Købte et cover til min iPad samt iGlove handsker. Superfine produkter, som lever op til mine forventninger. Nemt at betale og hurtig levering. Her skal jeg helt sikkert handle igen.
Gaven.dk ApS
Trevlig och snabb service. En av produkterna jag beställde fungerade inte som den skulle, jag skickade ett mail och påpekade detta. Direkt fick jag ett svar att de omgående skickar en ny. Verkligen s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
De købte varer fungerer som de skal. Hurtig levering. Intet dårligt at sige om denne website!
Varan skickades igen utan extra kostnad. Jag fick då bara en av de två varorna jag beställt men är mycket nöjd med det förtroende företaget visade mig då de snabbt skickade den andra varan. Mycket tre... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos os kan du finde gaven til dig selv og dem du holder af. Her er gaver til både ham og hende, uanset om de ønsker sig ure, solbriller, gadgets eller noget helt fjerde. Vi sælger varer på auktion 24 timer i døgnet, uden salær, uden abonnement og uden skjulte gebyrer
Teglbækvej 12 - 14, 8361, Hasselager, Denemarken
- info@gaven.dk
- gaven.dk
Mensen keken ook naar
opdatering
Efter ihærdige medarbejdere har kæmpet for god kundeservice, ser det ud til at lykkes.
Den sidste stjerne kommer på, når jeg efter aftale med firmaet, modtager det sidste.
Hurtig reaktion på klage
Jeg har fået oplyst, hvad grunden var til den sene levering og manglende opfølgning. Det betyder, at vi går fra 1 til 4 stjerner :-)
Usædvanlig god service
Bestilte en elkedel, som larmede voldsomt meget. Tog kontakt til gaven.dk, hvor medarbejderen, Teis, tog en hurtig beslutning og gav mig pengene tilbage. Bedre service findes vist ikke. Tak til Teis!
Formår at vende en dårlig oplevelse til noget godt!
Jeg købte en vare fra gaven.dk gennem SweetDeal, men da jeg stadig ikke havde fået den efter en måned, blev jeg ret så irriteret og kontaktede kundeservice. Det var umuligt at komme igennem til dem først. (Det viser sig senere at deres system var nede, men det har deres kunder ingen chance for at vide. Sådan nogle fejl burde i det mindste stå på deres hjemmeside til en anden gang).
Det ender med at jeg bliver ringet op af en medarbejder og får tilbudt både kompensation, penge retur, og forklaring på fejlen, som han selvfølgelig undskylder meget.
Fremragende service til slut, ender altså med at redde oplevelsen og min opfattelse af firmaet!
Service i topklasse
Jeg havde bestilt et produkt fra gaven.dk gennem downtown. Da produktet kom frem havde postmanden mast det nådesløst ind i postkassen så det havde fået store mærker. Jeg henvendte mig til gaven.dk for at høre hvor jeg skulle rette min klage, de skrev at det egentlig var til postdanmark, men at de gerne ville sende en ny. Rigtig god service.
Fremragende kundeservice
I januar i år købte jeg en vare hos gaven.dk via et dealsite.
Over et halvt år senere reklamerede jeg over varen som var defekt selvom den var blevet brugt efter forskrifterne.
Efter en god dialog og fremsendelse af billeder af skaden, valgte gaven.dk på eget initiativ at sende mig et helt nyt produkt.
- Dét er god og effektiv kundeservice, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler på gaven.dk!.. 5 stjerner herfra
God og venlig service
Købte nogle tøj varer over nettet, som jeg fik tilsendt i en forkert farve. Havde egentligt regnet med et længere forløb, men jeg skrev en mail og de sendte straks en ny afsted, helt uden ekstra omkostninger for mig. Har nu modtaget det rigtige :-) (Der var ovenikøbet send lidt chokolade med i anden pakke) Rigtig god og venlig service :-)
Mega god kundeservice
Ok, jeg har bestilt en Powerbank gennem et downtown tilbud. Det produkt ankom ikke helt til tiden, på grund af (får jeg senere at vide) problemer med forsendelser "fra østen". Jeg bliver dog kontaktet af folkene fra gaven.dk, og de er meget forstående og behjælpelige, og forvandler helt oplevelsen fra frustrerende til fantastisk.
Trods fejl blev det til en god oplevelse
Der var en del fejl og irritation i momenter under handel med dem, men jeg vil få en kompensation for mine ulejligheder og derved er jeg fuldt tilfreds.
FANTASTISK GOD SERVICE!!
Bestilte sokker hos gaven.dk og de ankom som forventet, men p g a
akut udlandsrejse, var jeg bortrejst i 3 uger og mistede derved forsendelsen på Posthuset.
Efter mail til virksomheden, som blev besvaret øjeblikkeligt!, ny forsendelse uden omkostninger for mig - jeg have tilbudt at betale for ny forsendelse.. Meget venlige og serviceorienterede mails fra Simone.
God service trods fejl
Min vare var meget forsinket. Det viste sig at der var sket en fejl, så den slet ikke stod i systemet.
Fejlen blev dog udbedret hurtigt og varen afsendt med det samme det blev opdaget.
God service trods fejlen.
Super god service
Jeg bestilte kort før jul via Sweetdeal 3 stk. Crown HHX Super Bass. Jeg fik dem kort efter jul, hvilket var 2 uger før forventet. Fantastisk! Desværre virkede et af de 3 produkter ikke. Jeg skrev til dem om dette via deres hjemmeside. Jeg fik svar inden for et par dage og de har nu sendt en ny, fungerende til mig uden dikkedarer. Se, det kalder jeg super god service!!!
Jeg købte nogen Royalty Line gryder over Downtown.dk, det hele gik næsten smooth og var kort i kontakt med kundeservice, har sjældent haft kontakt med så kompetent en kundeservice, hurtig og utrolig effektiv. + hurtig levering.
Ikke i stand til at levere varen
Jeg bestilte nogle varer via Sweetdeal. Det var Gaven.dk, der skulle levere. I bestillingen blev det understreget, at varen ville blive leveret senest i uge 50, men da der ikke var kommet nogen vare i uge 51, rykkede jeg, og fik besked om at de desværre havde nogle problemer med at levere varen, og at jeg ville få pengene retur via Sweetdeal. Nogle dage efter fik jeg så pengene retur fra Sweetdeal. Gaven.dk tilbød mig desuden nogle andre lyskæder som plaster på såret - uden beregning. Lyskæderne er nu også ankommet.
God kundeservice !
Fantastisk service
Jeg købte et deal på 50 par strømper. Jeg fik allerede varen få dage efter jeg havde bestilt, men de var desværre i den forkerte størrelse. Skrev om problemet til Gaven.dk og fik allerede svar den følgende dag, hvori der stod at de sendte de rigtige størrelser med det samme, og de strømper jeg allerede havde fået kunne jeg beholde som en lille julegave :-)
DET er da service ;-)
Mycket nöjd kund från Sverige
Ville bara tacka för en väldig bra service och snabb Feedback från er då min försändelse försvann i posthanteringen.
Ett företag som är måna om sina kunder. Jättenöjd kund. Med vänlig hälsning, Niklas Bergström
Ikke den bedste oplevelse
Havde bestilt et Ipad cover via sweetdeal.
Leveringstiden skulle være ca. 3 uger, men da vi efter 4 uger stadig ikke havde modtaget noget, henvendte vi os til kundeservice via mail, og fik svaret, at varen ville blive afsendt i den pågældende uge.
Da vi så modtog coveret (som på billedet var i en klar, koboltblå farve) var det meget mørkere i farven. Det var nærmest blå/sort.
Vi skrev til Kundeservice igen, og fik at vide at vi for egen regning kunne sende coveret retur, og så få tilsendt et lyseblåt cover i stedet for.
Dette betød en merudgift på returporto og emballage.
Yderligere måtte vi igen rykke for at få tilsendt det nye cover.
Tilføjelse: Jeg er efterfølgende blevet kontaktet af Gaven.dk og har fået pengene retur for min vare uden at skulle sende varen retur.
Simone fra kundeservice var forstående og venlig at tale med.
Havde forventet mere ...
Jeg købte et par Magic Mesh "gardiner", via et sweetdeal. Gaven.dk skulle levere inden for 2-3 uger efter dealen. Da jeg ikke havde modtaget varen kontaktede jeg dem. Fik et lidt pudsigt svar, men der stod trods alt at de ville sende dem samme dag. Da jeg 9 dage senere stadig intet havde modtaget, skrev jeg igen og fik svar retur om at der var leverandørsvigt. Det lykkedes dog at få varerne indenfor omkring 5-6 uger, men jeg syntes ikke det er helt iorden at de lover indenfor 3 uger og så ikke informerer hvis de kan se at det ikke holder. Jeg kunne have fået den melding allerede den første gang jeg kontaktede dem og mere ønskværdligt at de havde kontaktet kunderne selv og fortalt om forsinkelsen, når de kunne se at de 3 uger ikke holdt.
Mycket nöjd svensk kund!
Företaget reagerar omedelbart på ett email ifall ett fel uppstår. I mitt fall fick jag även en gåva som plåster på såren. Detta är ett företag som är mycket måna om sina kunder.
God service ved problemer
Købte nogle knive som ikke helt var som de skulle være. Jeg kontaktede dem selvfølgelig og dagen efter hørte jeg fra dem. Jeg fik mine penge retur samt en gave. Det er god service