gettransfer.com Reviews 23.929

TrustScore 4 uit 5

4,2

Vooraf een taxi reserveren en al betalen is een beetje risico. Dus toen onze vlucht 1 uur vertraging had en ik bovendien een bericht kreeg dat er een andere vervoerder zou zijn kneep ik hem wel even.... Toon meer

De twee boekingen, in Palermo, zijn mislopen, wij hebben dan zelf het nodige gedaan; Ik stuur in de loop van de volgende week mijn ervaring en ongenoegen. graag verdere communicatie in het Nederlan... Toon meer

Onze transfer van hotel tot luchthaven in tokyo was super goed geregeld, alles was op tijd. Makkelijk om te boeken. Veel aanbieders waardoor kan je zelf auto, prijs voor een rit kiezen.

Ik had een indicatie tijd opgegeven, maar de chauffeur ook gevraagd onze vlucht in de gaten te houden. Jammer genoeg had hij dat niet gedaan, waardoor we 20 minuten moesten wachten, omdat de vlucht ee... Toon meer

1. Limousineservice
  2. Vliegveld shuttledienst
  3. Koerier- en bezorgdienst
  4. Minibus taxiservice
  5. Taxibedrijf

GetTransfer.com is the international service of booking transfers and car rental with a personal driver. We offer our services in 150 countries around the world. You can submit your request online in just two clicks, offer your price for a trip or select the best price from a carrier.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

24K reviews

Vraagt klanten om een review

Het was allemaal dik in orde

Het was allemaal dik in orde. En een grote pluim voor de chauffeur.

26 januari 2026

Antwoord van gettransfer.com

Sehr geehrter Kunde, vielen Dank für Ihr positives Feedback!

Wir empfehlen Ihnen außerdem einen Besuch in unserem Reiseblog: https://blog.gettransfer.com/transfer-tips-lifehacks/

Mit freundlichen Grüßen, Ihr Kundenservice-Team von GetTransfer.com

Goede communicatie

Goede communicatie, alles goed geregeld met chauffeurs

24 januari 2026

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

We raden u ook aan om onze reisblog te bezoeken: https://blog.gettransfer.com/transfer-tips-lifehacks/

Niet betrouwbaar voor opkomst

Ik kreeg de dag van te voren om 23:00 een appje dat meneer niet kwam omdat de site meneer al vanaf november niet betaald wij hadden de volgende ochtend om 7:00 de taxi nodig. Gelukkig is het goedgekomen door een ander bedrijf te bellen die gelukkig nog kon komen. Nu nog hopen op de terugbetaling.

18 januari 2026

Geachte klant,
Onze excuses voor het ongemak dat u mogelijk heeft ondervonden. We willen deze kwestie graag nader onderzoeken. Stuur ons uw contactgegevens of boekingsnummer naar feedback@gettransfer.com – we helpen u graag verder!

U kunt ook nuttige informatie over uw situatie vinden op onze blog:

Klantenservice, GetTransfer.com

Een zeer slecht bedrijf die zijn…

Een zeer slecht bedrijf die zijn chauffeurs niet betaald. Schandalig

13 januari 2026

Beste partner,
Hartelijk dank voor uw bericht! Stuur uw verzoek per e-mail naar onze financiële afdeling via partner@gettransfer.com, zodat we het probleem kunnen onderzoeken en uw betaling zo snel mogelijk kunnen verwerken.

Lees meer over de betaaloplossing op onze GetTransfer-blog: https://blog.gettransfer.com/about-gettransfer-com/repayment-solutions-and-stronger-future-for-drivers/

Carrier Care Center, GetTransfer.com

Duidelijke en efficiente info

Duidelijke en efficiente info, prima chauffeur

13 januari 2026

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw feedback!
Fijn om te horen dat de informatie duidelijk en efficiënt was en dat u tevreden bent over de chauffeur. Graag tot een volgende keer!

We raden u ook aan onze reisblog te bezoeken: https://blog.gettransfer.com/transfer-tips-lifehacks/

Correct and on time

Correct and on time , friendly

12 januari 2026

Thank you for your positive feedback!

We also recommend visiting our travel blog: https://blog.gettransfer.com/transfer-tips-lifehacks/

Duidelijk

Duidelijk, makkelijk, prijzen zijn vast

18 december 2025

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Fijn om te horen dat u onze service duidelijk en makkelijk vond en dat u de vaste prijzen waardeert. We doen ons best om het boeken zo transparant en eenvoudig mogelijk te maken. Graag tot een volgende keer!

Klantenservice, GetTransfer.com

The driver did not show up

The driver did not show up. It takes to long to get my money back.

7 januari 2026

Dear Customer,
We greatly appreciate your feedback!

To help us review your request more efficiently, please provide your booking number here or send it to our email at feedback@gettransfer.com.

Additionally, you can find useful information on how to prevent such situations in our blog:

Thank you for your understanding! We’ll stay in touch!

Top chauffeur

Top chauffeur, moest 2 keer wachten maar vond het goed.
Volgende keer gewoon weer.

4 januari 2026

Bedankt voor je reactie!
Fijn dat alles goed verlopen is en dat je tevreden bent met onze chauffeur. We kijken ernaar uit je volgende rit weer te verzorgen!

The driver did not came

The driver did not came! We had to book a new taxi

29 december 2025

Dear customer,
Thank you for your feedback! Your request is already being processed by our specialists by email. Please wait for their response.

You can also find helpful information related to your case in our blog:

Prima chauffeur

Prima chauffeur. Was ruim op tijd en prima service.
Ik moest door omstandigheden de datums van de ritten twee keer veranderen. Dit ging zonder problemen.

20 december 2025

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de chauffeur op tijd was en dat alles soepel is verlopen, ook bij het wijzigen van de datums. We helpen u graag weer bij een volgende rit!

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken, correcte prijs

7 december 2025

Geachte klant,
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat het boeken makkelijk was en de prijs correct. Graag tot een volgende keer!

Klantenservice, GetTransfer.com

Een zeer professionele en vriendelijke chauffeur

Een zeer professionele en vriendelijke chaufeur die tijdig en behulpzaam ter plaatse is.

2 november 2025

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat de chauffeur professioneel, vriendelijk en behulpzaam was en op tijd aanwezig. Graag tot een volgende keer!

All good

All good, no problems, I recommend

4 december 2025

Customer Care Center, GetTransfer.com

Heel vriendelijke chauffeur in het…

Heel vriendelijke chauffeur in het opgaan . Bij terugreis enkel Arabisch

10 december 2025

Geachte klant,
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat de chauffeur op de heenreis zeer vriendelijk was. We nemen uw opmerking over de terugreis mee om onze service verder te verbeteren.

Nice chauffeur

Nice chauffeur, frendly and explane some thinks.

10 december 2025

Good privé

Good privé, good in time

3 december 2025

Perfect experience.

Perfect experience, driver put the fam name on the board, and pick up was perfectly in time.

1 december 2025

Pure oplichting!

Gettransfer annuleerde éénzijdig mijn betaalde boeking 20267459 omdat ze problemen hadden met de chauffeur. Aimira van het support team zou het geld laten terugstorten. Na tiental e-mails nog steeds niets ontvangen. Schandalig deze werkwijze!

7 november 2025

Beste klant,
Bedankt voor uw feedback!
We hebben de zaak met betrekking tot uw rit bekeken.
We hebben uw rit volledig terugbetaald. Wacht tot het geld is bijgeschreven!

Fijne en aangename rit

Zeer stipt, behulpzaam en professioneel.

26 november 2025

Beste klant,
Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles zeer stipt, behulpzaam en professioneel verlopen is. Graag tot een volgende keer!