Gio Coffee Reviews

4,6

Super tevreden over onze Giocoffee machine! ☕️ In eerste instantie hadden we gebeld voor wat informatie en zouden we worden teruggebeld. Helaas gebeurde dat niet. We hebben later zelf nog ee... Toon meer

In al die tijd dat we lid zijn nooit tegen een probleem opgelopen welke niet vlot, vriendelijk en correct door de firma werden opgelost. Degelijke en goede apparatuur, bij ons praktisch storingsvrij.... Toon meer

We hebben voor ons bedrijf een koffiemachine via GioCoffee geregeld, een lokale partij die relatief dichtbij gevestigd is. Koffie smaakt heerlijk (zeg ik als koffieliefhebber), bevoorrading is via de... Toon meer

Fantastische ervaring! Het traject van offerte tot installatie is uiterst soepel verlopen. Zeer behulpzaam via de mail en telefoon. Ondanks de vele uitdagingen die de installateur (Mike) had deze d... Toon meer

1. Koffieautomaat

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De lekkerste koffie en thee op je werk. Dat garanderen we! Maak kennis met échte kwaliteit. Gio Coffee levert hoogkwalitatieve koffiemachines, koffie en thee voor zakelijk gebruik. Mét impact!

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

53 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goeie koffie

Goeie koffie
Top service
Machines zijn perfect
Elke dag een heerlijke bak koffie
Elke maand de lekkerste koffie nar jouw smaak .

22 mei 2024

Antwoord van Gio Coffee

Bedankt voor je mooie review en geniet van de koffie! ☕

Groeten,
Danielle

Prima

Snelle reactie en levering van de producten.

22 mei 2024

Antwoord van Gio Coffee

Bedankt voor de mooie review, en geniet van onze koffie!

Sanne

Na 5 jaar

Na 5 jaar , blij dat ik ben gestopt met deze bedrijf, ik heb een kapsalon en verkoper heeft mij beloofd na 5 jaar dat ik de machine kan overkopen maar het was niet waar hun zegd anders na 5 jaar . En over mijn borg van 350€ moet ik wachten 2 maanden totaal, 850 gr coffe bataal jullie voor €20 exbtw .

6 mei 2024

Antwoord van Gio Coffee

Jammer te horen dat je na 5 jaar niet tevreden bent en dat er miscommunicatie is geweest. We streven er altijd naar om service op maat te bieden. Mijn collega neemt straks nog even contact met je op. Wellicht kunnen we nog iets voor je betekenen!

Vriendelijke en snelle hulp gekregen

Vriendelijke en snelle hulp gekregen, waardoor het probleem snel was verholpen.

2 mei 2024

Antwoord van Gio Coffee

Bedankt voor je review! Fijn dat we je op afstand snel hebben kunnen helpen!

Defect snel verholpen

Melding donderdagmiddag (lekkend apparaat) en vrijdag gelijk een monteur op de stoep op ons apparaat te maken, fijne service!

26 april 2024

Antwoord van Gio Coffee

Bedankt voor je mooie review!
Fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen.

Groeten,
Danielle

Goede aervice

Goede service en heerlijke koffie

26 april 2024

Antwoord van Gio Coffee

Dank voor de mooie review! Wij hopen jullie nog lang te mogen voorzien van koffie.

Super goede service

Snelle levering en communicatie.
Probleem met koffiemachine wordt meteen opgelost

25 maart 2024

Antwoord van Gio Coffee

Bedankt voor deze mooie review!
Fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen.

14 maart 2024

Antwoord van Gio Coffee

Wat leuk te lezen dat je tevreden bent en onze service waardeert!

Fijne dag nog en geniet van de koffie!