Første besøg i dag men bestemt ikke sidste gang. Vi var afsted, 5 voksne og 4 børn (i alderen 6-11 år) og alle hyggede sig. Vi tog Disney ruten ved indgang E - og det var en tilpas let/sv... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
En anderledes oplevelse,men helt sikkert en fed tur. Venlig personale Og udover et par fejl i opgavene så gik det rigtig fint :) Vi snuppede 3 opgaver det var fedt :)
Super oplevelse for 2 voksne og 3 børn (9 -12 år). Vi prøvede familiespøgsmålene med unge 10-12 år og alle kunne byde ind med svar. Træerne i labyrinten er ikke så høje endnu, men det betød fakt... Toon meer
Få en rigtig hyggelig gåtur med familie og venner. Vi valgte en tur på cirka 4 kilometer hvis man altså svarede rigtig på spørgsmålene. Det tog os 2 timer og 40 minutter. Gode afvekslende spørgsmål... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ikke en labyrint endnu
Ikke en labyrint endnu. For tynd og meget lav beplantning. Man går mere bare rundt på en Mark. Om et par år er den bedre, når det hele er vokset noget mere!
Bedste labyrint på sjælland 👍🏻
Mega fed familie event.
Gode spørgsmål og fed labyrint og virkelig sødt personale.
Helt klart et sted vi kommer igen. Vi var der nogle timer og nåede 3 forskellige typer spørgsmål.
De har MANGE. Familie. Børn. Øl. Kultur. Geografi. U name it altså.
Tag derop og hyg jer.
Fantastisk og meget sjov oplevelse for…
Fantastisk og meget sjov oplevelse for hele familien. Jeg elsker det. Både for små og store. Personalet er supersøde. Man kan købe kaffe, is, kage og der er toiletter og rygeområde så alle er velkommen.Det er ikke muligt i øjeblikket at ankomme med bus så man skal kører med bil men ellers bussen skulle kører lige til døren. Den eneste måske der mangler er parasol ved bordene men ellers virkelig hyggeligt.
80,- for voksne og 50,- for børn syntes…
80,- for voksne og 50,- for børn syntes vi ikke oplevelsen var værd.
Ikke særlig spændende for børn efter et par spørgsmål. Vores børn er 5 og 7 år.
Vil ikke helt kalde det en labyrint, nærmere bare gange med lave piletræer.
Men ok oplevelse - bare ikke til prisen.
En super familie oplevelse
En super familie oplevelse. Spørgsmålene er tilpasset den gruppe man er. Vi var 5 voksne og 2 teenagers, vi brugte ca. 1 time på at svare på spørgsmål og komme gennem labyrinten. Alle syntes det var en fed oplevelse. Vi kommer gerne igen.