Dårlig service og uretfærdig regning på helt nyt toilet! Vi købte et Geberit Alba douchetoilet, som blev monteret af en autoriseret VVS'er efter bogen. Toilettet nåede slet ikke at blive brugt, før... Toon meer
Køb ikke Geberit Omega10 trykknap, vvs nr. 617097250 Holder ikke lang tid, standard sliddel bag trykknapperne er dårlig konstrueret. gik i stykker efter 4 år ved os. så hele toilettet skulle sprættes... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Geberit A/S
Geschreven door het bedrijf
Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter og leverer alt fra rør og cisterner til badeværelsesmøbler og toiletter.
Som producent sælger Geberit udelukkende til grossister og servicerer således også primært det professionelle marked. Privatkunder henvises til VVS-installatører og andre forhandlere af Geberit produkter.
Lægårdsvej 26, 8520, Lystrup, Denemarken
- +45 86741086
- geberit.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Har bestil et besøg af en tekniker for…
Har bestil et besøg af en tekniker for 1 måned siden
Toilettet virker ikke.
Efter en telefonsamtale/rykker har de meddelt at de giver besked når de har tid!
Det er 3 uger siden.
For et Aquaclean til over kr 30.000 er det for dårligt

Geberit Mera Comfort douche toilet
Geberit Mera Comfort douche wc - toilettet der rengører dig med vand...Prøv det og få en oplevelse !
Geberit når design, teknologi, toilet hygiejne & personlig velvære går op i en højere enhed

Antwoord van Geberit A/S
Køb ikke geberit dusch toialet
Køb ikke geberit dusch toialet . Vi oplever gang på gang at når mænd sidder ned for at tisse ryger det ud mellem kummen og sædet. Ikke særlig lækkert når man skal have bukserne på igen.

Geberit Mera -NEJ TAK!
Jeg har netop fået installeret et Geberit Aquaclean Mera toilet. Og jeg er skuffet!
Selve skyllefunktionen fungerer fint og det giver en god og ren fornemmelse, men det sprøjter, så man er våd på det af inderlår og baglår, der er indenfor kummekanten. Det er sådan set fint nok, da det jo er et ‘skylle’ toilet. Problemet er bare, at toilettet på INGEN måde kan tørre en igen og det er sgu ikke ok. Geberit kundeservice forslår, at man kan duppe/tørre med toiletpapir. Dvs. man skal alligevel have udgiften ved toiletpapir og man får fnuller i de private områder. Ja, jeg er med på at løsningen er små håndklæder, men de skal så vaskes og opbevares.
Ideen om douchetoilettet er virkelig god og det er rart med den rene fornemmelse, men det er på ingen måde 25.000-30.000 kr. værd.

Køb ikke Geberit Omega10 trykknap
Køb ikke Geberit Omega10 trykknap, vvs nr. 617097250
Holder ikke lang tid, standard sliddel bag trykknapperne er dårlig konstrueret. gik i stykker efter 4 år ved os. så hele toilettet skulle sprættes op (skjult cisterne).

Professionel kunderådgivning
Rigtig god og tålmodig rådgivning ifm. udskiftning af skyllegarniture i mit toilet

Antwoord van Geberit A/S
Flemming fra Clovia er en stjerne.
Flemming fra Clovia er en stjerne.
Hurtig tilbagemelding og super service.

God og værdifuld rådgivning
God rådgivning, tilgængelig og fleksibel ifht besøg i showroom i Lystrup og med god dialog. Stor ros til Christina:-)

Uacceptabel rådgivning
Den ualmindelig dårlige vejledning ville jeg ikke engang ønske min værste fjende.
Jeg besøgte en af jeres showroom med henblik på at købe en vask til badeværelset. Da vi havde valgt hvilken vask vi ville købe valgte medarbejderen at sætte nogle x’er i et katalog så vi kunne gå hjem og bestille de pågældende produkter. Efter bestillingen af produktet betalte vi en VVS for at komme ud og opsætte denne vask. Problemet var blot, at de komponenter vi havde bestilt, ikke passede med hinanden. Som ikke eksperter på dette områder stoler vi jo blindt på den medarbejder der vejledte os i butikken og bestiller de ting der bliver sagt. Vi fik at vide af vores VVS at dette ikke er første gang i har lavet denne fejl. Umenneskelig uacceptabelt at vi spilder vores egen og vores VVS-tid samt penge, udelukkende fordi jeres medarbejder ikke kan guide os korrekt.
Så alle der læser med her burde virkelig tænke sig om en ekstra gang inden de Geberit, da det udelukkende ender ud i problemer.
Hilsen
Jeres nok mest utilfredse forbruger
Casper
Kataloget er efterfølgende blevet fundet, hvor det fremgår meget tydeligt at fejlen udelukkende falder på jeres skuldre, da de markerede varenumre stemmer overens med de bestilte (som er de forkerte)

God serviceoplevelse
Hej Geberit.
Vi fik installeret et AquaClean douchetoilet i April måned i år. Desværre viste der sig en fejl med vandvarmeren. Vi tog kontakt til jeres kundeservice, som med det samme hjalp os med at oprette en serviceanmeldelse via jeres hjemmeside.
Kort tid efter blev vi kontaktet af en servicetekniker for at aftale tid for besøg få dage senere.
Det tog ikke den kompetente tekniker lang tid at finde fejlen og reparere toilettet.
Det er selvfølgeligt ærgeligt at et nyt toilet går i stykker, men sagen blev håndteret
på forbilledlig vis. Vi vil derfor gerne sige tak for en rigtig god serviceoplevelse.

Teknisk afdeling
Jeg snakkede med Mads i teknisk afdeling og han gav mig svar på det problem jeg havde vedr. tagafvanading, så det var bare en super god og hurtig service som ikke kan få andet end 5 stjerner.

Antwoord van Geberit A/S
Køb ikke Ifø spira art toiletsæde
Køb ikke Ifø spira art toiletsæde. Toiletsædet falder af, når du sidder på det og skal tørre dig, iflg, Geberit er det fordi vi sidder forkert på sædet. Vi har 2 sæder, begge har problemet. Iflg. Geberit er der ikke noget galt med sædet men med os, de vil hverken bytte det eller give pengene retur.Så vidt vi ved sidder vi ganske normalt derpå, virkelig dårlig service.
Vi har fået nye propper en gang, det gør ingen forskel, det er konstruktionen det er galt med.

Søgte rådgivning hos Geberit
Søgte rådgivning hos Geberit vedr. deres nye Duofresh Lugtudsugning til toiletter.
Fik at vide at der fandtes 2 forskellige modeller. Den ene en automatik hvor en sensor styrer ventilatoren ved bevægelse. Den anden en manuel hvor man trykker på en knap på panelet for at starte ventilatoren.
Jeg købte 2 stk. manuel og fik lavet installationen baseret på Geberits rådgivning.
Rigtig dårlig rådgivning, idet deres tekniske personle tilsyneladende ikke kender produkt detaljerne. For på den manuelle model er der ingen trykknap. El-installationen var udført til toilettet og det ville blive MEGET omstændigt at ændre denne og jeg ønskede ikke en tændknap der ikke sad på panelet.
Geberit ville ikke indrømme deres fejl og påstod at de aldrig havde sagt at knappen sad på panelet. Men efter som jeg selv er elektriker havde jeg jo nok forstået det, hvis de havde forklaret at knappen IKKE sad på panelet. Da jeg så kontaktede Geberit og forklarede at de havde ikke ret i hvordan tændingen virkede, ville de intet erkende og de dækkede over hinanden internt i virksomheden idet jeg talte med flere derfra. Rigtig storsindet, ikke at hverken ville indrømme fejl rådgivningen eller være behjælpelig med at bytte modellen til automatisk model.
Så antydede Geberit tekniske rådgivning at jeg skulle have købt modellen først for at læse installations vejledningen og at det var min egen skyld, men jeg stolede på den rådgivning jeg fik, dårlig ide.
Idet jeg havde købt modellerne hos en grossist kunne de ikke byttes, hvilket heller ikke ville blive aktuelt hvis Geberit havde vist hvordan deres model fungerede....det kostede mig ca. 4000,- og intet Geberit ansvar til følge, de nægtede at have fejl informeret.

Betjeningsplade omega70
Fik lavet badeværelse for 2½ år siden, toilettet skyller med en GEBERIT trykplade. Denne er nu faldet af fordi de to små plastik tapper den hang fast med er knækket af. Vi snakker her et stykke hvidfarvet glas ca 10x4cm med pålimet plastik.
Vi er tre personer i husstande og denne sidder på det mindst benyttede toilet, ved fx et trykt pr person pr dag er det knap 3000 tryk den kunne klare.
Meldingen er at det ikke er en fejl og jeg kan købe en ny til 1800 ex moms.

Geberit Aquaclean - SNYD OG BEDRAG
Geberit Aquaclean
Købte et toilet til 25.000 kr., og nu halvandet år efter virker det ikke.
Geberit påstår, at det er pga kalk i vandet. På trods af at de nu har udskiftet slanger og pumpe kommer der intet vand. De påstår stadig, at det er pga kalk i vandet. Hvis dette forhold er korrekt, hvorfor sælges produktet i Danmark? Det danske vand er jo ikke kalkfrit. Dette betyder, at kunderne bliver bedraget til at købe et produkt som ikke kan anvendes i Danmark. Hold jer væk fra dette firma og produkt.
Som kommentar på Geberits svar af 23/8, kan jeg oplyse at teknisk afdeling faktisk har afvist at afhjælpe. At der på købstidspunktet fandtes selvafkalkende produkter, løser ikke mit problem med jeres produkt som har kostet 25.000 kr. Sagen ligger nu hos Forbrugerklagenævnet.

Antwoord van Geberit A/S
Typehusfirmaet, som byggede vort hus for snart 4 år siden, valgte Geberit-cisterner til alle tre toiletter. Vi har ikke haft behov for at servicere nogen af dem før for nyligt, hvor det ene toilet ikke ville fylde vand på. Et enkelt opkald til Geberits kunderservice løste problemet på forbilledlig vis. Dels hjalp medarbejderen mig via telefonen med den korrekte afmontering af de dele, som skulle renses, dels fulgte hun kort efter op med en e-mail, som indeholdt links til en række videoer med yderligere vejledning. Det hele krydret med gode tips, f.eks. "undgå kemikalier, skyl blot med vand og skrub forsigtigt med en børste".
Så bliver man glad som kunde. Tak, Geberit, for god service.

Antwoord van Geberit A/S
Skulle bruge et Geberit ferule…
Skulle bruge et Geberit ferule forlængersæt til et nyt wc skål og fik et chok, da jeg fandt ud af hvad prisen er. Det absolut billigste er ca 300 kr for en gang pvc rør (går jeg ud fra er materialet) med tilhørende pakning. Det er 45/55 mm og der findes ikke andre alternativer, efter min research. Smart af Gebertit, men utroligt de vil flå folk på den måde. Jeg køber ikke Geberit produkter igen!

Geberit holder ikke vand
2016 fik vi monteret Geberit hængetoilet. Efter nogle måneder var cisternen utæt. I august 2017 fik vi fra vores gode VVS firma udskiftet mekanismen. 6-7 måneder senere var mekanismen stadigvæk utæt. Nu skriver vi april 2018 og nu har en i øvrigt flink montør fra Geberit været her for at udskifte mekanismen igen.
Imidlertid har det ikke hjulpet, vandet siver næsten værre end før! Montøren mente ikke, at det var noget problem? Nu har vi haft hus med to toiletter siden 1972 - vi har aldrig før Geberit kom ind i billedet haft sådant et problem. Grundlæggende må det være en fejlkonstruktion.

Antwoord van Geberit A/S
Lees meer over geverifieerde reviews.