Vooraf een taxi reserveren en al betalen is een beetje risico. Dus toen onze vlucht 1 uur vertraging had en ik bovendien een bericht kreeg dat er een andere vervoerder zou zijn kneep ik hem wel even.... Toon meer
De twee boekingen, in Palermo, zijn mislopen, wij hebben dan zelf het nodige gedaan; Ik stuur in de loop van de volgende week mijn ervaring en ongenoegen. graag verdere communicatie in het Nederlan... Toon meer
Onze transfer van hotel tot luchthaven in tokyo was super goed geregeld, alles was op tijd. Makkelijk om te boeken. Veel aanbieders waardoor kan je zelf auto, prijs voor een rit kiezen.
Ik had een indicatie tijd opgegeven, maar de chauffeur ook gevraagd onze vlucht in de gaten te houden. Jammer genoeg had hij dat niet gedaan, waardoor we 20 minuten moesten wachten, omdat de vlucht ee... Toon meer
GetTransfer.com is the international service of booking transfers and car rental with a personal driver. We offer our services in 150 countries around the world. You can submit your request online in just two clicks, offer your price for a trip or select the best price from a carrier.
PATRON 10, 6051, LARNACA, Cyprus
Vraagt klanten om een review
Top samenwerking. Stipt, vriendelijk en heel behulpzaam! Echt een aanrader

Antwoord van gettransfer.com
Rit was snel geregeld en alles is naar behoren verlopen

Antwoord van gettransfer.com
Heel vriendelijke chauffeur ondanks misverstand adres .
Prijs kwaliteit top

Antwoord van gettransfer.com
Transfer kwam niet opdagen. Verschrikkelijke service. Ik had 5 dagen op voorhand het uur van afhalen veranderd van 23u55 naar 00u15 zodat de taxi niet te lang moest wachten. Helaas was ik de datum vergeten te veranderen. Ik probeerde iemand te contacteren per SmS, whatsapp, e-mail en telefonisch. Niemand die antwoordde. Dag zelf geen vervoer aanwezig.Op voorhand betaald en 145euro niet teruggekregen. Niet echt klantvriendelijk als je het mij vraagt…

Antwoord van gettransfer.com
Na diverse goede transfers nu op 11 juli een slechte.
Stonden op koffers te wachten op Kreta, komt er een mail dat de chauffeur de rit heeft terug getrokken.
Gettransfer doet dan helemaal niets!!
Zelf taxi geregeld en betaald, maar de transfer van € 79,- was uiteraard ook al voldaan. contact gehad en daar was het antwoord, wij zijn alleen een marktplaats voor transfers, vult u maar een formulier in en dan storten we de € 79,- terug. bij thuiskomst 24 juli direct gedaan, inmiddels 14 dagen verder, maar nog steeds geen geld retour, als je contact opneemt is het antwoord is in progress.
Ook na antwoord hier van gettransfer dat je een mail moet sturen naar feedback blijft het stil.
Volgende stap is een juridische stap
En na contact met gettransfer via mail die ze aangeven op de reactie, nog steeds geen geld retour.
Dit zijn de grootste boeven in transfer land ze beloven van alles maar komen niet na. Betalen niet retour, betalen de taxichauffeur niet uit.
Dit bedrijf moet verboden worden

Antwoord van gettransfer.com
Wat een schofterige service. Weken van tevoren een transfer geboekt, maar ze komen gewoon niet opdagen. Na meerdere gefaalde contactpogingen stuurt de chauffeur een bericht dat de boeking niet bevestigd was. Dan denk je; hij komt dan alsnog, maar nee. Blijf hier weg!!

Antwoord van gettransfer.com
We hadden een transfer van mavrovo naar tirana geboekt. En de chauffeur is nooit op komen dagen

Antwoord van gettransfer.com
Echt oplichters ongelofelijk lang gewacht op onze taxi en hij is nooit op komen dagen waardeloos bedrijf dit had meer willen doen dan alleen dit bericht schrijven maar het zijn echt zware oplichters beter gewoon een taxi pakken dan ben je nog goedkopper uit ook

Antwoord van gettransfer.com
Ik heb een taxibedrijf in Amsterdam en dit bedrijf betaalt de chauffeurs niet uit. Oplichtersbedrijf die al jaren chauffeurs uitbuit. Aub niet bestellen hier want grote kans dat de chauffeurs niet op komen dagen

Antwoord van gettransfer.com
Gettransfers is niet te vertrouwen als chauffeur/partner. Ritten gereden en inmiddels maanden verder nog steeds geen betaling. Ook wordt er niet gereageerd op mails of berichten.
Als je een taxi wilt boeken boek dat dan maar via een ander platform, want weet dat het geld wat jij stort niet bij de chauffeur aankomt.

Antwoord van gettransfer.com
Zou gettransfer zeker niet aanraden ben in mei op vacantie geweest naar Mallorca en via get transfer een taxi van het vliegveld naar het hotel vv geregeld en betaald kreeg daar een bevestiging van en toen 2 weken voor die tijd een mail moest wat anders regelen zonder opgaaf van reden
Denk je dan krijg je je geld ook terug mailverkeer over en weer waarin ze zeggen alles word terug gestort
Nou niet dus
Dit bedrijf is zeker geen aanrader waard

Antwoord van gettransfer.com
Alles conform afspraak en nette chauffeur die goed en veilig rijdt