Gevelreinging is helemaal naar wens gedaan. Het verschil is enorm. Daarnaast vonden wij de prijs van de offerte erg goed in vergelijking met andere bedrijven.
Zijn hier echt experts in het verwijderen van graffiti, had nooit verwacht dat ze het in hun geheel er zo snel af konden krijgen.
Wij laten ons winkelpand aan de voorzijde ieder halfjaar schoonmaken door dit bedrijf en dat wordt top gedaan. Voor elke winkel eigenaar een must. Het toonbaar zijn.
Online het formulier ingevuld voor het verwijderen van graffiti. Werd gelijk gebeld door de klantenservice, wat fotos doorgestuurd en een nette prijs gekregen.
Welkom bij Gevelreiniging Eindhoven, uw betrouwbare partner voor professionele gevelreiniging in de regio Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van gevels voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ons doel is om uw pand niet alleen esthetisch mooier te maken, maar ook om de levensduur van uw gevelmaterialen te verlengen. Bij Gevelreiniging Eindhoven gebruiken we alleen de beste technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om ervoor te zorgen dat uw gevel grondig wordt gereinigd zonder schade aan de omgeving. Ons team van ervaren professionals is getraind in verschillende reinigingstechnieken, waaronder hogedrukspuiten, chemisch reinigen en zandstralen, afhankelijk van het type en de staat van uw gevel. We begrijpen het belang van een schone en goed onderhouden gevel en streven ernaar om elke klant een op maat gemaakte oplossing te bieden die past bij hun specifieke behoeften. Onze aanpak is altijd gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij waarderen uw feedback en nodigen u uit om uw ervaringen met Gevelreiniging Eindhoven te delen op Trustpilot. Uw mening helpt ons niet alleen om onze diensten te verbeteren, maar biedt ook waardevolle informatie voor anderen die op zoek zijn naar hoogwaardige gevelreinigingsdiensten.
Flight Forum 40, 5657 DB, Eindhoven, Noord Brabant, Nederland
- +31403690709
- contact@gevelreinigingeindhoven.com
- gevelreinigingeindhoven.com
ook de gevel letters netjes gereinigd…
ook de gevel letters netjes gereinigd dat maakt het geheel veel beter zichtbaar nu
De muur van de garage is weer schoon en…
De muur van de garage is weer schoon en ze kwamen rustig aan zonder vroeg kabaal te maken.
ze werkten veilig op hoogte en ruimden…
ze werkten veilig op hoogte en ruimden de steiger ook steeds op
team vroeg of iets verplaatst mocht…
team vroeg of iets verplaatst mocht worden heel netjes beetje wiebel maar zorgzaam
Ze namen de moeite om de luchtroosters…
Ze namen de moeite om de luchtroosters buiten mee te doen
ze boden advies over afdichten van…
ze boden advies over afdichten van voegen zodat het schoon ook langer blijft
Ze stoorden ons niet tijdens het…
Ze stoorden ons niet tijdens het thuiswerken, mijn broer zei dat dat uitzonderlijk is.
Het resultaat gaf ons het gevoel van…
Het resultaat gaf ons het gevoel van een totaal vernieuwd huis.
zonder iets te zeggen pakten ze ook de…
zonder iets te zeggen pakten ze ook de regenpijp mee, topservice
de gevel had jaren geen onderhoud gehad…
de gevel had jaren geen onderhoud gehad maar ze pakten het secuur aan en gingen heel zorgvuldig met alles om
niemand ziet dat het pas geplaatst is
niemand ziet dat het pas geplaatst is, zo mooi sluit het aan op de dakrand
helemaal tevreden over hoe schoon het…
helemaal tevreden over hoe schoon het is geworden en het kostte minder dan gedacht
altijd snel antwoord via mail of app
alle apparatuur meteen bij zich
alle apparatuur meteen bij zich, hoefde niks meer op te halen
gevelreiniging door hun laten doen
gevelreiniging door hun laten doen, was t geld zeker waard
Ons huis ziet er veel netter uit na de…
Ons huis ziet er veel netter uit na de schoonmaak
Goede reinigen met de stoommethode.