Er wordt nog extra gevraagd of je wel de goede maat besteld om niet teleurgesteld te worden erg tevreden
Was iets niet duidelijk met mijn bestelling,kreeg mail met de vraag u heeft vorige bestelling een andere maat gehad klopt klopt dat? Heb terug geschreven,gelijk een andere vraaggesteld. Alles is su... Toon meer
Ik wist niet dat een simpele bestelling zo’n impact kon hebben — blijkbaar veroorzaak ik feestjes in Helmond met alleen een klik op ‘bestellen’. 😄 Wat een hilarische en hartverwarmende bevestigi... Toon meer
Wat een geluk bij het stoeien met een hond, drie complete armbanden gebroken. Iedereen op de knietjes in de tuin, behoorlijk wat steentjes en slotjes teruggevonden. Kosten reparatie slechts verzendko... Toon meer
Wij zijn Getsome bracelets. Een armbandenmerk voor Hem & Haar opgericht in 2020 door Eefje & Lowie uit Helmond. Al onze armbanden zijn handgemaakt op basis van een eigen design. Wij vinden het belangrijk dat onze sieraden met veel liefde & plezier worden gedragen. Onze armbanden zijn daarom uniek, van hoge kwaliteit en betaalbaar. Bij ons staat U als klant centraal en daar hechten wij zeer veel waarde aan. Wat ons doel is?? U te laten stralen met een van onze prachtige creaties!
Helmond, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Getsome Bracelets
Net binnen. Mooie kralen, goed op maat en binnen een paar dagen keurig geleverd. Prima dus!

Antwoord van Getsome Bracelets
Het armbandje voldeed aan mijn verwachtingen. Zeer mooi en snelle levering. Bedankt

Antwoord van Getsome Bracelets
Ze zijn net als op de foto en de maat is goed.vlugge service zeer tevreden

Antwoord van Getsome Bracelets
Heb terug geschreven,gelijk een andere vraaggesteld.
Alles is super gegaan zelf 2 armbanden speciaal voor mij gemaakt,
Super gave service mijn dank hier voor

Antwoord van Getsome Bracelets
Exact zoals op de foto. Goede begeleiding voor de juiste maat. Gewoon hele goede service verleend.

ik kan geen feedback geven na 12 dagen nog steeds mijn pakje niet ontvangen

Antwoord van Getsome Bracelets
Prima geregeld, ook het contact over de maat via de app.
Mooie armband.

Antwoord van Getsome Bracelets
Supersnelle service en originele tekst in de bevestigingsmail. De armbanden zijn prachtig!

Antwoord van Getsome Bracelets
Ik heb op korte tijd twee aankopen gedaan bij Getsome Bracelets, ik ben echt fan. Ik heb zeer smalle polsen en ik vind het zo fijn dat de armbanden precies op jouw polsomtrek worden afgestemd. De stenen zijn bovendien van een mooie kwaliteit!

Antwoord van Getsome Bracelets
Fijne service, duidelijke instructies en snelle levering. Kwaliteit is ook uitstekend

Antwoord van Getsome Bracelets
Heb nog niks om mijn pols wel betalen maar geen armband ontvangen dus band of geld terug

Antwoord van Getsome Bracelets
Goh, wat een leuke reacties van de kant van Getsome Bracelets! Superleuke communicatie met klanten. Maar belangrijker: prachtige kwaliteitsproducten, tegen leuke prijzen. Ik ben een fan!

Antwoord van Getsome Bracelets
Wat een hilarische en hartverwarmende bevestiging! De confetti, champagne en gejuich waren bijna hoorbaar door het scherm heen. Lowie en Eefje, jullie zijn goud waard. Als dit de ontvangst is bij een eerste bestelling, dan ben ik heel benieuwd wat er gebeurt bij een herhaalbestelling… vuurwerk?
Kortom: topservice, geweldig team en ik voel me écht welkom bij de Getsome bracelets-familie. Tot snel!