Wat een ontzettend vakkundig bedrijf. Vanaf het eerste contactmoment voelde het direct goed. Ze nemen de tijd, denken mee en kiezen niet voor de snelste oplossing, maar voor de mooiste en beste... Toon meer
Wij kwamen uit bij Glasbestellen.nl voor een glazen balustrade in onze woning. Al op dezelfde dag als onze aanvraag ontvingen we een keurige offerte. Glasbestellen.nl dacht uitgebreid met ons mee over... Toon meer
Als alle partijen zo zouden zijn als Glasbestellen.nl dan was er een stuk minder gedoe. Naast het feit dat ze prachtige kwalitatieve producten leveren is de service van hoog niveau, het maakt niet uit hoe vaak je belt en welke vragen je hebt, er wordt meegedacht en naar oplossingen gezocht. Ook de monteurs die uiteindelijk komen plaatsen, uitermate vriendelijk en kundig.
Dit is zoals ondernemen hoort te zijn !!!! 10+

Antwoord van Glasbestellen.nl
Wat een ontzettend vakkundig bedrijf. Vanaf het eerste contactmoment voelde het direct goed. Ze nemen de tijd, denken mee en kiezen niet voor de snelste oplossing, maar voor de mooiste en beste oplossing.
Het inmeten gebeurde uiterst zorgvuldig en professioneel, en ook de plaatsing van onze glazen taatsdeuren verliep perfect. Alles klopt tot in de details.
Van eerste contact tot en met de oplevering krijgen ze van ons op alle vlakken een 10. Absolute aanrader!
In het bijzonder dank aan: Paul, Martijn & Gio

Antwoord van Glasbestellen.nl
Voor de tweede keer een prettige ervaring met dit bedrijf. Het contact vooraf was duidelijk, er werd meegedacht en de afspraken werden netjes nagekomen. De installatie van de douche deur en wand verliep vlot en professioneel. De monteurs werkten netjes en namen de tijd om alles goed af te stellen.
De douchecabine ziet er mooi uit en functioneert zoals verwacht. Alles werd schoon achtergelaten en eventuele vragen werden vriendelijk beantwoord. Al met al een betrouwbaar bedrijf dat goed werk levert. Zeker aan te raden.

Antwoord van Glasbestellen.nl
Fijn bedrijf. Heldere communicatie, ook als afspraken veranderd moeten worden.
Prachtige oplossing voor mijn niet zo eenvoudige badkamer, tot op de milimeter op maat gemaakt.

Helemaal goed!
De offerte kwam snel, er kwamen 2 aardige meneren opmeten en diezelfde aardige meneren installeerden de douchewand. Het ziet er tiptop uit.
We zijn heel tevreden.

Antwoord van Glasbestellen.nl
Het gehele proces vanaf de start was top. Keurige service en snelle reacties.
Na het inmeten duurde het van onze zijde nog even voor de plaat geplaatst kon worden ivm verbouwing. Dit was geen probleem. Uiteindelijk is de balustrade keurig en snel geplaatst zoals besproken.
Ik zou Glasbestellen.nl zeker aanbevelen.

Antwoord van Glasbestellen.nl
Prima service en accurate levering met eigen vervoer.

Antwoord van Glasbestellen.nl
Onze spiegel hangt meer dan 2 jaar en opeens was het plastic clipje van 1 van de lampen gebroken. Waardoor de lamp alleen nog aan de kabel bungelde.
Na contact met de klantenservice hebben we buiten de garantie om gratis een nieuw clipje gekregen!
Top service!!

Antwoord van Glasbestellen.nl
Het contact is altijd fijn verlopen. Er werd goed meegedacht met het ontwerp voor onze douchedeur en glasplaat. De kwaliteit van het glas is uitstekend. Ook de bestelde rookglas spiegels voor de keuken zijn heel mooi. Levering laat idd wat op zich wachten, maar daar krijg je een heel mooi product voor terug. Ook het monteren gebeurde super vlot en netjes. Erg tevreden met Glasbestellen.nl

Antwoord van Glasbestellen.nl
Ondanks wat tragere levering en montage. Waarschijnlijk te herleiden naar vakantie tijd. En wat discussie over schade is het allemaal goed gekomen.
De kwaliteit van zowel de douche deur/wand en spiegel is van buitengewone kwaliteit.
In mijn beleving draait het daar om.

Antwoord van Glasbestellen.nl
Heel fijn om zelf m'n douchedeur te kunnen bestellen met duidelijke ophanginstructies. RVS scharnieren en gat als hendel - alles werd tijdens het bestellen duidelijk aangegeven.

Antwoord van Glasbestellen.nl
Snelle reactie. Bij levering van de bestelling in het distributie centrum helaas fout geconstateerd. Ben hierover direct geïnformeerd en is binnen een redelijke termijn opgelost. Fouten kunnen gemaakt worden...de manier hoe ze worden opgelost maakt het verschil!

Antwoord van Glasbestellen.nl
Nette prijs, goede afspraken en een geweldig eindresultaat

Antwoord van Glasbestellen.nl
Het is een net een keurig bedrijf en zeer vriendelijk mensen aan de telefoon. Ze denken mee en overleggen bij twijfel. Na eerste contact tot hangen van de douchdeur binnen 4 wkn.
Kortom je kunt zeker in zee gaan met dit bedrijf

Antwoord van Glasbestellen.nl
Goede bestelservice, maar ophangen van een glazen deur in houten kozijn is niet gemakkelijk.
Een handleiding hoe je het best een glazendeur ophangt in de plaats van een houten deur zou wel prettig zijn.

Antwoord van Glasbestellen.nl
Zeer goede after sales en service!
Ze zijn goed bereikbaar en een vlotte en nette afwikkeling. Zonder extra kosten een onderdeel (geleider) ontvangen.
Top!!!

Antwoord van Glasbestellen.nl
Er werd keurig een afspraak gemaakt voor glas inmeten ( douchedeur op maat). Dit gebeurd vlot op de afgesproken tijd. Ook het plaatsen ging prima. De deur is mooi geplaatst en de badkamer is netjes achter gelaten. Het gebruik van de douchedeur is naar alle tevredenheid.

Antwoord van Glasbestellen.nl
Vandaag heeft Glasbestellen.nl 2 taatsdeuren van helder glas geleverd en gemonteerd. De 2 monteurs waren correcte kundige vaklui die wisten wat ze moesten doen en die ook heel knap werk hebben verricht. Chapeau!!!!!

Antwoord van Glasbestellen.nl
Fijn bedrijf in communicatie en bied glas aan voor goede prijzen. Bezorging was top. Voor de volgende keer zou ik zo weer hier bestellen