Allereerst schrijf ik deze beoordeling niet op uitnodiging, maar omdat onze ervaring erg positief was. De service die wij hebben ervaren was buitengewoon en hebben een prachtig mini-urntje in huis.
Gedenkvlindertjes naar een vriendin op laten sturen die onlangs een dierbare heeft verloren. Het verzend proces verliep vlot en niet geheel onbelangrijk: ze vond het fijn om te ontvangen, ze gaat ze... Toon meer
Bij Memory-markers-hout kun je je persoonlijke tekst invullen op evt. bijgeleverde kaart. Wat is daar dan persoonlijk aan als die tekst door jullie (ook nog handmatig) overgeschreven wordt? Dit had ik... Toon meer
Website ziet er overzichtelijk uit. Veel keuze uit een mooie collectie, ook fijn dat er wat meer moderne opties zijn. Een mini urn en vaasje uitgekozen, levertijd 4-5 weken maar deze werd eerder ge... Toon meer
Gedenkwebshop biedt gedenkartikelen, troostgeschenken en diensten rondom de uitvaart. We werken samen met kunstenaars en creatievelingen en hebben daardoor een uniek assortiment producten en diensten.
2e Poellaan 24 A, 2161CJ, Lisse, Nederland
- 0252272458
- info@gedenkwebshop.nl
- gedenkwebshop.nl
Vraagt klanten om een review
liefdevol met respect
Direct antwoord ,via de mail wordt je op de hoogte gehouden van je bestelling.
Duidelijke beschrijving wordt meegeleverd.
Ruime bedenktijd over het artikel of het echt naar je zin is.
Er wordt meegedacht als je toch liever iets anders wil.
Gratis retour zenden .

Fijne ervaring
Snelle reactie op vraag. Mooie producten en snelle verzending.

Antwoord van Gedenkwebshop
Erg behulpzaam geweest in het op tijd…
Erg behulpzaam geweest in het op tijd krijgen van de lijkwade. Super klantvriendelijk!

Goed tevreden
Snelle levering, mooi product cf hetgeen ik online zag.

Mooie producten, snelle levering
Duidelijke websites, mooie producten. Snelle bezorging en dankbare vrienden.

Handgeschreven kaart
Handgeschreven kaart , super verpakt. Heel mooi !

Op tijd geleverd
Op tijd geleverd , met zorg ingepakt, zag er prachtig uit echt top geregeld 👍

Klant nog steeds niks ontvangen
Klant nog steeds niks ontvangen
Wil graag dat het alsnog verstuurd wordt is dat niet mogelijk graag geld retour
Vandaag 15 april was nog niet binnen, volgens mij helaas verloren gegaan jammer

Antwoord van Gedenkwebshop
Verzilverd fotolijstje met vinger print
Een heel mooi aandenken mogen ontvangen. Precies mijn verwachting.
Service verliep perfect. Werd op de hoogte gehouden wanneer het verzonden werd. Tussen bestelling en levertijd geen contact verder gehad maar dat was ook niet nodig..

Persoonlijk bericht
Snelle service, mooie gedenkvlinders en een mooi persoonlijk bericht in mijn mailbox!

Super mooi gemaakt.
Wij zijn heel goed telefonisch te woord gestaan.
Duidelijke uitleg.
Wij hebben op de internet site een keuze gemaakt,
en alles is naar onze wens gemaakt.
Zeker een aanrader.
Wij zijn er dolblij mee.

Antwoord van Gedenkwebshop
mooi geschenk besteld en binnen een dag…
mooi geschenk besteld en binnen een dag geleverd

Antwoord van Gedenkwebshop
De bestelling is goed afgeleverd op het…
De bestelling is goed afgeleverd op het adres wat ik had aangegeven. Wat ik alleen jammer vond is dat er geen afzender bij stond. Een kaartje met een persoonlijke tekst en een afzender voor de ontvanger zou heel fijn zijn. Nu moesten ze raden van wie het afkomstig was.

Goede ervaring
Producten zijn zoals beschreven. Heel goed ingepakt. Snelle levering.

Antwoord van Gedenkwebshop
Goede service, snel bezorgd. Precies wat ik nodig had.

Antwoord van Gedenkwebshop
Snelle levering. Ik had gedenkstenen besteld. De inhoud voldeed helemaal aan de verwachtingen.
Leuk, zo’n kaartje in de verpakking.

Stenen hartjes
De vorm van de hartjes zijn mooi en glad. Ieder jaar leg ik iets op het graf in het buitenland(israel). Dit is perfect om op de achterkant een datum en mijn naam te schrijven

Antwoord van Gedenkwebshop
De Gedenkwebshop houdt je goed op de…
De Gedenkwebshop houdt je goed op de hoogte van de verzending en het maken van het product. Wanneer je product gemaakt is, kun je de keus maken uit verschillende branders in de door jouw gekozen kleur. Omdat het met de hand wordt geblazen verschilt elke brander van kleur.