Besteld na snelle check score alle Trustpilot reviews. Zeer goede prijs voor KitchenAid accessoire. Na bestellen Nederlandse reviews gelezen en werd beetje bezorgd. Voor niets, bleek. Artikel in perfe... Toon meer
Product besteld op 02-10-25 volgens de website zou deze 07-10-25 worden geleverd. Op 04-10-25 het product in goede staat mogen ontvangen. Goed op de hoogte gehouden van het verloop van de levering.... Toon meer
Ik zocht een originele LG afstandsbediening en vond deze hier voor €29,90. Omdat de grens voor gratis bezorging precies op €30,- lag, heb ik de slimme keuze gemaakt om er een klein artikel van onge... Toon meer
Een robotstofzuiger besteld wetende dat het daar wel 2 weken kon duren. Tijdens die 2 weken wel wat nerveus geworden van alle reviews vooral naar Nederland. Maar hij kwam zeer spoedig dik binnen het v... Toon meer
- Computer & laptop accessoires
- Kinderwinkel
- Elektronicawinkel
- Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
- Kantoorbenodigdheden winkel
- Sex toy-winkel
Galaxus ist nicht nur Onlineshop, sondern auch Magazin mit lebendiger, fachkundiger Community. Das hauseigene Redaktionsteam arbeitet völlig unabhängig. Es testet kritisch und kommuniziert auch dann ehrlich, wenn ein Produkt nicht überzeugt. Und dies ohne Rücksicht auf Umsatzeinbußen. Bleibt dennoch eine Frage offen, hilft die Galaxus-Community weiter und hilft im Chat mit Antworten innerhalb weniger Stunden.
Hoheluftchaussee18, 20253, Hamburg, Duitsland
- galaxus.de
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Koffer besteld
Koffer besteld, DHL app geeft aan order nog niet ontvangen. Website van galaxus geeft aan dat het geretourneerd is. Hoe dan? Waar is mijn koffer??? Wat een slechte site.

Antwoord van Galaxus.de
Kunt net zo goed voor chineese site…
Kunt net zo goed voor chineese site gaan, kom er na bestelling pas door in te loggen achter dat ze over twee maanden pas leveren. Dus hou daar rekening mee.

Slechte site
Slechte site! Ik heb mijn pakketje besteld op 25 mei waarbij ze aangegeven hebben dat mijn pakje tussen 13 en 17 juni zou komen. Paar dagen later sturen ze mij een mail dat het 22 juni zal bezorgd worden. Vandaag zijn we 22 juni en geen pakje
binnengekregen! Een grote schande!!! Heb de hele dag zitten te wachten met zelfs geen mail of iets. SCHANDE! ik had mijn camera nodig voor maandag!!!!! Zeer ontevreden geen aanrader!

Geen contact
Vorige week een alexa Echo Dot besteld gelijk betaald 52,- maar eens de specificaties nog een keer gelezen bleek het de kleine versie te zijn ik wil de grote 4 versie dus gelijk geannuleerd en me geld terug gevraagd zodat ik de grote kan bestellen tot op heden nog geen reactie beetje jammer

Antwoord van Galaxus.de
Begin maart omvormer besteld bij andere…
Begin maart omvormer besteld bij andere webshop - nooit gekregen en post nl onderzoek blijft lopende - nu krijg ik zelfs geen reacties meer op mijn mails.
Dan maar bij galaxy besteld want onze werknemer heeft dit dringend nodig.
Gisteren mail dat de levering verlaat word naar eind van de maand.
Nu begin ik al bang te krijgen als ik hier al de reacties lees

Bestelling nooit ontvangen
Op 16 april 2024 een strijkijzer van Tefal besteld. Eerst is het pakket zoek geraakt. Via een assistant contact gehad. Het zou opnieuw opgestuurd worden. Tot op heden niets ontvangen maar wel betaald. Heel onduidelijk wat nu te doen. Je kan niemand bellen. Je kan kan niet retourneren want je hebt niets ontvangen. Graag zou ik gewoon mijn geld terug willen. Een vreselijke organisatie, voor mij nooit meer.

Antwoord van Galaxus.de
2 maanden geleden delen besteld en nog…
2 maanden geleden delen besteld en nog steeds niet binnen gekregen, na diverse mails gestuurd te hebben en totaal geen reactie te krijgen is dit de laatste keer iets besteld te hebben via deze webwinkel.

Antwoord van Galaxus.de
bestelling na meer dan een week nog steeds niet geleverd
21/3 de native union key cable besteld.
Nog steeds niet aangekregen. Op de website van DPD staat dat dit al tweemaal werd aangeboden, in Sint-Niklaas (40km van waar ik woon??). We zijn intussen meer dan een week verder.
Edit:
Contact gehad met Galaxus en het probleem lag bij DPD. Snel rechtgezet.

Antwoord van Galaxus.de
Bestelling en levering in orde
Ik heb een passer besteld, die ik in België niet meteen kon vinden. Bestelling is exact 1 week later toegekomen, alles in orde. Ik kreeg een track and trace via BPost.
Geen geld terug
Artikel ontvangen van Galaxus en deze vervolgens geretourneerd zonder de doos open te maken. Retour wordt afgekeurd omdat het verkeerde artikel in de doos zou zitten. Ik krijg mijn geld niet meer terug en word dus opgelicht!

Antwoord van Galaxus.de
Misschien is het wel een goede webshop
Misschien is het wel een goede webshop, ik wilde iets bestellen 2 spellen voor de atari 2600 nu moet ik een scan maken van mijn id(leeftijdscontrole) en doorsturen, dit heb ik nog nooit gedaan bij geen enkele webshop. mijn geboorte datum staat bij mijn account en was ingelogd via fb ook daar kunnen ze de info ook zien

Beste prijs voor een WMF Durado wok
Beste prijs voor een WMF Durado wok. Was wat huiverig op basis van alle reviews, maar de gok genomen (en met Credit card betaald). Track en trace info werd snel gegeven, maar de link naar DHL werkte niet. Daar ga ik ook de boot in, dacht ik. Maar het artikel is toch binnen twee dagen bezorgd, dus prima!
Tijana Vukajlovic Houd me al een maand…
Tijana Vukajlovic Houd me al een maand aan het lijntje. Ik wacht al 5 weken op mijn bestelling en ze heeft hem niet eens verstuurd hoor ik net. Wat een onbeschofte service

Antwoord van Galaxus.de
Bij Galaxus een keuken rollenhouder…
Bij Galaxus een keuken rollenhouder besteld en deze kwam met deuken aan. Na mijn mail kreeg ik direct zonder problemen een nieuwe toegestuurd. Een dikke 10 voor hun service.
Hele slechte service
Besteld, betaald, mailtje "niet leverbaar, bestelling geannuleerd". Moet je een account aanmaken en binnen dat account een verzoek om terugbetaling doen. HOEZO? Lijkt me nogal evident dat je terugbetaald wil krijgen als je niet geleverd krijgt waarvoor je betaald hebt....

Antwoord van Galaxus.de
Bestelling 3-11-23 nog steeds niet…
Bestelling 3-11-23 nog steeds niet ontvangen. Betaling is al voldaan. Communicatie is beperkt, geen idee hoe lang dit moet duren.
Ondertussen is de bestelling geannuleerd
Betaalde bedrag terug gekregen
Goed afgesloten!

Antwoord van Galaxus.de
na betaling melding bestelling is niet doorgegaan
bestelling geplaatst, betaald via Bancontact en doorgestuurd naar bank, na betaling melding gekregen dat bestelling niet is doorgegaan maar het bedrag is wel van de rekening gehaald !!
Geen bestelnr gekregen, bedrag 229,95€ voor Polar Grit X horloge.
Levertermijn voorzien voor Kerst, is voor cadeau ...
Please HELP !!!
PROBLEEM OPGELOST IN 2 DAGEN => Geld terug gestort, bedankt !!!

Antwoord van Galaxus.de
Iphone besteld: bleek toch niet leverbaar!
Iphone besteld, levertijd zou ca 1,5-2 wkn zijn. Paar dagen later op vrijdag krijg ik bericht dat de telefoon uitverkocht is. Terugbetaling is op zaterdag nog niet geregeld dus ik zal wss tot maandag moeten wachten alvorens ik elders een telefoon kan bestellen. Eens maar nooit meer!

Net een bestelling gedaan
Net een bestelling gedaan. Geen levertermijn vermeld.
Pas na betaling een mail toegekregen dat mijn pakketje (een iPhone hoesje) ten vroegste over 1 maand zal toegekomen!?????????
Mag dan echt wel vermeld worden bij bestellen zelf. Zo gaat mijn kerstkado waarschijnlijk toch nog te laat toekomen ondanks zo vroeg te bestellen. Heel jammer!!!

Antwoord van Galaxus.de
1 van de slechtste bedrijven waar ik…
1 van de slechtste bedrijven waar ik ooit iets besteld heb !!! Bestelling gedaan met bestelnummer: 92215398 .Van 2 iphones en heb deze nooit gekregen en natuurlijk wel betaald. Track and trace geeft aan dat deze bij hun retour afgeleverd zijn maar zij geven aan niks binnen gekregen te hebben.
Schuiven het af op “ dhl onderzoek duurt lang” . Denken totaal niet mee en laten je als klant maar wachten en wachten! Willen ook niks terugbetalen want ze hebben niks retour ontvangen. Sturen je ook geen vervangende producten op ondanks dat je niks binnengekregen hebt dus hier helemaal niks aan kan doen zelf !!
Ik heb gezien dat er meer gedupeerden zijn met een soortgelijk geval als ik. Ik wil jullie dan ook vragen om contact met mij op te nemen om dit samen aan te pakken! Dit is namelijk gewoon diefstal wat galaxus doet en zo kunnen we samen naar de geschillencommissie stappen via een advocaat, samen staan we sterker. Of het probleem nou bij galaxus of dhl ligt kan mij niet meer schelen want ze houden je aan het lijntje en laten je alleen maar wachten ! Zelfs als je hierdoor in de financiële problemen komt! Ronduit belachelijk en onacceptabel.