Verrekijker besteld na dat ik werd doorverwezen via een andere site. Daarna wilde ik het annuleren en dat kon niet meer, daarna trustpilot gelezen en heel erg geschrokken. Uit eindelijk het product on... Toon meer

Deze verrekijker heb ik meegenomen voor m'n boswandelingen. Het beeld is helder en scherp bij goed licht. In de schemering wordt 'ie iets minder, maar dat vind ik niet erg. Hij is lekker licht en makk... Toon meer

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Glaciva reageert niet op mail

In februari 2025 een bladblazer besteld met twee accu’s. De tweede accu was niet de goede en deze is omgeruild voor een accu die wel paste. In september 2025 de tweede accu gebruikt maar nadat hij leeg was en ik hem probeerde op te laden was het lampje van de lader meteen groen en laadt niet op. Meerdere mails gestuurd naar support maar wordt niet op gereageerd. Zijn telefonisch niet bereikbaar.

12 februari 2026

Heb binnen 15 min bestelling…

Heb binnen 15 min bestelling geannuleerd. (DAT IS OOK MIJN CONSUMENTEN RECHT)
Hebben daar ook op gereageerd dat ik het pakket moest weigeren
Ze sturen het gewoon op. Heb pakket geweigerd. Ics heeft de betaling terug gehaald omdat ze dat uit hunzelf niet deden.
Nu proberen ze 30€ verzendkosten op te leggen.
Pas op! Voor dit bedrijf.

24 november 2025

Kapot product ontvangen

Kapot product ontvangen. Kan 15% korting krijgen maar moet alle retour kosten incl douane gaan betalen. Je krijgt geen antwoorden op je vragen die je stelt, alleen automatische mails (lijkt het). Hopen dat Klarna er wat mee kan doen.

1 november 2025

Sterk afraden hier iets te kopen ivm met kwaliteit en service

Bij Glaciva een kolf gekocht, dit raad ik sterkt af. De kolven gingen na een tijd kapot, hiervoor heb ik toen direct contact voor opgenomen. De vervangende onderdelen die waren opgestuurd werkte ook niet, de zuigkracht van de kolf ontbrak. Waardoor ik een hoop extra kosten heb moeten maken om in de tussentijd een kolf te huren. Bij mijn vraag om of een gehele nieuwe set te ontvangen of mijn geld terug te ontvangen blijf ik hetzelfde onpersoonlijke antwoord krijgen dat ik zelf de import kosten moet betalen.
Ik zou het sterk afraden hier iets te kopen ivm met kwaliteit en service. Bericht wat ik twee keer heb ontvangen:

Als u uw product wilt retourneren voor terugbetaling, houd dan rekening met het volgende:
1. Annuleringen vanwege kwaliteitsproblemen brengen 15% kosten met zich mee en we verstrekken geen retourlabels.
2. Ons retouradres verschilt van het adres op het pakket; we accepteren alleen retourzendingen naar het door ons opgegeven adres. Als u het pakket naar een ander adres stuurt, kunnen we het niet in ontvangst nemen en zijn alle verliezen voor rekening van de koper. Retourneer het product niet zonder toestemming.
3. U moet het product terugsturen naar Hongkong en u bent verantwoordelijk voor de retourzending, inklaringskosten en invoerrechten.
4. We raden u aan een lagere douanewaarde op te geven om hoge belastingen en toeslagen te voorkomen. Inklaringskosten en belastingen zijn voor uw rekening en worden in mindering gebracht op de terugbetaling.
5. Wij zijn niet verantwoordelijk als het pakket tijdens de verzending verloren gaat of om andere redenen wordt geretourneerd (zoals inbeslagname door de douane).

8 oktober 2025

Verkapte Ali express met premium prijs

Verrekijker besteld zonder naar de recensies te kijken … big mistake!
Mensen niet kopen hier, dit is een verkapte Ali express!!! Je krijgt chinese rotzooi maar betaalt 3 x zoveel. Ik werd misleid door een website met fake test van verrekijkers. De positieve feedback hier zijn van mensen met niet nederlandse namen .. mag je zelf je gedachtes over laten gaan. Bij annulering (vrijwel direct gedaan) kreeg ik (natuurlijk) dit mailtje “ We hebben uw verzoek tot annulering van uw bestelling ontvangen. Helaas is het trackingnummer vanwege vertragingen in ons logistieke systeem niet bijgewerkt. Uw bestelling is echter al verzonden, dus annuleren is niet mogelijk”. Pakketje is inmiddels verzonden uit, je raadt het al, China. Koerier is Yanwen (Chinees logistiek- en koeriersbedrijf dat veel wordt gebruikt door webshops zoals AliExpress, Wish en Shein om goedkope internationale bestellingen te verzenden). Dus niets kopen hier!!!

23 september 2025

Oplichters, retourneren onmogelijk!

Het bedrijf koopt troep in China (Alibaba) en verkoopt het voor 3x meer door. Als dit het enige was prima, maar je kunt niet retourneren bij ze. Je krijgt maar 2 mails. 1 met een retouradres naar Hongkong en 1 met een compensatieaanbod van 5-10%. Communicatie is niet mogelijk, omdat je enkel deze 2 automails krijgt. Gelukkig heb ik voor Klarna gekozen en gaat er geen cent naar Glaciva. WEES GEWAARSCHUWD VOOR DEZE OPLICHTERS!

22 september 2025

Glavica niet doen, komt van een koude kermis thuis

Kamerthermostaat gekocht voor €109 via Glavica nl
Helaas had ik te maken met een Chinees bedrijf was in de veronderstelling dat het Nederlands was.
De binnen gekregen thermostaat voldeed niet aan mijn verwachtingen.
Wilde deze retour zenden, toen begon het gedonder, hieronder de mail van Glavica en oordeel zelf

Beste klant,

Retourneren is erg lastig en nadelig voor beide partijen. Kunnen we 5% restitutie op uw bestelling aanbieden? Ik hoop dat u het product kunt houden en niet om een ​​retourzending hoeft te vragen. Ik kijk uit naar uw reactie.

jojo​

Ik had totaal geen vertrouwen meer in hun en heb mijn bank gecontacteerd met advies zij nemen de zaak over om het geld terug te krijgen

Dus beste mensen wees gewaarschuwd en kijk eerst op Trustpilot en beslis dan wat je gaat doen

Mvg

Richard

9 september 2025

Niets bestellen geen retourzending mogelijk

Dit bedrijf is volgens mij helemaal niet in Nederland gevestigd , geen KvK nummer, geen retourbeleid. Dit bedrijf zit volgense mij alleen in HongKong . Ze werken via zogenaamde test-sites, waarbij hun producten als beste worden beoordeeld. Zoals bijvoorbeeld de site besttechtest punt com waarvan ook de gegevens niet na te trekken zijn. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar een bestelsite in het Nederlands. Als je ernmaal hebt besteld lukt het niet om op een redelijke wijze iets retour te sturen.Het bedrijf accepteert geen retourzending althans doet alles er aan om het zo onaantrekkelijk mogelijk te maken om ook maar iets retour te sturen. Kwaliteit van wat ze sturen in matig.
Enigste wat je kunt proberen om een deel van je betaling terug te vragen. Mij is het gelukt om via 5,10,15 uiteindelijk 30% terug te krijgen.

24 augustus 2025

Alieexpress verkoopt zelfde kwaliteit…

Alieexpress verkoopt zelfde kwaliteit voor minder geld. Indien een retourzending word aangevraagd komen er standaardmails waarin staat dat je het terug naar china dient te sturen. Echter staat op hun website dat er ook de mogelijkheid is om het naar Duitsland te sturen, maar in de retourmails blijkt dat niet te gaan.

14 augustus 2025

Oplichters

Oplichters! Ze verkopen goedkope troep uit China alsof het een luxe product is. Je betaalt de hoofdprijs en bij ontvangst kom je erachter dat het merk wat ze leveren voor een grijpstuiver te koop is via AliExpress. Indien je wilt retourneren moet je een mail sturen. Alle communicatie vanuit hen gaat via een chatbot en je krijgt nooit het retouradres. Dit zou in Hongkong zijn en terugsturen gaat je veel geld kosten. Trap er niet in!

12 juli 2025

Wacht op mij €30,00 retour

Als ik geen ster had kunnen kiezen deed ik dat
Update

Nog steeds mijn 30 euro niet retour ontvangen… dus hier maar weer een nieuwe review.

Ik heb de afspraak met hun en mijzelf gemaakt om dagelijks deze review op Trustpilot te zetten tot ik mijn 30 euro teruggestort krijg

Bestelling is geannuleerd binnen wettelijke bedenktermijn . Wat zeg ik binnen tien seconden daarna is het pakket niet aangenomen

Product is niet aangenomen en retour China en
daar is het vernietigd en dan toch geld vragen voor retour naar hun magazijn .
Dit is dus niet juist. Ze hebben er niets voor hoeven te doen.
Reviews dat de klantenservice geweldig is dat zijn nep reviews want het klopt van geen kant dat ze probleem gaan oplossen, ze lossen helemaal niets op

Op dit moment nog steeds geen reactie op mijn e-mail . Zeer slechte tot geen communicatie.
Ik blijf dus maar net zolang deze review elke dag herplaatsen tot ze mij het bericht sturen dat mijn 30 euro word teruggestort.

27 juli 2025

Defecte borstkolf en slechte klantenservice

Erg teleurgesteld ben ik in de service van Glaciva. Geen contact mee te krijgen en komen niet tot een oplossing. Het zou niet zo veel moeite en tijd moeten kosten om een defect product, van 160!! euro te retourneren. Als nieuwe moeder heb ik echt genoeg andere dingen waar ik mijn tijd en energie aan kwijt kan.

Samenvatting: de borstkolf is defect en ik wil deze retour sturen. De melk loopt erlangs aan de buitenkant en komt niet in de kolf zelf terecht. In mijn eerste mail heb ik dit uitgebreid uitgelegd.

De reacties waren: 1. Gebruik een flensinzet. Als de mail gelezen was, was het al duidelijk dat ik dit al doe en dit dus niet helpt. En de andere reactie was: 2. Stuur een video. Ik heb bij een vorige mail een foto als bewijs gestuurd van de gebruikte kolf. Het lijkt mij meer dan logisch dat ik mijzelf niet ga filmen wanneer ik mijn borst kolf. Ik kan dus geen video sturen van het defect want dan zou mijn borst ook in beeld komen. Bizar dat ik dit überhaupt uit moet leggen. Ook dit heb ik gereageerd in een mail en hier wederom geen reactie op gehad. Ik hoop enorm dat ze z.s.m. alsnog in contact komen, bij voorkeur telefonisch. Dit duurt al een aantal weken. Op deze manier, wanneer uit antwoord op mijn mails blijkt dat de mail niet eens gelezen wordt en er vervolgens tot twee keer toe niet gereageerd wordt op mijn reacties op mails werkt een klantenservice simpel weg niet. Belachelijk dat zo'n bedrijf überhaupt zulke producten kan verkopen.

25 juli 2025

Accuboormachine

Accuboormachine besteld + extra batterij. Krijg ik maar een batterij opgestuurd. Wat ik ook vreemd vindt dat accuboor via China wordt verstuurd terwijl het bedrijf in Ijsland gevestigd is. Naar mijn mening gewoon Chinees spul waar ik teveel voor heb betaald. Ben benieuwd of de accu nog wordt opgestuurd.

8 juli 2025