gettransfer.com Reviews 23.934

TrustScore 4 uit 5

4,2

Vooraf een taxi reserveren en al betalen is een beetje risico. Dus toen onze vlucht 1 uur vertraging had en ik bovendien een bericht kreeg dat er een andere vervoerder zou zijn kneep ik hem wel even.... Toon meer

De twee boekingen, in Palermo, zijn mislopen, wij hebben dan zelf het nodige gedaan; Ik stuur in de loop van de volgende week mijn ervaring en ongenoegen. graag verdere communicatie in het Nederlan... Toon meer

Onze transfer van hotel tot luchthaven in tokyo was super goed geregeld, alles was op tijd. Makkelijk om te boeken. Veel aanbieders waardoor kan je zelf auto, prijs voor een rit kiezen.

Ik had een indicatie tijd opgegeven, maar de chauffeur ook gevraagd onze vlucht in de gaten te houden. Jammer genoeg had hij dat niet gedaan, waardoor we 20 minuten moesten wachten, omdat de vlucht ee... Toon meer

1. Limousineservice
  2. Vliegveld shuttledienst
  3. Koerier- en bezorgdienst
  4. Minibus taxiservice
  5. Taxibedrijf

GetTransfer.com is the international service of booking transfers and car rental with a personal driver. We offer our services in 150 countries around the world. You can submit your request online in just two clicks, offer your price for a trip or select the best price from a carrier.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

24K reviews

Vraagt klanten om een review

Top samenwerking

Top samenwerking. Stipt, vriendelijk en heel behulpzaam! Echt een aanrader

14 augustus 2025

Beste klant,
Dank je wel! Fijn om te horen dat je onze service stipt, vriendelijk en behulpzaam vond.

We raden u ook aan onze reisblog te bezoeken: https://blog.gettransfer.com/transfer-tips-lifehacks/

Klantenservice, GetTransfer.com

Chauffeur was goed op tijd

Chauffeur was goed op tijd. Prima rit!

7 augustus 2025

Beste klant,
Dank je! Fijn om te horen dat de chauffeur op tijd was en dat je een prima rit had.

Great service

9 augustus 2025

Dear Customer,
Thank you! We’re glad you enjoyed the service.

We also recommend visiting our travel blog: https://blog.gettransfer.com/transfer-tips-lifehacks/

Werkt super!

Erg makkelijk! Luxe taxi naar ons hotel in turkije.

18 april 2025

Beste klant,
Bedankt! Fijn om te horen dat alles makkelijk was en dat je genoten hebt van een luxe taxi naar jullie hotel in Turkije.

Klantenservice, GetTransfer.com

Rit was snel geregeld en alles is naar…

Rit was snel geregeld en alles is naar behoren verlopen

11 augustus 2025

Beste klant,
Bedankt! Fijn om te horen dat alles snel geregeld was en naar wens is verlopen.

We raden ook aan om onze reisblog te bezoeken: https://blog.gettransfer.com/transfer-tips-lifehacks/

Hartelijke groeten,
Customer Care Center, getTransfer.com

Heel vriendelijke chauffeur ondanks…

Heel vriendelijke chauffeur ondanks misverstand adres .
Prijs kwaliteit top

12 augustus 2025

Beste klant,
Bedankt! Fijn om te horen dat de chauffeur vriendelijk was en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding.

Not expensive, good service

Not expensive, great service, nice driver and on time.

Dear Customer,
Thank you! We’re glad you found the service great, the driver nice, punctual, and affordable.

Verry Nice and friendly

Verry Nice and friendly.
More than 5 stars!!!

10 augustus 2025

Dear Customer,
Thank you so much! We’re thrilled you rate us more than 5 stars!

Perfect

De chauffeur was top en op tijd bij de transfers.

6 augustus 2025

Beste klant,
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de chauffeur top was en op tijd bij de transfers. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Transfer kwam niet opdagen

Transfer kwam niet opdagen. Verschrikkelijke service. Ik had 5 dagen op voorhand het uur van afhalen veranderd van 23u55 naar 00u15 zodat de taxi niet te lang moest wachten. Helaas was ik de datum vergeten te veranderen. Ik probeerde iemand te contacteren per SmS, whatsapp, e-mail en telefonisch. Niemand die antwoordde. Dag zelf geen vervoer aanwezig.Op voorhand betaald en 145euro niet teruggekregen. Niet echt klantvriendelijk als je het mij vraagt…

26 juli 2025

Beste klant,
Bedankt voor uw feedback! We willen deze kwestie graag verder onderzoeken en hebben daarom aanvullende informatie nodig. Vermeld hier uw boekingsnummer of stuur het naar feedback@gettransfer.com, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

U vindt ook nuttige informatie over hoe u dergelijke situaties kunt voorkomen in onze blog:

Bedankt voor uw begrip!

Nog slechter dan slecht

Na diverse goede transfers nu op 11 juli een slechte.
Stonden op koffers te wachten op Kreta, komt er een mail dat de chauffeur de rit heeft terug getrokken.
Gettransfer doet dan helemaal niets!!
Zelf taxi geregeld en betaald, maar de transfer van € 79,- was uiteraard ook al voldaan. contact gehad en daar was het antwoord, wij zijn alleen een marktplaats voor transfers, vult u maar een formulier in en dan storten we de € 79,- terug. bij thuiskomst 24 juli direct gedaan, inmiddels 14 dagen verder, maar nog steeds geen geld retour, als je contact opneemt is het antwoord is in progress.

Ook na antwoord hier van gettransfer dat je een mail moet sturen naar feedback blijft het stil.
Volgende stap is een juridische stap

En na contact met gettransfer via mail die ze aangeven op de reactie, nog steeds geen geld retour.

Dit zijn de grootste boeven in transfer land ze beloven van alles maar komen niet na. Betalen niet retour, betalen de taxichauffeur niet uit.

Dit bedrijf moet verboden worden

11 juli 2025

Beste klant,
Onze excuses voor het ongemak. We willen deze kwestie graag nader onderzoeken. Stuur ons uw contactgegevens of boekingsnummer via feedback@gettransfer.com – we helpen u graag verder!

U kunt ook nuttige informatie over uw probleem vinden in onze blog:

Onbetrouwbaar

Wat een schofterige service. Weken van tevoren een transfer geboekt, maar ze komen gewoon niet opdagen. Na meerdere gefaalde contactpogingen stuurt de chauffeur een bericht dat de boeking niet bevestigd was. Dan denk je; hij komt dan alsnog, maar nee. Blijf hier weg!!

Dear Customer,
Thank you for your feedback! We would like to look into this matter further and will need some additional information. Please provide your booking number here or send it to our email at feedback@gettransfer.com so we can assist you as soon as possible.

Additionally, you can find helpful information on how to prevent such situations in our blog:

Thank you for your understanding!

Vertrouw dit niet

We hadden een transfer van mavrovo naar tirana geboekt. En de chauffeur is nooit op komen dagen

Beste klant,
Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring. Het leveren van de beste service is onze topprioriteit en uw feedback is erg belangrijk voor ons. Stuur ons uw contactgegevens of boekingsnummer via feedback@gettransfer.com, zodat we u verder kunnen helpen.

U kunt ook nuttige informatie vinden over hoe u dergelijke situaties kunt voorkomen in onze blog:

Klantenservice, GetTransfer.com

Goede prijs en vriendelijke chauffeur.

17 juli 2025

Beste klant,
Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je tevreden was met de prijs en de vriendelijke chauffeur.

Waardeloos

Echt oplichters ongelofelijk lang gewacht op onze taxi en hij is nooit op komen dagen waardeloos bedrijf dit had meer willen doen dan alleen dit bericht schrijven maar het zijn echt zware oplichters beter gewoon een taxi pakken dan ben je nog goedkopper uit ook

10 juli 2025

U kunt ook nuttige informatie over uw probleem vinden in onze blog:

Klantenservice, GetTransfer.com

Ik heb een taxibedrijf in Amsterdam en…

Ik heb een taxibedrijf in Amsterdam en dit bedrijf betaalt de chauffeurs niet uit. Oplichtersbedrijf die al jaren chauffeurs uitbuit. Aub niet bestellen hier want grote kans dat de chauffeurs niet op komen dagen

7 juli 2025

Beste partner,
Bedankt voor uw feedback! We willen graag de ervaring van chauffeurs verbeteren, dus daarvoor hebben we wat aanvullende informatie nodig.
Beschrijf alstublieft uitgebreider wat er met onze supportafdeling is gebeurd via: partner@gettransfer.com
We zullen alle informatie controleren en u een antwoord sturen.

Lees meer over de betaaloplossing op onze GetTransfer-blog: https://blog.gettransfer.com/about-gettransfer-com/repayment-solutions-and-stronger-future-for-drivers/

Dragerzorgcentrum, https://blog.gettransfer.com

Gettransfers is niet te vertrouwen als…

Gettransfers is niet te vertrouwen als chauffeur/partner. Ritten gereden en inmiddels maanden verder nog steeds geen betaling. Ook wordt er niet gereageerd op mails of berichten.

Als je een taxi wilt boeken boek dat dan maar via een ander platform, want weet dat het geld wat jij stort niet bij de chauffeur aankomt.

7 juli 2025

Beste partner,
Bedankt voor uw feedback! We willen deze situatie graag onderzoeken.
Wilt u meer informatie over wat er is gebeurd, inclusief aanvullende informatie, doorgeven aan ons supportteam via: partner@gettransfer.com?
Zodra we de informatie hebben ontvangen, zullen we alles controleren en contact met u opnemen!

Dragerzorgcentrum, https://blog.gettransfer.com

Precies optijd en vriendelijk.

29 juni 2025

Beste klant,
Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat alles precies op tijd en vriendelijk verliep.

Slechte service

Zou gettransfer zeker niet aanraden ben in mei op vacantie geweest naar Mallorca en via get transfer een taxi van het vliegveld naar het hotel vv geregeld en betaald kreeg daar een bevestiging van en toen 2 weken voor die tijd een mail moest wat anders regelen zonder opgaaf van reden
Denk je dan krijg je je geld ook terug mailverkeer over en weer waarin ze zeggen alles word terug gestort
Nou niet dus
Dit bedrijf is zeker geen aanrader waard

31 mei 2025

Klantenservice, GetTransfer.com

Alles conform afspraak en nette…

Alles conform afspraak en nette chauffeur die goed en veilig rijdt

10 mei 2025

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak verliep en dat u tevreden was met de nette en veilige chauffeur. Graag tot een volgende keer!