Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er alltid fornøyd med garnet jeg bestiller, men "førstipakkekø"gebyret på kr 29,- som automatisk legges til irriterer meg veldig! Ja, jeg kan klikke det bort, men det er fort gjort å overse.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var innom butikken i Haugesund. Ting som var på lager giddet ikke betjeningen å verken finne eller svare høflig på! Makan til sur og gretten kundeservice har jeg ikke sett på lenge. Var flere en... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har handlet hos dere i nettbutikken i over ett år. Prisene på garnet er greie, men jeg har aldri fått noen form for gratisprodukt, aldri mottatt tilbud om 100–200 kroner i rabatt eller grati... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Garenwinkel
  2. Breiwinkel
  3. Damesmodewinkel
  4. Wolwinkel

Geschreven door het bedrijf

Stort utvalg, lave priser og rask levering. Norges største garnbutikk på nett!

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 67% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svært misfornøyd med håndtering av min sak

Jeg er dessverre veldig skuffet over opplevelsen med Garnius.

Jeg betalte for prioritert frakt fordi jeg trengte varene innen en bestemt dato, men leveringen ble forsinket uten noen informasjon underveis. Enda mer skuffende var kundeservice – jeg tok kontakt flere dager i forveien, men ingen fulgte opp eller undersøkte saken.
Som kunde sitter man igjen med følelsen av å bli ignorert. Først etter flere dager kom det en kort oppdatering, uten noen forklaring på hva som egentlig hadde skjedd. Jeg har forståelse for at forsinkelser kan oppstå, men manglende kommunikasjon og oppfølging er vanskelig å akseptere – spesielt når man betaler ekstra for rask levering.

9 april 2026

Garnius skuffer stort!!!

Var innom butikken i Haugesund.
Makan til sur og gretten kundeservice har jeg ikke sett på lenge. Var flere enn meg som reagerte på det!
Frister aldeles lite å kjøpe noe som helst derfra igjen! Og ja. Jeg bestiller det jeg skal ha, hos en konkurrent med bedre rykte!

28 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte garn for å ha påskesyssel

Bestilte garn for å ha påskesyssel. Sendte en chat til kundeservice om jeg kan forvente å få garnet til påske. Ble møtt med en avvisende holdning og lite hyggelig samtale. En ting er at de ikke kunne greie å få ut pakken på 7 dager, fra bestilling til levering. Men når du spør om de har en raskere sendingsmåte jeg kan betale ekstra for gidder de ikke ta seg bryet. Respektløs og lite kundevennlig service. Kommer aldri til å handle der mer igjen.

26 maart 2026

Kjøpte 40 nøster garn

Kjøpte 40 nøster garn. Begynte å strikke å fant fort ut at flere av nøstene var spleiset inni nøstet og fliser seg opp. Ga beskjed om dette, men fikk da beskjed om at siden garnet var så billig så fikk ikkje kunder klage på dette, dette såg eg ingen plass at det var skrevet, da hadde eg ikkje kjøpt garnet. Så nesten alle nøstene var spleiset inni og var et dårlig garn. Garnet heter PARIS og er fra DROPS. Dette var veldig dårlig gjort å kommer aldrig til å kjøpe eller anbefale denne butikken. Styr unna

16 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kære Garnius. Hvorfor hører man intet fra jer om udsolgt garn

Kære Garnius.
Jeg mangler information om udsolgt Baby Merino by Merinor farve beige 050. Jeg har en sweater, der er
halvvejs færdig, men mangler ca 10 nøgler garn, da jeg
strikker med dobbelt tråd.
Det er irriterende, at man intet hører fra jer, og umuligt
at kontakte jer via mail eller telefon. Får I nogensinde
det udsolgte garn på lager igen? Måske I skulle fokusere
lidt mere på jeres kundebetjening. Hilsen Karen

13 januari 2026

PRIORITERING

Irriterende at det er krysset av for prioritering. Så hvis jeg glemmer å ta den vekk, så må jeg betale for det. Dårlig måte å gjøre det på. Jeg bestilte varer og ville ha de fortest mulig, så da lot jeg prioriteringen være på og betalte 29.- for det. Det tok 1,5 uke før jeg fikk varene!! Sendte klage og fikk beskjed om at prioritering ville si at da pakket de varen så fort som mulig, men de hadde ingen ting med postgangen å gjøre. Så da måtte jeg betale de 29.- Dette ble prinsipp for meg. Hva skal man betale prioritering for da?? Da kan man jo risikere å vente i ukesvis.Dere må fjerne den, helt idiotisk !!!NEI, nå skal ikke jeg handle mer fra Garnius.

24 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supert

Supert. Men ønsker å bestille garn til en genser av samme oppskrift. Kan jeg da bestille bare garnet?

12 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid raskt levert

Alltid raskt levert. Den siste leveransen var helt feil, men det ble raskt og sømløst ordnet opp i det, og ny pakke kom så fort som det går an.

18 februari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skaff en kunde-TELEFON!

Bestilling, forsendelse og garnpakke - alt bra! Meeen jeg manglet ca 3 omg. blå på d ene ermet og kom ikke m strikkefasthet, det var en hel bunt hvitt til overs! En tlf og 3 meter garn i posten ville løst problemet og gitt en fornøyd kunde!!! Men d var kun klageskjema hvor en skulle opplyse/dokumentere allverden - så jeg prøvde chat, men der var lista lang over hva en IKKE kunne få svar på, bl a feil i garnmengde! Jeg ga opp og ermet har et hvitt felt! Spør noen hvorfor er svaret klart! Heretter kjøpes garn lokalt, dyrere, men service! Sjekk kundeservicen før dere kjøper garn på nett folkens!!!

2 februari 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Utidig pakkegebyr

Ja, jeg kan klikke det bort, men det er fort gjort å overse. Jeg vil velge selv om jeg skal gå foran i køen, butikken skal ikke bestemme det for meg.

Ellers er jeg, som sagt, fornøyd.

30 januari 2026

For lidt garn

Jeg har købt et strikkekit til et hetteskjerf. Det kan ikke ladexsig gøre, at strikke det med den garnmængde de siger. Ved henvendelse til dem, siger de at det er min strikkefasthed der ikke passer, hvilket den gør. Sammenligner man deres opskrift med en tilsvarende, skal man til en tilsvarende bruge dobbelt så meget garn, med nøjagtig samme strikkefasthed og løbellængde, end i deres, så det kan ikke lade sig gøre at strikke det, hvilket de ikke er lydhøre for

26 januari 2026

Treg pakking

Er det mulig at det skal ta 4 hele arbeidsdager før strikkepakken i det hele tatt er pakket og sendt? Og så skal jeg vente på Post Nord. Tror ikke jeg gjør dette igjen.

23 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice når noe går galt

Varene ble returnert fra hentestedet på "siste hentedato" og var dermed returnert da jeg kom for å hente dem. Kundeservice mener det er en "individuell vurdering" hvordan man skal forstå "siste hentedato" og at det er Post Nord sitt ansvar. Garnius har sine "alternative facts" og endrer begrunnelse for at det ikke er deres ansvar fra et svar til et annet.

23 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blir tregere og tregere.....

5 dager og bestillingen er ennå ikke behandlet. Gikk igjennom historikk og ser Garnius blir tregere og tregere.
Til sammenligning bestilte jeg en pakke fra Strikkemekka
samtidig på mandag og kunne hente den tirsdag dagen etter på utlevering sted. Garnius bruker nå minst 9 - 10 dager totalt. Som en annen nevner så blir ikke pakken levert til transportør før 2-3 dager etter Garnius sier at den er sent. Så da blir leveringen denne gang opp mot 14 dager.
Det som provoserer er at de reklamerer med LYN RASK LEVERING!!! ikke en eneste gang i hele 2025 har de levert lynraskt så de må slutte og skylde på kampanjer m.m og heller fjerne den falske markedsføringen.

16 januari 2026
Logo Garnius.no

Antwoord van Garnius.no

Hei ARI,
vi må bare beklage at du ikke er fornøyd med våre leveringstider. Som opplyst på våre nettsider: https://www.garnius.no/kundeservice-levering , så er leveringstiden vår 3-6 virkedager fra du bestiller og til din ordre blir pakket og sendt fra vårt lager. Om du bestiller levering med Postnord, blir alle pakker sendt samme dag som de blir pakket, men grunnet måten PostNord behandler pakkene på. så oppnår ikke forsendelsen din sin første scan før den ankommer pakkesentralen til PostNord på Langhus. Fra Januar 2026 har vi derimot fått endret på dette, slik at nå fremover skal ordren din motta skann allerede når den kommer på pakkesentralen i Haugesund, som vil si samme dag.
Basert på dine opplysninger her, kan vi ikke se på noe av din historikk som kunde, så det blir vanskelig for oss å se på påstanden om om leveringstiden her. Det vi dog ser, er at de aller fleste pakker som er bestilt med Prioritet i pakkekø, er at disse stort sett blir sendt innen 2-4 virkdedager etter bestilling. Videre blir alle våre bestillinger behandlet manuelt av mennesker, som gjør at det til tider med stor pågang tar noe lengre tid, men vi jobber kontinuerlig med å blir bedre🧡

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.