gettransfer.com Reviews 23.937

TrustScore 4 uit 5

4,2

Vooraf een taxi reserveren en al betalen is een beetje risico. Dus toen onze vlucht 1 uur vertraging had en ik bovendien een bericht kreeg dat er een andere vervoerder zou zijn kneep ik hem wel even.... Toon meer

De twee boekingen, in Palermo, zijn mislopen, wij hebben dan zelf het nodige gedaan; Ik stuur in de loop van de volgende week mijn ervaring en ongenoegen. graag verdere communicatie in het Nederlan... Toon meer

Onze transfer van hotel tot luchthaven in tokyo was super goed geregeld, alles was op tijd. Makkelijk om te boeken. Veel aanbieders waardoor kan je zelf auto, prijs voor een rit kiezen.

Ik had een indicatie tijd opgegeven, maar de chauffeur ook gevraagd onze vlucht in de gaten te houden. Jammer genoeg had hij dat niet gedaan, waardoor we 20 minuten moesten wachten, omdat de vlucht ee... Toon meer

1. Limousineservice
  2. Vliegveld shuttledienst
  3. Koerier- en bezorgdienst
  4. Minibus taxiservice
  5. Taxibedrijf

GetTransfer.com is the international service of booking transfers and car rental with a personal driver. We offer our services in 150 countries around the world. You can submit your request online in just two clicks, offer your price for a trip or select the best price from a carrier.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

24K reviews

Vraagt klanten om een review

Via gettransfer.com transfer in…Hurghada

Via gettransfer.com transfer in Hurghada van luchthaven naar hotel en terug geregeld. Prima prijs, chauffeur netjes op tijd en vriendelijk. Persoonlijk nummer gehad en ook nog met chauffeur naar Hurghada Marina geweest. Bij thuiskomst appje gehad of alles goed was gegaan. Volgende keer zeker weer ..,top 👍👍

4 mei 2025

Beste klant,
Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen met de transfer in Hurghada en dat je zelfs extra service hebt ervaren. Tot de volgende keer!

Wij raden ook onze reisblog aan: https://blog.gettransfer.com/transfer-tips-lifehacks/

Hartelijke groeten,
Klantenservice, GetTransfer.com

Handig Get Transfer app! En veilig in buitenland.

Voor het eerst gebruik van Get Transfer app in het buitenland gemaakt!
Een van te voren rit bespreken en na een paar offerte van verschillende chauffeurs en voertuigen konden wij kiezen naar de juiste.
Vriendelijke chauffeur en het rit tot onze bestemming ging lekker vlot!
Aanrader! Dit zullen we vaker gebruiken.

26 april 2025

Beste klant,
Bedankt voor je positieve feedback!
We zijn blij dat je een goede ervaring hebt gehad met de GetTransfer app. Fijn om te horen dat de rit vlot verliep. We kijken ernaar uit je weer van dienst te zijn!

We raden u ook aan onze reisblog te bezoeken: https://blog.gettransfer.com/transfer-tips-lifehacks/

Klantenservice, GetTransfer.com

gettransfers.com doet geen ritten en betaalt niet terug

In januari hadden wij een transfer geboekt voor maart voor in Spanje. We hebben dit optijd geregeld, omdat het voor een grote groep betrof. Bedrag hebben wij direct betaald. Helaas ontvingen wij enkele dagen voor ons vertrek een bericht van de taxichauffeur dat Gettransfers.com de taxichauffeur niet had betaald, dus dat hij de rit niet ging doen. Deze rit heeft uiteindelijk ook niet plaatsgevonden. Bij thuiskomst hebben we direct formulieren ingevuld bij gettransfers.com om zo het bedrag dat wij ruimschoots optijd hadden betaald, terug te krijgen. Er werd toegezegd dat ze het geld terug zouden overmaken op ons bankrekeningnummer. We zijn ondertussen bijna 6 weken verder en hebben het geld nog niet ontvangen.
We hebben meerdere mails gestuurd. Eerst kregen we nog als reactie dat we moesten wachten en dat het geld gestort zou worden. Nadat het maar duurde en duurde opnieuw mails gestuurd, maar nu krijgen we geen enkele reactie meer.
Het zijn oplichters, dus boek nooit transfers via gettransfers.com

8 maart 2025

Beste klant,
Onze excuses voor het ongemak. We willen deze kwestie graag nader onderzoeken. Stuur ons uw contactgegevens of boekingsnummer via feedback@gettransfer.com – we helpen u graag verder!

U kunt ook nuttige informatie over uw probleem vinden in onze blog:

Klantenservice, GetTransfer.com

On time nice car and driver

11 april 2025

Dear Customer,
Thank you! We're glad you enjoyed the ride. Looking forward to your next trip with us!

We also recommend visiting our travel blog: https://blog.gettransfer.com/transfer-tips-lifehacks/

Customer Care Center, GetTransfer.com

Boek hier NOOIT een taxi!!

Taxi geboekt vanaf het vliegveld naar het hotel. Helaas had onze vlucht 3 uur vertraging opgelopen waarna de chauffeur doodleuk aangaf ons niet meer te willen halen omdat het te laat voor hem werd.
Wij hebben vanaf het begin ons vluchtnummer doorgegeven en hem verschillende berichtjes gestuurd die hij heeft gelezen en op het laatste moment annuleert hij de rit.
Je bent op deze manier mooi je geld kwijt omdat GetTransfer aangeeft dat de rit non-refundable is.
Belachelijk als de chauffeur hem zelf annuleert!!

Wees gewaarschuwd en boek hier nooit een taxi!

Beste klant,
Het spijt ons echt om te horen over uw ervaring. Het leveren van de beste service is onze topprioriteit en uw feedback is erg belangrijk voor ons. Geef uw contactgegevens of boekingsnummer door aan feedback@gettransfer.com, zodat we u verder kunnen helpen.

Daarnaast vindt u nuttige informatie over hoe u dergelijke situaties kunt voorkomen in onze blog:

NOOIT MEER

NOOIT MEER ; KOMEN AFSPRAKEN/ OVEREENKOMST NIET NA EN BETALEN NIET TERUG. ANNULEREN EEN UUR VOOR PICKUP . WAARDOOR JE JE VLUCHT MIST. ALS JE IN NOOD EEN ALTERNATIEF MOET REGELEN BETALEN ZE JE DE VERGOEDING NIET. ONDERTUSSEN HEB JE VOLLEDIG BETAALD>

Klantenservice, GetTransfer.com

We boeken een taxi van de luchthaven…

We boeken een taxi van de luchthaven naar het hotel. De taxi is er niet. Hij werd wel betaald dus een grote flop. Als je contact opneemt zeggen ze we zoeken naar een oplossing maar daar sta je dan mooi in de luchthaven. Uitendelijk een andere taxi genomen!

20 maart 2025

Beste klant,
Bedankt voor uw feedback! Wij ontvangen uw reactie per e-mail.
Vul de bijgevoegde claimbrief in en onderteken deze, gericht aan de vervoerder. Lever ook bewijs van de weigering van de vervoerder om diensten te verlenen (zoals correspondentie, opnames van voicemailberichten of telefoongesprekken), samen met het telefoonnummer vanwaar de berichten zijn verzonden of het gesprek is gevoerd (als dit nummer verschilt van de contactgegevens van de vervoerder die zijn verstrekt bij uw boekingsbevestiging). Onze juridische afdeling zal uw claim behandelen en bij succesvolle afhandeling wordt het geld op uw kaart of bankrekening bijgeschreven op basis van uw voorkeur (geef dit aan in het bijgevoegde claimformulier).

Meer informatie over onze flexibele restitutieoptie vindt u op https://blog.gettransfer.com/transfer-tips-lifehacks/gettransfercom-refund-process/
U kunt meer te weten komen over GetTransfer en hoe het reiservaringen verbetert, door onze blog te bekijken.

Top geregeld allemaal

Top geregeld allemaal. Je krijgt duidelijke informatie prima chauffeurs en update over statussen en prima prijzen.

12 maart 2025

Beste klant,
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen. We kijken ernaar uit om je opnieuw van dienst te zijn!

We raden u ook aan om onze reisblog te bezoeken: https://blog.gettransfer.com/transfer-tips-lifehacks/

Pure oplichting !

Ruim een week geleden taxi geboekt om ons van thuis uit naar Brussel Zuid te nemen om daar de Eurostar richting skigebied te nemen. Betaald en een taxi toegewezen gekregen. Blijkt die in Parijs te wonen. Dit is te gek voor woorden. Die Parijse chauffeur heeft de rit geannuleerd. Heb reeds 3x gemaild zonder antwoord tot op heden. Ofwel geef je me mijn geld terug en kan ik een andere boeken ofwel geef je me asap een nieuwe betrouwbare chauffeur! Dit is zeer stresserend en pure oplichting !! En geef me aub geen idiote links naar jullie blog. Ik betaal voor deze rit dus het is jullie job ze correct uit te voeren.

26 februari 2025

Beste klant,
Onze excuses voor het ongemak dat u hebt ondervonden. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we willen deze kwestie graag verder onderzoeken. Kunt u uw contactgegevens of boekingsnummer hier of via ons e-mailadres delen: feedback@gettransfer.com?
Ik kijk ernaar uit om dit voor u op te lossen.

Daarnaast vindt u nuttige informatie over hoe u dergelijke gevallen kunt voorkomen in onze blog: https://blog.gettransfer.com/transfer-tips-lifehacks/important-information-about-booking-a-transfer/

Klantenservice, GetTransfer.com

Oplichters. Pakken je geld en laten het er op aankomen.

Oplichters! Pakken geld af en laten het er op aankomen.

We boeken ruim (1,5 maand) van tevoren een taxirit (onderkomen naar station in het dal) voor onze skivakantie voor €131. Tijdens de heenreis bleek dat het taxibedrijf zich teruggetrokken had (?!) en “we zoeken een passende vervangende vervoerder voor uw rit” stond er in de app !? Heen en weer mailen en mijn zorg geuit dat we wel een trein moeten halen en we geen zin hadden in op een berg vast te zitten met z’n 5en. Tot 2 dagen voor vertrek en enkele mails géén alternatieve taxirit! Alsof de kansen toenemen in de tijd. Alleen en standaard riedeltje als antwoord. Gelukkig konden we een bus boeken (op een veel ongelukkiger tijdstip).

Aangegeven per mail dat we geen dienst aangeboden hoeven te krijgen aangezien ze niks gedaan hebben en dat ik mijn geld terug wil. Je krijgt je geld dus niet terug! Hoe dan? Ze reserveren het in een tegoed, alsof ik ooit nog van hun onbetrouwbare “dienstverlening” gebruik ga maken?
Alleen een bank mag mijn geld beheren en dan nog wil ik er zelf over kunnen beschikken. Blijf uit de buurt! Kansloos bedrijf uit Cyprus. Geen idee nog hoe ik mijn geld terug krijg…

Update 4 maart: ik krijg een keurige mail met excuses. Met nog een promocode van 15% “for my next ride”. Alleraardigst, maar daar is het niet om te doen en ik wil geen “next ride”! Ik wil mijn geld terug. Meer niet. In afwachting van de volgende reactie.

Update 15 maart: nog niks vernomen. Weer een mail gestuurd. Ik wil mijn geld terug. Ongelofelijk.

Update 2 april: helemaal niks. Alleen maar verwijzen naar eerdere correspondentie. Nooit in zee gaan met deze oplichters.

Beste klant,
Bedankt voor uw feedback! We willen u graag laten weten dat het geld voor uw reis, betaald met een kaart, is teruggestort op uw rekeningsaldo. Bovendien is er een bonus van 10% aan dit bedrag toegevoegd.
Deze fondsen kunnen worden gebruikt voor het boeken van nieuwe reizen.

Chauffeur was op tijd

Chauffeur was op tijd. Redelijke prijs. Goede rit. Retourrit was ook prima.
Geen poespas. Instappen en gaan.

17 januari 2025

Beste klant,
Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat alles soepel en zonder gedoe verliep.

geen taxi wel houden ze het geld 125 euro Egypte

Ik dank voor de herstelling van de boeking
Alles in orde gebracht na 2 dagen top!

boek transfer heen en terug hurghada/marsa alam
de chauffeur belt en bied goedkoper aan , hij zei annuleer je krijgt uw geld dan terug van gettransfer en boek rechtstreeks bij mij, na annulatie bij gettransfer laten ze weten dat er geen teruggave word gedaan, ze kunnen dit niet rechtzetten,
geld houden ze maar geen taxi

9 januari 2025

Beste klant,
Bedankt voor uw feedback!
U heeft de reis zelf geannuleerd in uw persoonlijke account, maar op uw verzoek hebben wij deze hersteld. Het is momenteel relevant.
Als u nog vragen heeft, staan ​​wij voor u klaar om deze per e-mail te beantwoorden: info@gettransfer.com
Klantenservice, GetTransfer.com

1 ster is nog teveel onbetrouwbaar!

1 ster is nog teveel! Dit bedrijf behandeld mijn klacht erg slecht. Ik had een heen en terugrit gereserveerd van Washington Dulles naar Hotel in Arlington! Ik heb $150 betaald. Op vliegveld Dulles aangekomen een hele app wisseling met chauffeur dat hij het te lang vind duren voordat ik bij arrivals ben en is na 44 min vertrokken net vlak voordat ik op afgesproken plek stond. GT verzekerd in app dat 60 min wachten vrij is maar daar had de chauffeur geen boodschap aan. Ik heb mijn klacht ingediend bij GT en ze gingen dit uitzoeken. Hierna niks meer van GT gehoord ook niet na herhaaldelijk reminden. Ik heb een uber genomen en terug rit van GT geannuleerd, maar helaas ze laten niks van zich horen en geen geld terug. Dit zogenaamd Cypriotisch bedrijf is een oplichterbende. Niet boeken neem een Uber dat is meer betrouwbaar dan dit. Ook mijn beklag gedaan bij VISA hopelijk kunnen hun nog wat voor mij betekenen. Ook de nietszeggende reactie van GT heb je niks aan, ze reageren namelijk helemaal niet meer op je email.

2 oktober 2024

Dear Gettransfer user,
We're really sorry to hear things didn't go to plan last times, thanks for sharing
We always aim to provide our users with the best service.

Belachelijk bedrijf

In alle haast een rit besteld onderweg naar frankfurt airport, aangezien onze trein plots niet verder reed. Na een tijdje was er eindelijk een chauffeur die de rit accepteerde(uber, volt etc. opereerde niet in het gebied). Na betaling van €150 gaf de rijder aan pas na 50 minuten er te zijn, dus ik annuleerde binnen 3 minuten na de betaling de rit. Na 16 mails heen en weer is het oordeel van de afdeling verzekering en kwaliteit dat ze de chauffeur moeten betalen aangzien hij de rit heeft gestart, een rit die nóóit heeft plaatsgevonden.

5 augustus 2024

Dear Gettransfer user,
We always aim to provide our users with the best service.

1 ster is nog te veel.

1 ster is nog te veel.
Taxi online besteld voor transfers Malaga Airport - hotel v.v., maar geen taxi die ons kwam ophalen.
Helpdesk wil mijn geld niet terugstorten.
waarschuwing: NIET BOEKEN via dit bedrijf !!

1 september 2024

Dear Customer,
We’re truly sorry to hear about your experience. We strive to provide the best service possible, and your feedback is important to us. Please provide us with your contact details or booking number so we can assist you further.
Thank you for your understanding.
GetTransfer.com team

Taxi vooraf betaald maar geen gekregen.

Taxi besteld en vooraf betaald maar geen taxi gekregen.
HET ZIJN EEN STELLETJE OPLICHTERS.

20 september 2024

Dear Customer
We're very sorry to hear about this. Our customer service team has already filed a complaint against the driver concerned and has issued a refund to your card. Please wait for the bank to credit the funds. Once again, we apologize for not meeting our usual high standards.

Vuile oplichters!

Ik wil mijn frustratie uiten over Get Transfer, een taxibedrijf dat absoluut onbetrouwbaar is. Wij hadden een taxi geboekt om ons 's ochtends om 7:30 naar de luchthaven van Barcelona te brengen, een rit van 1,5 uur. Om 7:20 kregen we een bericht van de chauffeur met een foto van een lekke band. Het was echter nog donker op de foto, terwijl het rond die tijd al aardig licht zou moeten zijn. Dit lijkt een doorzichtige truc van de chauffeur te zijn, die blijkbaar vaker op deze manier zijn afspraken probeert te omzeilen.

We hebben geprobeerd contact op te nemen met de chauffeur voor een vervangende taxi en vroegen om een terugbetaling, maar kregen geen reactie. De chauffeur is simpelweg verdwenen zonder enige vorm van communicatie.

Na het indienen van een klacht bij Get Transfer, die beloofde een onderzoek te starten, hebben we nog steeds geen uitkomst gezien. Het lijkt erop dat Get Transfer net zo onbetrouwbaar is als hun chauffeurs. Ik raad iedereen af om met deze organisatie in zee te gaan. Het is een afschuwelijke ervaring geweest en deze oplichters verdienen geen enkel vertrouwen.

12 september 2024

Dear Customer,
Thank you for your feedback. We regret to hear that we fell short of your expectations. To help us address your concerns, please provide your contact details or booking number so we can follow up directly.
Thank you for your cooperation.
Best,

Slechte ervaring

Slechte ervaring. Na een het mislopen van een vlucht en duidelijke afspraken gemaakt. De chauffeur niet komen opdagen. Retour zou was ook afgesproken op dat tijdstip en helaas kon hij ineens niet. Hoop gezeik gehad met refund. Niks terug gekregen. Weg geld. Wel betalen en niks terugkrijgen. Ongelooflijk hoe zij met klanten omgaan.

17 augustus 2024

Hello,
We apologize for any inconvenience you faced. Your satisfaction is our priority, and we would like to investigate this matter further. Could you please share your contact information or booking number?
Looking forward to resolving this for you.
Sincerely,
GetTransfer.com team

Chauffeur gewoon niet komen opdagen wel…

Chauffeur gewoon niet komen opdagen wel betaald.
Maar geen compromis.
Telefonisch beloofd dat geld teruggestort zal en Achter weer niet.
We zijn de dag vandaag nog altijd aan het wachten op hunne telefoon.
Voor een oplossing.

1 september 2024

Dear Customer,
Thank you for your understanding.
GetTransfer.com team

Taxi geannuleerd vlak voor aanvang

Na vlucht van 13 uur bleek de taxi geannuleerd te zijn. Dit is 5 uur voor de rit gemaild, maar uiteraard in het vliegtuig geen wifi.

27 augustus 2024

Antwoord van gettransfer.com

Dear Customer. Please provide your #ride request to speed up the identification process in the GetTransfer system. This will allow us to quickly process your request and provide you with the necessary level of service.