Vooraf een taxi reserveren en al betalen is een beetje risico. Dus toen onze vlucht 1 uur vertraging had en ik bovendien een bericht kreeg dat er een andere vervoerder zou zijn kneep ik hem wel even.... Toon meer
De twee boekingen, in Palermo, zijn mislopen, wij hebben dan zelf het nodige gedaan; Ik stuur in de loop van de volgende week mijn ervaring en ongenoegen. graag verdere communicatie in het Nederlan... Toon meer
Onze transfer van hotel tot luchthaven in tokyo was super goed geregeld, alles was op tijd. Makkelijk om te boeken. Veel aanbieders waardoor kan je zelf auto, prijs voor een rit kiezen.
Ik had een indicatie tijd opgegeven, maar de chauffeur ook gevraagd onze vlucht in de gaten te houden. Jammer genoeg had hij dat niet gedaan, waardoor we 20 minuten moesten wachten, omdat de vlucht ee... Toon meer
GetTransfer.com is the international service of booking transfers and car rental with a personal driver. We offer our services in 150 countries around the world. You can submit your request online in just two clicks, offer your price for a trip or select the best price from a carrier.
PATRON 10, 6051, LARNACA, Cyprus
Vraagt klanten om een review
Op het moment dat wij 2 dagen voor onze reis contact opnamen met de chauffeur, zoals afgeproken met gettranfer, melden deze man dat hij niet meer voor dit bedrijf werkzaam was en dat we contact op moesten nemen met iemand anders, telefoonnummer gekregen, deze man had geen idee waar dit over ging. Toen gettransfer gemaild. Deze kwam met een alternatief van € 800,00 terwijl we een afspraak hadden voor € 487,00. Hier gingen wij niet mee akkoord. Vervolgens een mail gekregen dat ons geld op een rekening zou worden gezet en dat we dit dan een volgende keer konden gebruiken, ook hier gingen we natuurlijk niet mee akkoord en hebben dit aangegeven.Weer kregen we een mail dat ze het op een rekening gingen zetten voor een volgende keer. Nu ondertussen onze rechtsbijstand ingeschakeld. Ik ben heel benieuwd of je onderstaande mail ook waarmaken en ons geld terugstortenOf dat dit alleen is voor de buhne is. Ik begrijp gewoon niet dat zón groot bedrijf niet keurig je geld terugstort.Ze schrijven beste service is onze topprioriteit, nou ik ben benieuwd, wordt vervolgd.
Geachte klant,
Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring. Het leveren van de beste service is onze topprioriteit en uw feedback is erg belangrijk voor ons. Deel alstublieft uw contactgegevens of boekingsnummer met ons via........., zodat we u verder kunnen helpen.
29 maart tot op heden nog niets gehoord, ondetussen onze rechtbijstand ingeschakeld, misschien een idee voor andere gedupeerden.

Antwoord van gettransfer.com
Chauffeur uur te laat op de afspraak !
Boekingsnummer 23266900

Chauffeur was netjes op tijd en heel behulpzaam . Nette en schone bus 👍
Wij zullen het zeker volgende keer weer zo doen .

Antwoord van gettransfer.com
Heen ging goed terug geen taxi andere geboekt werd al aangegeven dat deze failliet waren dus wel geld incasseert maar geen ritten rijd

Antwoord van gettransfer.com
De chauffeur was fantastisch maar ik hoop dat hij de betaling van de rit krijgen.

Antwoord van gettransfer.com
Taxi was op tijd , zelfs 15 min te vroeg.
Super vriendelijke chauffeur met een wel onderhouden taxi.
Top