Glamournagelproducten Reviews

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Liter Fles bevat 700 ML

Nadat ik een Fles van 500 Ml had gekocht, moest ik aanvullen voordat hij op was, ik heb een grotere Fles besteld van 1 Liter en weg gezet. Bij aanbreken oppakken na een tijdje! Voelde ik direct dat het GEEN LITER WAS! Ik ging wegen, zat er 320 ML MINDER IN! Ik heb haar erover gemaild, maar ze zei dat de bestelling te lang gelden was om in tegemoet te komen. :(( beetje jammer
Maar in zei volgende keer WEEG ALLES!

5 januari 2026

Wat een oplichterij ik heb de producten…

Wat een oplichterij ik heb de producten netjes Geretourneerd met het sticker wat op de doosje staat vermeld deze heb ik gebruikt en ik heb netjes ook via de e-mail aangegeven dat ik de producten wil retourneren maar zij willen natuurlijk zo min mogelijk producten terug nemen, zodoende plakken zij een sticker boven aan het pakket zodat men deze gebruikt, maar via de mail wordt helemaal niet aangegeven waar je het naartoe moet sturen en dan geven ze achteraf aan dat je dit op de website kon zien nu blijkt dat ik plusminus Bijna € 200,50 aan producten geretourneerd heb en deze zijn volgens post.nl in ontvangst genomen maar ze kunnen het nergens vinden wat een oplichterij honden zijn het maakt niet uit karma is een bitch

9 april 2021

Potje jellygel builder kwam uitgehard…

Potje jellygel builder kwam uitgehard binnen. Kreeg geen nieuwe toegestuurd terwijl de seal al niet vast zat. Ook gelijk contact opgenomen. En letterlijk geciteerd: ze kunnen niet bij iedere klacht een nieuw potje opsturen. Nou dan heb je wel veel klachten als dat niet kan. Wat je ook zegt, ze blijven bij hun punt. Ze luisteren niet naar je verhaal, maar blijven hetzelfde argument herhalen. Je praat gewoon tegen een muur en moet alleen hun kant begrijpen.

12 augustus 2019

Echt top producten!

Echt top producten!
Ik ben al 14 jaar nagelstyliste en ik heb al met veel producten gewerkt en Glamour blijf ik bij hangen want:
Goede kwaliteit, veel aanbod aan kleuren en snelle levering. En uiteraard betaalbaar!

13 september 2017

Glamournagelproducten geeft niet thuis bij klacht!

Ik bestel al jaren al mijn spullen ‘Glamour Nagelproducten’ ten behoeve van mijn lange acrylnagels.
Echter had ik een klacht over de ‘Liquid minder geur’ voor acryl. Helaas werd deze niet goed ontvangen en afgehandeld. Bij mijn laatste bestelling had ik 3 flesjes besteld omdat ik al jaren vertrouwd was geraakt met het product. Echter vond ik de inhoud er dit keer wat paarser en lichter uitzien, maar besteedde hier verder geen aandacht aan.
Ik had twee nagels opnieuw behandeld maar deze begonnen binnen 2 dagen ernstig te vergelen! Vreemd, want ik gebruik al jaren dezelfde samenstelling; Goede marterharen kwast, liquid minder geur, acryl, primer, kwastreiniger etc. Ook ververs/vernieuw ik deze spullen regelmatig. Al gebruik ik de producten veel en overdadig en zijn mijn nagels erg lang, dus producten hebben bij mij weinig tijd om te verouderen.
Ik zocht het eerst het probleem bij mezelf, maar ik kon niets bedenken;
Ik was bijvoorbeeld niet in de buurt geweest van UV/zonlicht, gebruik geen andere lichaamsproducten of medicijnen etc. Ook mijn spullen waren niet verouderd.
Dus daarna heb ik mijn klacht telefonisch gemeld aan 'Glamour Nagelproducten', Maar men zei alleen maar dat ik de enige was met deze klacht en dat dit probleem dus onmogelijk was en dat het echt bij mij zou moeten liggen. Ik legde rustig en beleefd uit dat ik alles al had uitgesloten, maar men wilde er niets van weten en wilde mij zelfs niet compenseren door een nieuw flesje op te sturen (“dan moeten we dat straks bij iedereen gaan doen”, zei men).
Ik betreur met name het feit dat men mij überhaupt niet wil geloven.
Eerder dit jaar was mijn inlog account ook ineens verdwenen waardoor ik (op aanraden van een medewerker) maar een nieuwe moest aanmaken. Ik vond het spijtig, want hierdoor kon ik bijvoorbeeld mijn bestelverleden niet meer terughalen. Ik bestel veel producten per keer, dus ik vind het handig om dat terug te kunnen zien. Met bestellen gaat bij ‘Glamour Nagelproducten’ gaat bijna (op het verliezen van mijn inlogaccount na) alles prima, maar als er iets niet naar wens is, is er niemand thuis!
Ik heb lang nagedacht of ik dit deze recensie zou schrijven, maar het bleef toch knagen. Ik zal deze recensie dan ook zoveel mogelijk verspreiden. Verder bestel ik mijn producten voortaan bij Nagelproducten. Zij zijn wat duurder maar de kwaliteit is dan ook stukken beter. Ik heb ook geen vergeelde acrylnagels meer.

6 augustus 2017

Uiterst tevreden

Goede service en snelle levering altijd...en ook zeer vriendelijk aan de telefoon..wilde ik even kwijt...echt goede producten ook en uitleg erbij....ik ben blij mt glamournagelproducten

18 september 2016

Slechte service

Ik bestelde regelmatig bij Glamour omdat ik tevreden was over de producten, maar die ene keer dat ik 2 producten wilde ruilen werd ik gebeld. 1 artikel zat volgens hun niet in originele verpakking had een ander zakje moeten zijn, zo flauw want het was een product dat in een boterhamzakje zat. Heb maar alles geannuleerd, vond meneer ook niet meedenken naar een oplossing.
Slechte klantenservice, niet klantgericht/oplossingsgericht.

19 mei 2015
Logo Glamournagelproducten

Antwoord van Glamournagelproducten

Beste klant,

Onze excuses dat u niet tevreden bent met de service, wij hebben aangegeven dat het product niet in de originele verpakking meer zat.
Wij kunnen het product helaas niet omruilen als u de product uit de verpakking heeft gehaald, dit staat ook op het formulier aangegeven dat u erbij heeft gestuurd.
Het product zelf waar het om gaat zit in een klein hard plastic (doosje) verpakt wat de originele staat van de verpakking is, het zakje is zo gedaan voor het verzenden van het product.

Wij wilden graag de artikelen die correct terug gestuurd waren omruilen, alleen vroeg u voor producten die helaas niet per envelop konden worden verstuurd, en alleen per doosje. Hier moest u dan een kleine extra voor bij betalen omdat er vanuit onze kant niets fout is gegaan, hier was u helaas niet tevreden mee en begon u ons voor gek te zetten en aangeven dat wij alleen troep verkopen.

Vanuit onze kant waren wij behulpzaam en wilden wij graag een oplossing aanbieden, helaas werkte u zelf niet mee, en begon u agressief over te komen.
Het spijt ons zeer dat dit zo verlopen is.

Glamournagelproducten

Prima service, snelle levering

Glamournagelproducten.nl heeft alles wat ik nodig heb voor mijn (kunst)nagels, ik ben geen styliste maar ik doe mijn eigen nagels thuis. Ze hebben aantrekkelijke prijzen en ze leveren snel.

17 september 2011