contact met natasja en emiel van glasgemak liep heel goed , ze weten waar ze het over hebben. glas is netjes geplaatst door emiel en collega . zal ze zeker aanbevelen bij andere
Komen afspraken na. Jammer van die tariefsverhoging na offerte. Was bijna een afzegreden geweest. Mannen ter plekke snel en flexibel. Helaas op 1 raam linkerbovenhoek kit niet goed afgestreken. Verder... Toon meer
Wil jij er warmpjes bij zitten en geld besparen op je energierekening? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden van (isolatie)glas en geven je advies op basis van jouw persoonlijke situatie. Glasgemak staat voor duidelijkheid, eerlijkheid en kwaliteit. Tip: check of je subsidie kan krijgen op de site van Rijksoverheid of RVO en vraag direct een offerte aan!
Heideweg 112, 3825ZM, Amersfoort, Nederland
Perfecte communicatie, keurig werk afgeleverd, mensen werken netjes, goede prijs/ kwaliteit verhouding, en hoogwaardige materialen toegepast.

Antwoord van Glasgemak.
glas is netjes geplaatst door emiel en collega .
zal ze zeker aanbevelen bij andere

Antwoord van Glasgemak.
Glasgemak is erg benaderbaar, concreet en behulpzaam. Duidelijke afspraken die worden nagekomen en er wordt effectief meegedacht.

Antwoord van Glasgemak.
Uitstekend bedrijf! Korte lijnen en goed overleg, duidelijke offerte. Denken met je mee, komen met suggesties en oplossingen(toppertje Natasja😃).
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen, héél tevreden.

Antwoord van Glasgemak.
Zowel de service van tevoren als het uiteindelijk plaatsen van het raam verliep soepeltjes. Heldere communicatie en meedenken wat er mogelijk is.

Antwoord van Glasgemak.
Al eerder gebruik gemaakt van dit bedrijf. Keurig werk geleverd, scherpe prijs en een prima follow up.
Zeker aan te bevelen !

Antwoord van Glasgemak.
Wij hebben in augustus in alle kozijnen glas laten zetten. Zowel de voorbereiding als de uitwerking was top in orde. Bij vragen kregen wij vrijwel direct een reactie. Het plaatsen van het glas ging prettig en er was tijd en ruimte voor vragen. De steiger mocht nog een aantal dagen blijven staan zodat wij de moeilijk bereikbare kozijnen konden schilderen. Bedankt!!

Antwoord van Glasgemak.
Zeer snelle reactie en erg goed geïnformeerd over de snelle montage. Goede service, zoals je mag verwachten van een mooi bedrijf.
Zeker een aanrader!

Antwoord van Glasgemak.
Eindresultaat is goed. Contact en communicatie zijn prettig en zorgvuldig. Door omstandigheden moest de planning wat aangepast worden en 2 ramen waren door hun leverancier zonder Wienersprossen geleverd. Is allemaal keurig opgelost. Ik beveel dan ook Glasgemak aan!

Antwoord van Glasgemak.
Super goede service! Er wordt met je meegedacht en komen hun afspraken na. Hele gezellige en fijne vakmensen.

Antwoord van Glasgemak.
Deskundig, professioneel en servicegericht. Glasgemak heeft ons geholpen met de vervanging van in totaal 7 ruiten naar HR++ isolatieglas. De planning en plaatsing ging niet helemaal vlekkeloos o.a. door overmacht bij de leverancier. Dit is uiteindelijk helemaal perfect hersteld met zelfs een mooie bos bloemen i.v.m. de vertraging. Communicatie was altijd heel eerlijk en duidelijk. Ik ben een zeer tevreden klant. Ga zo door Glasgemak.

Antwoord van Glasgemak.
Wij zijn via-via in contact gekomen met Glasgemak. Het contact met Natasja verliep super. Gelijk een goed gevoel en alsof je elkaar al lang kent. Snel schakelen, snel een offerte en rekening houden met de planning van de schilder en andere leveranciers. Vervolgens in het werk zelf top service geleverd. In 1 dag meer dan 30 ramen vervangen en vakkundig gewerkt. De nazorg vanuit Natasja ook weer snel opgepakt. Oftewel, we zijn een tevreden klant en kan iedereen aanbevelen om zaken te doen met Glasgemak.

Antwoord van Glasgemak.
Wij zijn heel erg tevreden over de werkzaamheden van Glasgemak. Bij het plaatsen van de nieuwe ramen bleek dat er bij ons verborgen gebreken in de kozijnen zaten. Daar moest eerst iets aan gebeuren. Natasja en Emiel van Glasgemak hebben daar perfect voor gezorgd. Het was bijzonder prettig dat wij altijd direct contact kregen met hen en konden overleggen hoe het verder zou gaan. Kortom een prima, vakkundig en zeer klantvriendelijk bedrijf!

Antwoord van Glasgemak.
Prima tent, goede en snelle service, wat mij betreft echt een aanrader. Nu alleen een voorruitje met barst laten vervangen maar ik wil ivm de hoge gasprijzen ook mijn andere ruiten (uit 1989) laten vervangen door HR++ glas. Op grond van mijn goede ervaringen met Glasgemak weet ik wel door wie ik dat tzt laat doen!

Antwoord van Glasgemak.
Super tevreden. Heel plezierig contact, pro actieve medewerkers.
Keurig werk geleverd. Vakmensen!
Niets dan lof. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen

Antwoord van Glasgemak.
Twee monteurs van Glasgemak hebben op de eerste verdieping van onze woning het dubbel glas vervangen door HR++ glas. Ze waren vriendelijk, voorzichtig en ruimden na afloop alles keurig op. Als extra service hebben ze ons ook nog geholpen met advies en materiaal om de bergingdeur te isoleren. Klasse.

Antwoord van Glasgemak.
De communicatie zowel persoonlijk als via de mail,telefonisch zijn top. Alles wordt duidelijk afgesproken en nagekomen. Prijs-kwaliteit verhouding zijn goed. Er wordt netjes gewerkt en de rommel die ontstaat door de werkzaamheden wordt opgeruimd.
Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Antwoord van Glasgemak.
Ik ben uitermate positief over zowel het orientatiegesprek, telefonisch contact, nakomen van afspraken en de uiteindelijke plaatsing van mijn HR++ glas. Zal als het ter sprake komt ook zeker adviseren bij anderen.

Antwoord van Glasgemak.
Afspraken worden nagekomen. Werk wordt netjes en goed afgewerkt. Communicatie is prima. Per mail en twlefonisch

Antwoord van Glasgemak.
Keurig bedrijf .Alles prima geleverd en vakkundig geplaatst. Na afloop werd alles keurig opgeruimd en alle rommel werd meegenomen.
Een eerlijke prijs uitstekende klantenservice.
Dit bedrijf beveelmik vanharte aan.