De elearning is op zichzelf in orde. De toets is waardeloos. De vragen zijn multi-interpretabel, incorrecte spelling en afwezigheid van interpunctie maken het een drama. Daarnaast heb ik niet het id... Toon meer
Je wordt "gedwongen" actief te lezen doordat er toetsvragen gesteld worden, die overigens ook echt heel leerzaam zijn! Het is best een flink stuk lesstof, maar doordat je per hoofdstuk even een overzi... Toon meer
Modules zijn erg duidelijk en leiden je door de (flinke) hoeveelheid stof heen. Toets vragen zijn aansluitend bij de eerder doorgenomen theorie. Eén punt van feedback; als je de toets opnieuw moet mak... Toon meer
Online cursus an sich leerzaam maar testvragen in cursus niet altijd eenvoudig terug te vinden in de tekst. Ook heel veel bijlagen waarvan onduidelijk is hoe gedetailleerd je dit moet kennen. Kennist... Toon meer
Changing the future of GCP training means, taking a new approach to learning. Through our myGCP app and website, we fuel our learners with clinical research knowledge. Enabling them to focus on their goal: design and conduct good quality research.
Janssoniuslaan 38, 3528 AJ, Utrecht, Nederland
- 0031-(0)85 1305489
- support@gcpcentral.com
- gcpcentral.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Leerzaam en interessant
De cursus is prettig om te volgen met voldoende instructie. Daarbij heb ik het als heel prettig ervaren dat de informatie in overzichtelijke infographics is samengevat. Ik heb er heel veel van geleerd. Verder vond ik het prettig dat de update eerst werd aangekondigd en vervolgens volgens afspraak werd gemaild, hierdoor is de info nu helemaal actueel

Mening MyGCP
* Heel fijne, duidelijke en leerzame omgeving.
* Ziet er ook mooi uit.
* Ik vind alleen dat niet alle vragen even duidelijk
worden gesteld, kan je soms op meerdere manieren
interpreteren (extra toelichting mist soms).
* In de uitleg over de gegeven antwoorden tijdens de
toets kan je niet goed terug zien wat jij (fout) hebt
geantwoord en wat het juiste antwoord moet zijn. Ik
zou dit duidelijker aangeven. Daarnaast is de lay-out
helemaal anders en onoverzichtelijker dan de rest
van de site/ training en toets.

Antwoord van GCP Central
De site was goed toegankelijk
De site was goed toegankelijk. Negatief puntje: op sommige plekken stond de vraagstelling op een niet-logische plek. De lesstof liep nog door onder de vraag.

Antwoord van GCP Central
Online cursus an sich leerzaam maar…
Kennistoets helft vragen zodanig geformuleerd dat antwoorden niet duidelijk genoeg in leerstof aan bod is gekomen. Soms ook een strikvraag waarbij het andere “foute” antwoord ook goed is maar het goede antwoord uitgebreider is. Ik vond kennistoets daarom lastig

Antwoord van GCP Central
Ik heb het GCP voor het eerst digitaal…
Ik heb het GCP voor het eerst digitaal gedaan. Wat mij opvalt is dat de vragen niet aansluiten bij de geschreven tekst. M.a.w. na het lezen van de tekst rondom de vragen worden er vragen gesteld die niet aansluiten cq de kennis testen over de tekst die gelezen is. Ik vond dit zeer storend, en demotiverend. Zeker een punt van aandacht ter verbetering

Antwoord van GCP Central
Fijn systeem voor continue update
Fijn systeem om continu een update te krijgen voor de GCP. Beter dan 1x per 3 jaar een update te krijgen.
Lastig examen (wat ook weer een leermoment oplevert)

Antwoord van GCP Central
Het was fijn om zoveel vragen te…
Het was fijn om zoveel vragen te krijgen en info op verschillende manieren aangeboden te krijgen. Er werd ook veel herhaald. Graag zou ik ook de mogelijkheid hebben de tekst te kunnen beluisteren.

Duidelijke leerstof.
Duidelijke leerstof.
Soms lastig dat er vragen gesteld worden in de toets waar in de theorie nog niet eerder naar gevraagd is. Verder heb ik nu mijn certificaat al behaald door de oefentoets te maken. Echter heb ik aankomende vrijdag op het ziekenhuis pas de toets.

Antwoord van GCP Central
Goede opfris langs alle regels…
Goede opfris langs alle regels wetgeving en richtlijnen mbt medisch onderzoek met personen

Herregistratie
Goed beantwoorde vragen worden foutief beoordeeld.
Het zo prettiger zijn als alleen een herregistratie toets volstaat.

Matig
Gekke formulering van stukken, veel te veel 'controle vragen' in de leerstof, je kan net 3 regels lezen en dan krijg je alweer een vraag. Veel spelfouten in de tekst. Vragen in de afsluitende toets zijn onduidelijk, missen context, worden soms fout gerekend terwijl meerdere antwoorden mogelijk lijken te zijn, maar geen feedback mogelijkheid.

Antwoord van GCP Central
Helder en soepel door de regelgeving heen
Wat een regelgeving. Maar deze cursus loodst je er soepel en helder doorheen.

Goede modules
Goede modules, goede verdeling tussen tekst, filmpjes, en vragen. Vragen zijn altijd goed gekoppeld aan de leerstof. Tip: er zijn erg veel afkortingen, misschien goed om die altijd aan te kunnen klikken voor de betekenis en uitleg van het begrip.

Snel en overzichtelijk
Keurige e-learning. Leuke afwisseling tussen (toets)vragen en downloads/readables. Ook makkelijk binnen 2 uur af te ronden.

onduidelijk terugkoppeling
evaluatie van de gemaakte vragen niet heel duidelijk. Naast de engelse uitleg zou het fijn zijn om het specifieke antwoordt en het gegeven antwoordt direct terug te zien. Nu is daar geen controle meer op.
Verder had ik bij navraag begrepen dat je de toetsen meerdere malen zou kunnen inzien wat niet het geval is.
Oefen toetsen zouden fijn zijn om meerdere keren te doorlopen.

Verbeteringen mogelijk
Ik vind dat er veel spelfouten in de training staan en de antwoorden op de vragen op de toets nadat ik mijn antwoorden in had gediend waren in het Engels. Terwijl verder alles in het Nederlands is.
Verder werden er veel toetsvragen gesteld die niet terug te herleiden waren tot de trainingsinformatie en die ik niet relevant vind in mijn rol als Research Professional.
Daarnaast waren er in de training en toets soms tekstblokken wit (zie toetsvraag nr. 10).
Ik zie dat ik een bericht van jullie heb ontvangen, maar kan het helaas niet openen...

Antwoord van GCP Central
Goede interactieve cursus over taai onderwerp
Goede balans tussen vragen en tekst. De vragen zorgen dat je actiever deelneemt.
Jammer dat een aantal fimpjes niet werkten.

Uitstekende cursus
Uitstekende cursus! Droge materie op een begrijpelijke wijze gebracht.
Fijn is ook dat je direct weer een update hebt van alle relevante documenten...

Goede frisse cursus
Goede frisse cursus. Afwisseling in vormen van toetsing en informatievoorziening. Sommige vragen niet altijd duidelijk gesteld, voor bij meerkeuzevragen komt dit nogal eens voor. Je kunt dan meerdere kanten uit.