Jeg gav og bestilte i februar (for 4 måneder siden) min mand en Sommelier-aften på Gastromé. Dette til den nette sum af ca 5000 kroner. Man må til sådan en pris forvente et vist serviceniveau, men j... Toon meer
Jeg har besøgt Gastromé adskillige gange, da de lå i Aarhus C, så forventningerne var høje da deres nye “Villa” i Risskov skulle besøges. Lige fra vi trådte ind af døren og blev budt på et glas c... Toon meer
Den største! Anbefaling af Gastromé skal lyde fra mig. Vi er en lille “pige”gruppe/Champagneklub fra Fyn, der havde store! Forventninger til en fantastisk madoplevelse. Og vi blev blæst helt! Bagover.... Toon meer
Gastromé - Scandinavisk/nordisk restaurant med franske rødder. Gastromé er en helt fantastisk restaurant i Aarhus, Danmark! De har virkelig formået at skabe en unik oplevelse, hvor de serverer moderne nordisk mad med fokus på lokale råvarer. Det er virkelig imponerende, hvordan de formår at kombinere smagfulde retter med en elegant og indbydende atmosfære. Hver bid er en smagsoplevelse, der vil forkæle dine smagsløg. Hvis du er på udkig efter en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige, så er Gastromé det helt rigtige sted at besøge!
Grenåvej 127, 8240, Risskov-Aarhus , Denemarken
- 28781617
- Restaurant@gastrome.dk
- gastrome.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Bare super
Super betjening, super lækkert mad, super anretninger, super aften. Fuld gas skal prøves af alle. Tak for det en fantastisk aften.
Hvad med hygiejnen?
På et foto fra køkkenet bragt i JP 23. feb. 2016 sidder halvdelen af det viste personale med bagen på bordene. Tanken om min mad tilberedt på en bordplade, der forinden kun har været adskilt fra den mest bakteriebefængte del af menneskeproppen med et par tynde stoflag, får mig altså til at miste appetitten.
Tak for mad!
Vi fik,"fuld gas" med vinmenu. Kan varmt anbefales - trods fuld restaurant var der ro til samtale, virkelig god betjening og behagelig atmosfære. Mad og vin/øllet var perfekt sammensat, fortrinligt tilberedt og smagte helt og aldeles eventyrligt godt...vi kommer helt sikkert igen!
I toppen af Aarhus
Så fik vi prøvet aflæggeren af Det gamle mejeri i Rosensgade. Og de brager lige ind på top 10 listen af gode restauranter i Aarhus.
Glimrende køkken og vidende vin servetrice.
Så book roligt et bord. Prisen er iøvrigt ganske rimeligt.