Efter gentagne besøg årligt igennem 10+ år, er min anmeldelse som følger ...
Jeg har haft en kronisk syg hund igennem 10+ år, og er derfor kommet meget på Givskud Dyreklinik.
Jeg måtte sige farvel til min hund, efter kort tids sygdom i maj. Det var såå hårdt, og hele personalet, på Givskud Dyreklinik, var med til, trods alt, at gøre det til så god en oplevelse som muligt, for både min vov og mig.
Jeg har også katte, som årligt kommer til sundhedstjek og vaccination etc.
Begge dyrlæger, Morten og Rikke, er yderst kompetente, og de er virkelig gode ved dyrene.
Vi har primært haft Morten, da det bare har været det bedste match til min allergihund, men har indimellem også været hos Rikke i forbindelse med dette og hint.
Også veterinærsygeplejersken Karina er helt fantastisk. Har man brug for hjælp til at takle et adfærdsproblem eller lign., er hun i den grad en ressource.
En ting dyrlægerne måske kunne gøre lidt bedre er, at henvise til/konferere med specialister, når de støder på noget, hvor deres egne kompetencer måske ikke helt rækker, fx. inden for råfodring, onkologi etc. Det er selvf. stadig forholdsvist nyt, at der overhovedet findes specialister, på snart sagt alle områder i dag, så mon ikke det kommer automatisk?
Jeg kan varmt anbefale Givskud Dyreklinik til alle, der gerne vil give deres dyr den bedst mulige oplevelse, når de skal til dyrlæge. De får den tid, og ro, og faglighed der skal til.
Priserne ligger ikke i den lave ende, men man får kvalitet for de penge. Hvis man har en god sygeforsikring på sine dyr, så mærker man ikke meget til prisniveauet.
Der er ikke den sjusk, som ofte følger med, når mindre kompetente dyrlæger, bliver nødt til at sænke priserne, for at tiltrække kunder.
28 juli 2018
Review zonder uitnodiging