Goede en snelle service. L besteld, maar toch iets te klein. In no time terug kunnen sturen, voor shop tegoed gekozen en op dezelfde dag dat ik terug stuurde mail met shoptegoed gekregen. Maat groter... Toon meer
De bestelling kwam snel binnen. Na de bestelling gedaan te hebben, was er een kortingsactie waar deze pulleys ook onder vielen. Na een bericht met de klantenservice kregen wij zonder problemen de k... Toon meer
Super snel verzonden, mijn ski trolley was op Tijd binnen. Ben over de kwaliteit niet zo tevreden, de tas schuurt over de grond bij het slepen, de rits is niet zo degelijk en de wieltjes staan na 1 va... Toon meer
Gareth & Lucas verkopen super, leuke skipully's. Fijne stof en ze blijven ook mooi na het wassen. Het damesmodel valt bij mij te strak uit, vandaar de keus genomen om het herenmodel te proberen, o... Toon meer
Zwart en grijs domineren de piste en de après-ski. Wintersport staat voor plezier, vrolijkheid en vrijheid. De vrolijkheid komt van de mensen. Gareth & Lucas maakt dit zichtbaar in de kleding. Opgewekte designs, unieke kleurenpaletten en kleding van hoge kwaliteit. De combinatie voor op de piste en in de après-ski. We gaan voor de beste wintersportervaring. Laat je zwarte, grijze of witte outfit in de kast hangen. Je kunt zoveel vrolijker voor de dag komen. Durf jezelf af te zetten tegen de witte piste en laat jezelf zien met de kleding van Gareth & Lucas. Of je nu de held van de piste of prins pils in de kroeg bent. Val op tijdens de wintersport en geniet van de totaalervaring.
Zutphenseweg 29D, 7418AH, Deventer, Nederland
Vraagt klanten om een review
paar weken geleden hebben we zowel heren alsook dames pulli's besteld. super snelle levering. Mooie prints en kwaliteit. Maten zijn exact goed. Afgelopen weekend hebben we er voor het eerst in geskied en het draagcomfort was top! Ga deze pulli's zeker bij vrienden aanbevelen.

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Snelle bezorging. Fijne ski pully. Mooie pasvorm, leuk design.

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Leuke pully. Ik heb de groene met witte hartjes gekocht. Wel jammer dat de kleur groen in het echt heel erg verschilt met het groen op de foto. Ik ben blij dat ik voor de zekerheid al een maat groter heb gekozen. M zit prima.

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Snelle levering, zit heerlijk, mooie printjes… ik ben super blij, ga zeker vaker hier wat kopen!!

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Hele mooie pully's, fijne dikke kwaliteit en mooie kleuren. We hadden er graag allemaal in geshined, maar helaas vallen de maten erg klein, dus van de 5 heb ik er 4 terug moeten sturen. Balen!

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Goede kwaliteit, snelle levering en nét even anders dan een gewone skipulli. Top!

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Super mooie pully, mooie kwaliteit. Was verrast door de stof aan de buitenkant. Maat valt normaal en een erg mooie kwaliteit prijs verhouding

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
2 skipullys besteld nadat ik verliefd was op de te gekke prints. Pakketje super snel en netjes ontvangen. Kwaliteit echt top en ze zitten heerlijk!

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Had eerst een M die te ruim viel maar nu S. Die past beter en zit lekker. Mooi design, lekker hip.

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Snelle directe communicatie , verzending en verpakking top. Pully's zagen er top uit.

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Ski pulley besteld die snel verzonden werd. Ik had al een aantal pullys van G&L en vind de prints erg leuk. De laatste die ik besteld heeft is van een iets dikkere stof wat wel lekker is. Echt top voor deze prijzen.

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Super snelle verzending! De skipully is nog mooier als op de foto. Zeer goede kwaliteit & mooie print. Heel blij mee.

Antwoord van Gareth & Lucas B.V.
Snelle levering, mooi materiaal en goede pasvorm. Aan te raden