De bestelling kwam snel binnen. Na de bestelling gedaan te hebben, was er een kortingsactie waar deze pulleys ook onder vielen. Na een bericht met de klantenservice kregen wij zonder problemen de k... Toon meer
Gareth & Lucas verkopen super, leuke skipully's. Fijne stof en ze blijven ook mooi na het wassen. Het damesmodel valt bij mij te strak uit, vandaar de keus genomen om het herenmodel te proberen, o... Toon meer
Zwart en grijs domineren de piste en de après-ski. Wintersport staat voor plezier, vrolijkheid en vrijheid. De vrolijkheid komt van de mensen. Gareth & Lucas maakt dit zichtbaar in de kleding. Opgewekte designs, unieke kleurenpaletten en kleding van hoge kwaliteit. De combinatie voor op de piste en in de après-ski. We gaan voor de beste wintersportervaring. Laat je zwarte, grijze of witte outfit in de kast hangen. Je kunt zoveel vrolijker voor de dag komen. Durf jezelf af te zetten tegen de witte piste en laat jezelf zien met de kleding van Gareth & Lucas. Of je nu de held van de piste of prins pils in de kroeg bent. Val op tijdens de wintersport en geniet van de totaalervaring.
Zutphenseweg 29D, 7418AH, Deventer, Nederland
Vraagt klanten om een review
Super snel verzonden, mijn ski trolley was op Tijd binnen. Ben over de kwaliteit niet zo tevreden, de tas schuurt over de grond bij het slepen, de rits is niet zo degelijk en de wieltjes staan na 1 vakantie al scheef.

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
De bestelling kwam snel binnen.
Na een bericht met de klantenservice kregen wij zonder problemen de korting alsnog.
Super goede service!

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Goede en snelle service. L besteld, maar toch iets te klein. In no time terug kunnen sturen, voor shop tegoed gekozen en op dezelfde dag dat ik terug stuurde mail met shoptegoed gekregen. Maat groter besteld. De dag erna kon in de nieuwe pullies al ophalen bij DHL servicepunt.
Daarnaast zijn de pullies super leuk en zitten prettig.

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Een skipully ontvangen (nummer 113), maar niet de uitvoering die ik had besteld (120). Gelukkig is dit (uiteindelijk) goed opgelost door de klantenservice.

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Mooi design en goede kwaliteit. Snelle levering.
Ik heb maat M besteld en aan de schouders zat dit prima, rond de taille mocht het toch iets breder zijn. Voor de rest hele knappe collectie, heel kleurrijk.

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Prachtige skitas, gekocht ter goede bescherming bij het vliegen. Enige nadeel is dat de tas eigenlijk veel te groot is voor de hoeveelheid kg die mee mag waardoor je de helft van de tas niet benut. Voor vliegen zou ik deze tas daarom niet aanraden, voor bijv treinreizen e.d. prachtige tas!

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Heerlijke pullies, niet te warm of koud, goede pasvorm en niet in gezweet! Ik heb er 2 gekocht en wil er graag nog meer hebben!

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Snelle levering en aan de telefoon vriendelijk te woord gestaan

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Eerst ging het niet goed omdat ik niets had ontvangen en geen reactie op mijn mails kreeg maar later met excuses en uitleg waarom snel geleverd. Mooie ski pully’s zijn het.

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Zeer tevreden en snelle levering!

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Wat een leuke webwinkel! Mooie producten (ze zijn nog onderweg) en fijne communicatie. Alles zit goed in elkaar. Als je iets in je winkelmandje hebt gedaan,maar nog niet besteld reserveren ze het product even voor je. Echt top! We gaan met veel enthousiasme wachten op het pakket!

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Zeer tevreden over Gareth & Lucas.
De klantenservice is echt uitstekend. Ondanks dat de retourtermijn in verband met de kerstviering al was verstreken, kon ik de ski pulli toch nog omruilen omdat de maat te klein was. Het bedrijf was hierin bijzonder coulant en heeft zelfs de retourkosten voor eigen rekening genomen.
De ski pulli zelf is van zeer goede kwaliteit. Mijn advies: bestel één maat groter.

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Superleuke ski-pully gekocht, om in de winter te gebruiken voor hardlopen. Vlot verzonden en netjes verpakt. Tof design met rode kersen en heerlijk warm. Door het ritsje toch een beetje ventilatie. Blijft mooi in de was. Aanrader, ook voor andere sporten!

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Mooie shirts, dames model valt klein, zou volgende keer maatje groter nemen dan normaal.

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Ik kende dit merk nog niet, maar kwam dit toevallig tegen. Wat een geweldige ski-pully's. Goed ventilerende, warm genoeg, soepel en comfortabel. Klantenservice ook erg goed!

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Makkelijk te bestellen. Wel veel portokosten voor een brievenbus pakje. dames skipulli is op de borst strak, verder valt de maat normaal

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Prachtige skipully, een mooi design en lekker te dragen. Top.

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Wat een leuk assortiment en goede kwaliteit.
Nog niet gebruikt, maar pasvorm is goed en voelt heel prettig aan.
Super blij met me aankoop.