Lees wat reviewers zeggen
Garmstudios.dk forfalskede et legitimets- og authenticationsbevis fra appen Legit App og sendte mig derefter et falsk par sko. Hvorefter jeg påpegede det falske bevis blev jeg ignoreret og har... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fremragende! Har handlet hos Garmstudios før på bla Trendsales! Må sige at der altid er god service, og at varernes bliver sendt hurtigt, og lever op til kvaliteten beskrevet👏🏻
Parfait, expédition rapide, juste un petit hic pour le suivi de la commande, mais j’ai contacté le site qui m’as mis à disposition le lien DHL. Donc je recommande.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Garmstudios stræber efter at tilbyde dig det alle søger; Vi er din genvej til præcis den stil du ønsker, og tilbyder dig et nøje udvalgt sortiment af tøj fra de mest populære brands verden over. Alle produkter i vores sortiment, udstråler af distingveret ånd og æstetik. hvert eneste item i vores stilfulde sortiement, er håndplukket og gennemgået grundigt af teamet bag Garmstudios for at sikre dig en god oplevelse. 100% autentiske varer, forhandler af brands såsom Ralph lauren, Stone island, Stussy og mange andre, Sender til hele Danmark med dit foretrukne fragtfirma
Contactgegevens
Denemarken
- info@garmstudios.dk
- garmstudios.dk
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fake supreme hoodie
Jeg købte en Supreme Bandana Box Logo hos dem. Da jeg modtog varen, var jeg lidt skeptisk, fordi der var flere ting, som så forkerte ud – blandt andet var washtaget helt off. Da jeg blev usikker på, om trøjen var ægte, tog jeg den ind til Takeoff og betalte 250 kr. for et legit check. Desværre kom den tilbage som fake.
Dog vil jeg sige, at deres kundeservice var god, og de lod mig få pengene tilbage for trøjen. Alligevel endte jeg med at smide 250 kr. ud ad vinduet. Jeg synes bare, at hvis man siger, at ens varer er legit, så bør de også være det.
Alt gik som forventet
Alt gik som forventet, modtog vare efter 2 dage.
Virkelig god og rar at handle med!
Virkelig god og rar at handle med!
Kvaliteten er topklasse og 100% Autentisk!
Ingen problemer! Anbefaler 100%
Hold jer væk..
Jeg købte en Stone Island jakke gennem Vinted, af ejeren Carl Brandt. Jakken var også til salg på deres hjemmeside Garmstudios.dk. Da jeg modtager pakken er der for det første en del synlige pletter på, både foran og op ad ærmerne, som ikke var hverken vist eller beskrevet i annoncen. Derudover var verificeringskoden(QR-kode der fortæller om jakken er ægte eller en kopi) klippet ud af jakken, selvom der er taget billeder af at den sidder på stadigvæk i annoncen. Det synes jeg var lidt underligt men tænkte ikke over det, da jakken blev godkendt af Vinted som værende ægte. Jeg aftalte med sælger om at handlen gik tilbage, så jeg skulle sende jakken tilbage til ham, og jeg ville få mine penge igen ved benyttelse af en returneringsfunktion. Den skulle dog igennem vinted’s verificeringsproces igen, og nu har jeg lige fået en besked fra Vinted om at jakken ikke er ægte og vil blive sendt tilbage til mig igen, og sælger får sine penge. Så jakken har altid været fake. Hvordan Carl har fået den godkendt i første omgang, på trods af at der ikke var en QR kode i jakken ved jeg ikke, men hold jer væk. Som en anden også skriver, de sælger kopivarer, og svarer ikke på beskeder efterfølgende. Som chef for en secondhand shop, havde jeg håbet at han ville være behjælpelig med at løse problemet, men det virker til Carl er ret ligeglad med at hans købere ikke får hvad de egentlig havde regnet med. Meget modigt også, når hans navn og adresse ligger offentligt.. Man kunne i det mindste svare på beskederne og prøve at finde en løsning. :-/
Så pas på både på Garmstudios.dk og på Vinted.
Forfalskning af beviser og salg af replica varer
Hvorefter jeg påpegede det falske bevis blev jeg ignoreret og har ikke modtaget svar til den dag i dag. Køb ikke herfra før du har tjekket id på kvitteringer og authenticationsbeviser.
REDIGERING:
Er super glad for endelig at få et svar. Dog ikke tilfreds med måden i prøver at snakke jer uden om dette. Vil gerne påpege at denne sådanne “svindler” har samme telefon nummer, mail, hjemme adresse og fuldenavn som ejeren af jeres cvr.

Parfait
Nem og hurtig handel!
Virkelig elendig
Virkelig elendig
Der gik hele 2 uger før jeg fik en bekræftelse på at min vare var sendt og så havde de alligvel sendt med det forkerte fragt selvskab
Aldrig køb derfra dårlig kvalitet

Antwoord van Garmstudios
Købte en Ralph Lauren polo som var…
Købte en Ralph Lauren polo som var ekstremt forvasket. Den skulle ha været sort men den er nu blevet helt mørke grøn. Ellers god leverings tid

Antwoord van Garmstudios
Hurtig service alt var som beskrevet
Dårlig service
Vi havde købt en trøje fra garmstudios som en julegave og modtog den d. 5 december og han der skulle have den fik den først d. 24 (juleaften) og kunne ikke passe den og vi ville gerne sende den tilbage og det kunne vi ik få lov til da det var efter 2 uger. Simpelhent for dårligt.

Antwoord van Garmstudios
Hurtig levering og ingen problemer med…
Hurtig levering og ingen problemer med tøjet.
Hurtig levering
Stillet hjemmeside
Jeg lavede en stor bestilling og fik alt tøjet på samme tid, kan kun anbefale Garmstudios!
det hele var mega fedt og gode priser…
det hele var mega fedt og gode priser køber helt sikkert her igen !!!
virkelig god service og jeg fik mit tøj…
virkelig god service og jeg fik mit tøj hurtigt og tøjet var virkelig flot
Perfekt oplevelse!
Perfekt oplevelse!
Jeg havde en rigtig god kundeoplevelse. Det var hurtigt og nemt. Han sendte samme dag som jeg købte
Kan klart anbefales og det er ikke sidste gang jeg handler her
Super nem - alt var som beskrevet
Super nem - alt var som beskrevet. Kan klart anbefale garmstudios :)
Helt perfekt oplevelse!
Alle varer er som jeg forventede, helt perfekt.
Garmstudios er fantastisk
Har handlet der fler gange, varene er altid som beskrevet, intet fake eller dårlig kvalitet, der er alt fra smykker til tøj og alt er go kvalitet.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.