Olen ollut positiivisesti yllättynyt kynsien pysyvyyteen ja manikyyrin tasaisuuteen jo ensimmäisellä kerralla(tähän mainittakoon että olen tehnyt rakennekynsiä työkseni noin 10v sitten). Nail Art Line... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Glamdrip is easy to use (does require some practise but it's easy to learn!), the manicure lasts a long time and does not harm my nails, i've had trouble with my nails being quite brittle and gel nail... Toon meer
Sain Dippisetin puoli vuotta sitten synttärilahjaksi ja olen ollut tyytyväinen. Dippailu on helppoa ja ohjeet on yksinkertaiset. Ennen tätä tein geelilakkauksia kotona, mutta turhauduin, kun en saanut... Toon meer
Etsin kynsilleni vahvistusta, koska työni kuivattaa ja kuluttaa kynsiäni, eikä tavallinen lakka yksinkertaisesti kestä. Halusin siis kestävän manikyyrin, jonka voi tehdä kotona, ja jonka poisto ei v... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
GLAMRDiP – Täydelliset Kynnet Kaikille Meillä GLAMRDiP:llä on yksinkertainen missio: tehdä kauniiden, salonkitasoisten kynsien saamisesta helppoa ja edullista kotona. Tarjoamme innovatiivisia kynsituotteita, kuten suosittuja dippausjauheittamme, jotka takaavat pitkäkestoisen ja kiiltävän lopputuloksen ilman UV-valoa. Arvomme keskittyvät laatuun, kestävyyteen ja saavutettavuuteen. Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia, eläinystävällisiä ja vapaita 18 haitallisesta kemikaalista, joita usein esiintyy kynsituotteissa. Uskomme, että kauneuden ei tarvitse tarkoittaa kompromisseja terveyden tai ympäristön kustannuksella. GLAMRDiP on suunniteltu sopimaan kaikille taustasta, elämäntyylistä tai lookista riippumatta. Missiomme on vahvistaa itseluottamustasi tuotteilla, jotka tuovat parhaat piirteesi esiin. Tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun – joko olet tyytyväinen tai saat rahasi takaisin. Tavoitteemme ei ole vain toimittaa tuotteita, vaan myös luoda yhteisöllisyyttä kauneuden ja itsestä huolehtimisen ympärille. Me GLAMRDiP:llä olemme ylpeitä siitä, että teemme kynsienhoidosta helppoa, hauskaa ja kaikkien saavutettavissa. Tervetuloa GLAMRDiP:n maailmaan – kynsiesi paras ystävä!
Contactgegevens
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Tuotteenne ovat laadukkaita ja…
Tuotteenne ovat laadukkaita ja kauniita😍. Selkeät ohjeet. Poistokulho olisi ollut kiva samassa tuotepaketissa.
When you learn to use the product it is…
When you learn to use the product it is good :)
Aikaa vievää mutta sen arvoista
Aikaa vievää mutta sen arvoista. Vaatii harjoittelua.
Great products!
I have been really happy with the products and ordered from Dippi many times! The process is really simple and the nails last for weeks. Bonus points for being vegan and cruelty free🥰
Verkkosivut ovat halpamaiset
Verkkosivut ovat halpamaiset ja täynnä turhaa tekstiä. Tuotteiden sisältöjä en esimerkiksi löydä mistään. Nesteistä on myös vaikea ottaa selvää mitä ne tekevät. Esimerkiksi Prep-nesteen selosteesta en ota selvää mihin sitä tarvitaan ja mitä se tekee.
Olen käyttänyt Dippi-tuotteita muutaman kuukauden ja olen kaiken kaikkiaan tuotteisiin tyytyväinen. Pora ja sen mukana tulevat terät eivät kylläkään ole tarkoitettu massan poistoon. En tiedä mihin sitä on tarkoitus käyttää, mutta massaa sillä ei juurikaan saa poistettua.
Erittäin tyytyväinen
Erittäin tyytyväinen! 🤩 yllätyin kuinka helppoa kynsien teko on. Ostin jo lisää värejä, kun innostuin.
Ohjeet selkeät ja nättiä jälkeä tulee
Helppo ja kaunis dippi
Kynnet oli helppo tehdä, ohjeet erittäin selkeät ohjevihkossa joka tuli pakkauksen mukana. Tuote kuivui hieman hitaasti ohjekirjan viiteaikoihin verrattuna, tai sitten laitoin liian paksuja kerroksia ensimmäisellä käyttökerralla mikä hidasti kuivumis aikaa. Positiivista oli, että tuotteessa ei ollut vahvaa hajua! Lopputulos todella kaunis ja kynnet saaneet runsaasti kehuja. Vaikuttavat kestäviltä. Dippi sivuilla nöhmyt myös upeita toisten tekemiä kynsiä, mitkä inspiroi nöiden tekemiseen. Suosittelen tuotetta ehdottomasti muillekin!
Olen tehnyt dippi-kynsiä kohta vuoden
Olen tehnyt dippi-kynsiä kohta vuoden. Se vie aikaa, mutta on kiva harrastus, jos tykkää näperrellä. Itselläni kynnet pysyvät kauniina yleensä n. kolme viikkoa ja hyvin pysyvät! 🩷
Olen huomannut, että jos muutaman kk jälkeen tuntuu ettei kynnet yhtäkkiä meinaa enää onnistua, kannattaa uusia nesteitä, ainakin Build tuntuu ns. vanhentuvan.
Kiva harrastus
Värit ovat ihanat.
Sormien dippaaminen jauheeseen tuntuu kivalta, sellainen ASME efekti 😄
Valmiit kynnet tuntuvat oikeasti kestäviltä.
Asiakaspalvelu on tosi hyvä.
Tekniikka vaatii oikeasti opettelua. Vaikeampaa, kuin ajatteli.
Vaiheita on paljon ja pitää varata aikaa noin 1,5 - 2h.
Heti kun ymmärtää, miten aineet reagoivat keskenään, homma alkaa sujua paremmin.
Tästä voisi kehittää itselleen kivan harrastuksen.
Amazing!
Amazing products with very detailed instructions for everyone to succeed with this home manicure! I love the fact that it is UV-light free. The collection of colors is ever evolving and that is the best part.
Regular nail polish just doesn't stick to my nails properly so Dippi nails have been a great and affordable solution to protect my nails, make them pretty and let them grow underneath.
Selkeät ohjeet
Selkeät ohjeet, joiden avulla kynsien laitto onnistuu hyvin. Minulla dippikynnet pysyy todella hyvin. Värit on kauniita ja niitä löytyy jokaiseen makuun. Olen erittäin tyytyväinen. 😊
Dippikynnet
Dippi kynsien värisävyt ovat ihania ja kestävä lopputulos.
Dippikynnet halvalla ja laatusuhde hyvä.
Kynnet on todella kestävät ja helpot…
Kynnet on todella kestävät ja helpot tehdä kotona. Lisäksi olen allerginen akrylaateille. Näiden kynsien kanssa ei allergiaa tule. Suosittelen!
Hyvä tuote
Hyvä tuote, palvelu nopeaa ja hyvää. Ja tietty kauniit kynnet on näillä helppo tehdä.
Its very easy to do nails with dippi
Its very easy to do nails with dippi. Constructions are so helpful.
Olen todella tyytyväinen
Olen todella tyytyväinen, että löysin dippin! Tavallinen kynsilakka ei pysynyt omissa kynsissäni, ja aiemmin kävin aina salongissa laittamassa kynnet – mikä vei paljon aikaa ja rahaa. Nyt voin tehdä kynnet helposti kotisohvalla tai vaikka mökillä.
Parasta ovat ihanat värivaihtoehdot sekä se, miten rentouttavaa tämä pieni hetki itselle on. Lopputulos on kestävä ja siisti, ja samalla säästän selvää rahaa.
Lämmin suositus kaikille, jotka haluavat kauniit kynnet helposti itse tehtynä!
Perfect
Perfect!
My nails lasted perfectly for 3 weeks, then I wanted to change the color.
The customer service is really excellent.
Dipit ovat olleet lemppareita
Dipit ovat olleet lemppareita. Helppokäyttöisyys ja hyvä asiakaspalvelu takaa hyvän onnistumisen. Hinta-laatusuhde on hyvä ja monipuolinen valikoima tuotteita. Love it! :)
Love it!
For a person who doesn’t really have the time to do my nails or doesn’t even knows how to - it’s been so easy with Dippi to have beautiful, strong nails with longlasting results! I was truly amazed how easy it was - great product! 😊
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.