Gareth & Lucas B.V. Reviews

4,6

Goede en snelle service. L besteld, maar toch iets te klein. In no time terug kunnen sturen, voor shop tegoed gekozen en op dezelfde dag dat ik terug stuurde mail met shoptegoed gekregen. Maat groter... Toon meer

De bestelling kwam snel binnen. Na de bestelling gedaan te hebben, was er een kortingsactie waar deze pulleys ook onder vielen. Na een bericht met de klantenservice kregen wij zonder problemen de k... Toon meer

Super snel verzonden, mijn ski trolley was op Tijd binnen. Ben over de kwaliteit niet zo tevreden, de tas schuurt over de grond bij het slepen, de rits is niet zo degelijk en de wieltjes staan na 1 va... Toon meer

Gareth & Lucas verkopen super, leuke skipully's. Fijne stof en ze blijven ook mooi na het wassen. Het damesmodel valt bij mij te strak uit, vandaar de keus genomen om het herenmodel te proberen, o... Toon meer

1. Sportkledingfabrikant
  2. Sportkledingwinkel

Zwart en grijs domineren de piste en de après-ski. Wintersport staat voor plezier, vrolijkheid en vrijheid. De vrolijkheid komt van de mensen. Gareth & Lucas maakt dit zichtbaar in de kleding. Opgewekte designs, unieke kleurenpaletten en kleding van hoge kwaliteit. De combinatie voor op de piste en in de après-ski. We gaan voor de beste wintersportervaring. Laat je zwarte, grijze of witte outfit in de kast hangen. Je kunt zoveel vrolijker voor de dag komen. Durf jezelf af te zetten tegen de witte piste en laat jezelf zien met de kleding van Gareth & Lucas. Of je nu de held van de piste of prins pils in de kroeg bent. Val op tijdens de wintersport en geniet van de totaalervaring.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

paar weken geleden hebben we zowel…

paar weken geleden hebben we zowel heren alsook dames pulli's besteld. super snelle levering. Mooie prints en kwaliteit. Maten zijn exact goed. Afgelopen weekend hebben we er voor het eerst in geskied en het draagcomfort was top! Ga deze pulli's zeker bij vrienden aanbevelen.

9 februari 2025

Bedankt voor je fantastische review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de pullies! Fijn dat de maten perfect zijn en het draagcomfort tijdens het skiën goed beviel. Veel plezier ermee en bedankt voor het aanbevelen! ⛷️❄️

Top shirt

Snelle bezorging. Fijne ski pully. Mooie pasvorm, leuk design.

9 februari 2025

Bedankt voor je geweldige review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Fijn dat je tevreden bent met de snelle bezorging, de pasvorm en het design van de ski pully. Veel plezier ermee! ⛷️❄️

Leuke pully

Leuke pully. Ik heb de groene met witte hartjes gekocht. Wel jammer dat de kleur groen in het echt heel erg verschilt met het groen op de foto. Ik ben blij dat ik voor de zekerheid al een maat groter heb gekozen. M zit prima.

6 februari 2025

Bedankt voor je review! ⭐⭐⭐⭐
Leuk om te horen dat je blij bent met de pully! Jammer dat de kleur iets anders uitviel dan verwacht. Goed dat de maat M uiteindelijk goed past. We waarderen je feedback en hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop! 😊

Bedankt voor je geweldige review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Fijn om te horen dat je bestelling snel en accuraat is geleverd. Veel plezier met je aankoop! 😊

Snelle levering, zit heerlijk, mooie printjes… ik ben super blij, ga zeker vaker hier wat kopen!!

30 januari 2025

Bedankt voor je fantastische review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Geweldig om te horen dat je zo blij bent met de snelle levering, het comfort en de mooie prints! We zien je graag terug voor een volgende aankoop. Veel plezier ermee! 😊❄️

Mooie pully's maar vallen erg klein

Hele mooie pully's, fijne dikke kwaliteit en mooie kleuren. We hadden er graag allemaal in geshined, maar helaas vallen de maten erg klein, dus van de 5 heb ik er 4 terug moeten sturen. Balen!

4 februari 2025

Bedankt voor je feedback! ⭐⭐⭐
Fijn om te horen dat je de pullies mooi vindt en de kwaliteit goed is. Jammer dat de maatvoering kleiner uitviel dan verwacht. We nemen je feedback mee en helpen je graag bij het vinden van de juiste maat! Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten.

Netjes op tijd bezorg

Artikel ziet er goed uit

27 januari 2025

Bedankt voor je review! ⭐⭐⭐⭐
Fijn dat je bestelling netjes op tijd is bezorgd en het artikel naar verwachting is. Veel plezier ermee!

Goede kwaliteit en net even anders

Goede kwaliteit, snelle levering en nét even anders dan een gewone skipulli. Top!

1 februari 2025

Bedankt voor je geweldige review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit, snelle levering en het unieke design. Veel plezier met je skipully! ⛷️❄️

Super mooie pully

Super mooie pully, mooie kwaliteit. Was verrast door de stof aan de buitenkant. Maat valt normaal en een erg mooie kwaliteit prijs verhouding

3 februari 2025

Bedankt voor je review! ⭐⭐⭐⭐
Fijn om te horen dat je de pully mooi vindt en tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm. We hopen dat je er veel plezier van hebt!

Super mooie en fijne skipullys!

2 skipullys besteld nadat ik verliefd was op de te gekke prints. Pakketje super snel en netjes ontvangen. Kwaliteit echt top en ze zitten heerlijk!

28 januari 2025

Bedankt voor je fantastische review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over de prints en kwaliteit! Fijn dat de skipully’s lekker zitten en snel geleverd zijn. Veel plezier ermee! ❄️⛷️

Bedankt voor je fantastische review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze kleding en service. We waarderen je feedback enorm!

Had eerst een M die te ruim viel maar…

Had eerst een M die te ruim viel maar nu S. Die past beter en zit lekker. Mooi design, lekker hip.

13 januari 2025

Bedankt voor je geweldige review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Fijn dat je nu de juiste maat hebt gevonden en dat de S perfect past. Leuk om te horen dat je het design mooi en hip vindt. Veel plezier met je aankoop!

Snelle directe communicatie

Snelle directe communicatie , verzending en verpakking top. Pully's zagen er top uit.

24 januari 2025

Bedankt voor je fantastische review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de communicatie, verzending en verpakking. En super dat de pullies naar verwachting zijn. Veel plezier ermee!

Top ski pully …

Ski pulley besteld die snel verzonden werd. Ik had al een aantal pullys van G&L en vind de prints erg leuk. De laatste die ik besteld heeft is van een iets dikkere stof wat wel lekker is. Echt top voor deze prijzen.

23 januari 2025

Bedankt voor je geweldige review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat leuk om te horen dat je al fan bent van onze G&L pullies! Fijn dat je tevreden bent met de snelle verzending, de leuke prints en de dikkere stof van je nieuwste aankoop. Veel plezier ermee!

Naast dat de skipully er geweldig uitziet is de kwaliteit ook nog eens top!

Super snelle verzending! De skipully is nog mooier als op de foto. Zeer goede kwaliteit & mooie print. Heel blij mee.

16 januari 2025

Bedankt voor je fantastische review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de skipully! Geweldig dat zowel de kwaliteit als de uitstraling aan je verwachtingen voldoen. Veel plezier met je aankoop!

Zeer tevreden!

Snelle bezorging, goede kwaliteit en kortingscode bij 1e bestelling!

14 januari 2025

Bedankt voor je geweldige review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Super om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle bezorging, de kwaliteit en de kortingscode. Veel plezier met je aankoop!

Alles perfect!

13 januari 2025

Bedankt voor je fantastische review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Geweldig om te horen dat alles perfect was. We zijn blij dat je zo tevreden bent!

Snelle levering, mooi materiaal en goede pasvorm. Aan te raden

14 januari 2025

Bedankt voor je review! ⭐⭐⭐⭐
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, het mooie materiaal en de pasvorm. Dankjewel voor je aanbeveling!

Hele toffe prints en mooie kwaliteit!!

15 januari 2025

Bedankt voor je fantastische review! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over de prints en kwaliteit. Veel plezier met je aankoop!