Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service og uretfærdig regning på helt nyt toilet! Vi købte et Geberit Alba douchetoilet, som blev monteret af en autoriseret VVS'er efter bogen. Toilettet nåede slet ikke at blive brugt, før... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb ikke Geberit Omega10 trykknap, vvs nr. 617097250 Holder ikke lang tid, standard sliddel bag trykknapperne er dårlig konstrueret. gik i stykker efter 4 år ved os. så hele toilettet skulle sprættes... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

2016 fik vi monteret Geberit hængetoilet. Efter nogle måneder var cisternen utæt. I august 2017 fik vi fra vores gode VVS firma udskiftet mekanismen. 6-7 måneder senere var mekanismen stadigvæk utæt.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Typehusfirmaet, som byggede vort hus for snart 4 år siden, valgte Geberit-cisterner til alle tre toiletter. Vi har ikke haft behov for at servicere nogen af dem før for nyligt, hvor det ene toilet ik... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Badkamerinstallateur

Over Geberit A/S

Geschreven door het bedrijf

Geberit
Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter og leverer alt fra rør og cisterner til badeværelsesmøbler og toiletter.

Som producent sælger Geberit udelukkende til grossister og servicerer således også primært det professionelle marked. Privatkunder henvises til VVS-installatører og andre forhandlere af Geberit produkter.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb aldrig aquaclean. Tåler ikke vand.

Har købt et vildt dyrt toilet - +20.000 kr. Elektronikken sætter ud, fordi det ikke er vandtæt (sic). Geberit fralægger sig ethvert ansvar, og påstår det er pga tis. Wow. Et toilet, der ikke kan tåle tis. Svindlere.

20 februari 2018

Kære Christian,

Jeg kan forstå, at du har haft nogle problemer med dit Geberit AquaClean douchetoilet, og at du efterfølgende har været i kontakt med Center for Klageløsning omkring din sag. Vi er naturligvis kede af at høre, at sagen ikke har været mulig at løse på anden vis. Hos Geberit sælger vi igennem installatøren, og som jeg også kan se, er det den vej købet er foregået. Som vi har forklaret tidligere, er det derfor en sag mellem dig og installatøren at løse dit problem.
Vi beklager, hvis du ikke føler, at vores douchetoiletter lever op til det forventede, men håber, at sagen vil løse sig for dig i sidste ende.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har lige købet Geberit Aquaclean …

Jeg har lige købet Geberit Aquaclean toilet til begge min toiletter.
Begge toiletter har skyllefunktion med varmt vand. Efter en mdr kommer der en boblelyd fra toilettet som om en elkedel koger vand.
Jeg ringer til Geberit som fortæller mig at det danske vand er flydt med kalk og deres toilet system egner sig ikke til DK. Jeg kan løse det ved at købe en ny vandbeholder til 1000 kr. eller sætte afkalkningssystem op i huset.
Øhhhhh, var det ikke en ide og fortælle det up-front. Det er Jer der er den professionelle part i det her. Fortæl kunderne om de Erfa i har omkring Jeres produkter og det marked I befinder Jer i.
Geberit er færdig for mig.

10 oktober 2017

Kære Murat,
Først og fremmest tak for din feedback – vi er altid interesseret i at høre om kunders oplevelser - gode som dårlige. I dette tilfælde kan vi dog forstå, at du føler at du har haft en dårlig oplevelse i forhold til et af vores produkter. Bemærk, at da Geberit kun sælger via installatører, vil du skulle gå af den vej. De vil herefter kunne lave en eventuel gennemgang af dit toilet og vejlede ift. spørgsmålet om vandbeholderen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great Customer Service

Contacted Geberit for assistance in replacing a filling valve to a cistern. Gurpal was very patient and gave me some first class advice. Very happy to use their products in future based on the help available.

23 mei 2017

Dear Mel
Thank you so much for your feedback. We hope everything works fine. Otherwise, please do not hesitate to contact our Customer Service department.

Best regards,
Geberit Denmark

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Rust på helt nyt IFØ Caribia badekar

Firmaet der forhandler IFØ er Geberit.
Jeg har forsøgt at købe et Ifø Caribia badekar i 70x170cm og begge de to badekar jeg har fået leveret er rustne på et beslag der er svejst på badekaret og rust breder sig jo som bekendt.
Rust er en udfordring på et badekar, et badekar der er gennemtæret skal jo udskiftes hvilket hiver en masse mere med sig på et badeværelse der måske er 10-15år gammelt.
Ifø siger at det er normalt for deres badekar og at det ikke er et problem, og det er jo rigtigt at rusten ikke bliver et problem før efter reklamationsretten er udløbet og så er det bare mit eget problem.
Ifø har nu taget 10 dage uden at svare på om det er et problem eller om de påtager sig udgiften til udskiftning hvis det ruster igennem emalien indenfor 20 år.
Desværre ikke imponerende kvalitet eller kundeservice.

28 april 2017

Kære Peter,
Tak for din feedback. Det er korrekt, at Ifö i dag er ejet af virksomheden Geberit. Da Geberit imidlertid kun sælger til grossister og installatører, vil dette dog være en sag mellem dig og installatøren, som vi vil opfordre dig til at kontakte.

Vi håber på din forståelse, og beklager, hvis du føler, at du har modtaget tvetydige svar fra os.

Ingen garanti efter 1 år

Fik installeret 2 Ifö toiletter af autoriseret forhandler for ca. halvandet år siden. Det ene begyndte at løbe for et par måneder siden. Jeg får det lavet, samt en regning. Får at vide, at Ifö ikke dækker grundet hårdt vand - hm...........hvorfor så sælge toiletter med garanti - der er dog hårdt vand mange steder i Danmark. Så meget for garanti og reklamationsret!

1 februari 2016

Kære Christian,
Mange tak for din tilbagemelding. Vi er naturligvis altid interesseret i at høre tilbage fra slutbrugerne.
Det er korrekt, at vi desværre har meget hårdt vand i Danmark. Derfor skal man også tage nogle forholdsregler, når man ejer et toilet (uanset mærke) - eksempelvis; bruge et kraftigt afkalkningsmiddel, bruge pimpsten på indersiden af skålen, og herudover være generelt opmærksom på toilettets overflader.
Da kalken ikke er en specifik fejl på toilettet, er det derfor heller ikke dækket af garantien. Herudover vil vi gerne henvise til rengøringsvejledningen.
Vi har dog taget din henvendelse til efterretning, og vil forsøge at se fremadrettet på, hvordan vi kan undgå lignende problemer i fremtiden.

Geberit A/S

Lees meer over geverifieerde reviews.