Glamournagelproducten geeft niet thuis bij klacht!
Ik bestel al jaren al mijn spullen ‘Glamour Nagelproducten’ ten behoeve van mijn lange acrylnagels.
Echter had ik een klacht over de ‘Liquid minder geur’ voor acryl. Helaas werd deze niet goed ontvangen en afgehandeld. Bij mijn laatste bestelling had ik 3 flesjes besteld omdat ik al jaren vertrouwd was geraakt met het product. Echter vond ik de inhoud er dit keer wat paarser en lichter uitzien, maar besteedde hier verder geen aandacht aan.
Ik had twee nagels opnieuw behandeld maar deze begonnen binnen 2 dagen ernstig te vergelen! Vreemd, want ik gebruik al jaren dezelfde samenstelling; Goede marterharen kwast, liquid minder geur, acryl, primer, kwastreiniger etc. Ook ververs/vernieuw ik deze spullen regelmatig. Al gebruik ik de producten veel en overdadig en zijn mijn nagels erg lang, dus producten hebben bij mij weinig tijd om te verouderen.
Ik zocht het eerst het probleem bij mezelf, maar ik kon niets bedenken;
Ik was bijvoorbeeld niet in de buurt geweest van UV/zonlicht, gebruik geen andere lichaamsproducten of medicijnen etc. Ook mijn spullen waren niet verouderd.
Dus daarna heb ik mijn klacht telefonisch gemeld aan 'Glamour Nagelproducten', Maar men zei alleen maar dat ik de enige was met deze klacht en dat dit probleem dus onmogelijk was en dat het echt bij mij zou moeten liggen. Ik legde rustig en beleefd uit dat ik alles al had uitgesloten, maar men wilde er niets van weten en wilde mij zelfs niet compenseren door een nieuw flesje op te sturen (“dan moeten we dat straks bij iedereen gaan doen”, zei men).
Ik betreur met name het feit dat men mij überhaupt niet wil geloven.
Eerder dit jaar was mijn inlog account ook ineens verdwenen waardoor ik (op aanraden van een medewerker) maar een nieuwe moest aanmaken. Ik vond het spijtig, want hierdoor kon ik bijvoorbeeld mijn bestelverleden niet meer terughalen. Ik bestel veel producten per keer, dus ik vind het handig om dat terug te kunnen zien. Met bestellen gaat bij ‘Glamour Nagelproducten’ gaat bijna (op het verliezen van mijn inlogaccount na) alles prima, maar als er iets niet naar wens is, is er niemand thuis!
Ik heb lang nagedacht of ik dit deze recensie zou schrijven, maar het bleef toch knagen. Ik zal deze recensie dan ook zoveel mogelijk verspreiden. Verder bestel ik mijn producten voortaan bij Nagelproducten. Zij zijn wat duurder maar de kwaliteit is dan ook stukken beter. Ik heb ook geen vergeelde acrylnagels meer.
6 augustus 2017