ik hen een flightrudder pedals bij…
ik hen een flightrudder pedals bij logitech besteld en wild die bestelling cancelen.
Dit is echter niet mogelijk bij Logitech! Ze zeggen dat alle orders meteen doorgestuurt zijn naar het magezijn en wijzigen is dan niet mogelijk.
Dus dan de order na leverijg terug sturen. Dit zou moeten werken via de webside. Alleen herkent deze geen orders!
Een ticket bij support aan gemaakt.
na 4 e-mails heen en weer heb ik deze ontvangen!
Bedankt dat u contact hebt opgenomen met Logitech G. Mijn naam is Lalro en ik hoop dat deze e-mail u goed bereikt. Ik zal u vandaag helpen Ik begrijp volledig hoe u zich moet voelen. Allereerst wil ik mijn excuses aanbieden voor de ervaring die u hebt gehad. Uw e-mail verdient een tijdige reactie.
Ik wil u graag laten weten dat uw retourverzoek voor uw bestelling aan onze kant is verwerkt! Vanaf hier gaat het verzoek door een definitief goedkeuring-proces dat tot 72 werkdagen kan duren voor beoordeling. Eenmaal goedgekeurd, ontvangt u het UPS-retourlabel om het product terug te sturen. Als u problemen ondervindt bij het verwerken van deze laatste stappen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen zodat ik u kan helpen.
Onze excuses voor het ongemak en stellen uw medewerking op prijs.
Help!!!!!!!!!!!!!! Dit zijn Schurken!!!!!!!!!!!!