Fra første kontakt - hurtig tilbage melding. Aftale om møde næste formiddag. Kom hjem med 2 malerier og 2 akvareller til vores spisestue. Meget meget flotte. Er virkelig glade for dem, de passer... Toon meer
Vi har i dag modtaget et helt fantastisk maleri. Vi havde på hjemmesiden set et fedt billede, men måtte desværre indse det var for lille. Efter gode råd og vejledning fra Galleri Øse kom vi frem t... Toon meer
Meget smukt billede lavet på bestilling - lever fuldt ud op til mine forventninger. Dejligt med noget smukt at se på, når nu vi skal være så meget herhjemme. Har også købt nogle søde akvareller og pla... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Alle malerier er originale og unika, lavet af Maren Storm og Kasper Bech. Hvis du/I har set nogle af vores malerier på hjemmesiden, Facebook eller Instagram, som har vakt jeres interesse, åbner vi gerne galleriet. Bare kontakt os. Vi udlåner uden beregning malerier med hjem, så I kan se dem i eget hjem. Ved lejlighed og særlige ønsker maler vi også på bestilling. Vi leverer malerier i hele Danmark med forsikret forsendelse.
Denemarken
- gallerioese.dk
Fantastisk maleri
Fantastisk maleri!
Og det kom få dage efter det blev bestilt.
Tak for at jeg måtte købe dit flotte…
Tak for at jeg måtte købe dit flotte maleri.(A new day)
Det varmer helt inderst inde, og giver mig det største smil.
Blev kun mødt af venlighed, og en dejlig kop kaffe.
God bedring til dig Maren.
Maleriet er en gave fra min fødselsdag.
Tænk, nu kan jeg have fødselsdag hver gang jeg er på det.
Tryg og god handel
Galleriet skriver beskeder løbende for at organisere sikker levering, sørge for maleriet er kommet godt frem. Super god kundeservice, og desuden fantastisk maleri! Kan varmt anbefales.
Maren og Kasper slog dørene op
Maren og Kasper slog dørene op, og var mega gæstfrie ved vores besøg i galleriet.
Billeder blev flyttet rundt indenfor og udenfor, indtil vi var overbevist om vores valg.
Tak for en dejlig dag, malerierne hænger så flot i vores stue
Mvh
Thomas
Flot malerier
Flot malerier. Og en rigtig god behandling da jeg ringede dertil 👍
Positivt besøg
Fra første kontakt - hurtig tilbage melding. Aftale om møde næste formiddag.
Kom hjem med 2 malerier og 2 akvareller til vores spisestue.
Meget meget flotte.
Er virkelig glade for dem, de passer bare super godt ind hos os.
Rigtig god service.
Varme anbefalinger her fra.
Helt igennem super oplevelse
Helt igennem super oplevelse, ligefra hurtig besvarelse på spørgsmål, til orientering og status om levering. Opfølgning efter modtagelse af maleri, så købet blev fulgt helt til dørs. Super service - dejligt trygt med opfølgning.
OG bedst af alt - et vanvittigt smukt maleri, som levede fuldt op til foto og forventning (købt på Webshop).
Af ❤️ TAK til Kasper og Maren 😊
Hurtig og rigtig god service
Hurtig og rigtig god service! Jeg er meget tilfreds med mit maleri!
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser.
Kan varmt anbefales
God service og smukke malerier!
God service og ikke mindst: Smukke malerier.
Vi aftalte at komme forbi deres galleri, hvor de stod klar til at fortælle og vise malerierne. Rigtig god service!
Flotte plakater og hurtig levering samt…
Flotte plakater og hurtig levering samt PERFEKT kundeservice !
Jeg har fået lavet 2 virkelig smukke…
Jeg har fået lavet 2 virkelig smukke malerier fra Galleri Øse. Jeg havde et ønske om de 2 malerier skulle spille sammen med hinanden og det er opfyldt til stor tilfredsstillelse👌
Fantastisk service og fantastiske…
Fantastisk service og fantastiske smukke billeder!! 🥰 Kan varmt anbefale at handle hos Galleri Øse 🥰
Vi har handlet 2 gange og billederne er…
Vi har handlet 2 gange og billederne er simpelthen så flotte. Hurtig levering og god service. Kan klart anbefales.
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice, da jeg desværre måtte sende det jeg bestilte retur, pga jeg havde fået bestilt i forkert størrelse.
Hurtig levering og lækkert produkt
Hurtig levering og lækkert produkt. Jeg vil helt sikkert handle her igen :-)
Galleri i særklasse.
Har lige købt det smukkeste maleri til min stue. Det passer perfekt og jeg fik en fantastisk service. Kan kun anbefale galleriet til andre.
Fantastisk smukt maleri og problemfri…
Fantastisk smukt maleri og problemfri og hurtig levering
Fuld tilfredshed med smukt maleri…
Vi har for nylig købt det skønneste billede i Galleri Øse malet af Kasper Bech - det er bare så flot - servicen mht. køb, forsendelse til Middelfart mm. var bare helt i top - yderst anbefalelsesværdigt.
Mvh Lis Boe-Hansen
Flotte malerier og super service lige fra bestilling til levering. Løbende opdatering på levering og opfølgning når varen ER leveret. Mails besvares lynhurtigt.
Virkelig god service.
Kan klart anbefale at handle her.
Lees meer over geverifieerde reviews.