men hold jer væk fra at købe ballonkasser der (også selvom de er billige!!!)

12 juni 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Stine
Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse med vores ballonkasser.
Vi sælger ALDRIG brugte varer.
Men vi har forsøgt at imødekomme dig på bedste vis for at du skulle få en god oplevelse, det er derfor vi går med til at give dig 50% rabat. Men kan se at vi ikke er lykkedes med at give dig en god oplevelse af vores service og det beklager jeg.

Jeg er tilfreds!

Hurtig levering og okay fin kvalitet. Ser i hvert fald godt ud 👍

27 mei 2026

Antwoord van Gaedt Design

Mange tak for den fine anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med det produkt du har modtaget.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Enormt fleksible og hjælpsomme

17 april 2026

Antwoord van Gaedt Design

Mange tak for den fine anmeldelse. Er glad for at du har haft en god oplevelse af vores service

Hurtig betjening

Hurtig betjening , og fin produkt der blev levret.

25 maart 2026

Antwoord van Gaedt Design

Mange tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at du er tilfreds med produkt og leveringstiden.

Pæne varer

Pæne varer. God kundeservice

9 maart 2026

Antwoord van Gaedt Design

Tak for din fine anmeldelse. Er glad for at du er tilfreds med servicen og dit køb

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Rigtig fine bordkort, nemme st komme i kontakt med. Er meget tilfreds med mit køb

13 februari 2026

Antwoord van Gaedt Design

Mange tak for den rigtig fine anmeldelse

Lees meer over geverifieerde reviews.