Het bedrijf heeft goede info gegeven over de bestelling. De persoon die het kwam afleveren dacht ook mee om de spullen op de juiste plaats afteleveren. Zo dat ik het niet hoefde te vervoeren naar lo... Toon meer
Twee weken geleden een bestelling…
Twee weken geleden een bestelling geplaatst en ook betaald, voor glas van 2x4mm. Kreeg ik een mail dat dat niet geleverd kan worden, maar wel 2x6mm tegen meerprijs. Wil ik niet, wordt te zwaar, vraag over gesteld. Na 1 week geen antwoord. Mail gestuurd om mijn geld terug te vragen. Na weer een week nog geen antwoord, en geen geld terug. Vandaag proberen te bellen, wordt niet opgenomen. Een bericht via de contactpagina gestuurd, moet nog zien wat daar uit komt. Ik wil wel mijn 500 euro terug. Overigens zag ik dat dit bedrijf hetzelfde adres heeft als de Glasdiscount.nl.
Het bedrijf heeft goede info gegeven…
Het bedrijf heeft goede info gegeven over de bestelling.
Zo dat ik het niet hoefde te vervoeren naar locatie waar het geplaatst moet worden.
Top!
Top! Netjes geleverd en sneller dan verwacht. Duidelijke communicatie en mooi binnen de aangeven tijd.
Duidelijke webshop, afspraken nakomen
Duidelijke webshop, snelle afspraken en helderheid mbt levering. Aflevering keurig uitgevoerd en vooraf gebeld.
Naar drie verschillende opdrachten nog steeds zeer tevreden.
Hoe simpel kan het zijn…
Hoe simpel kan het zijn tegenwoordig??!!
Precies dat op tijde geleverd gekregen wat ik besteld heb!! Zonder schade en zonder gedoe!
Meer hoeft het niet te zijn. Maar is zeker niet in alle gevallen het geval.
Mooie spiegel tegen een goede prijs
Mooie spiegel tegen een goede prijs
Prima levering door attente chauffeur!
Prima levering door attente chauffeur!
Afwerking product kan beter, nl. Kitsporen op glas en kitverdikkingen op profiel.
Toekomst moet de kwaliteit nog uitwijzen!
Binnen no time heb je een offerte is de…
Binnen no time heb je een offerte is de belofte… ja een appje binnen 2 minuten en vervolgens een aantal vragen waaronder wat je budget is. Dan wordt gezegd dat er spoedig een collega gaat contacten. Dit ging zo bijna 3 weken door… zonder offerte! Vandaag zelf gebeld en dan wordt niet opgenomen. Ik geef het op bij deze prutsers!
Geen garantie glas lichtstraat
Teleurstellende ervaring met GlasGigant. Binnen zes maanden na aankoop waren twee van de drie vacuümglas panelen van onze zelfbouw lichtstraat lek. Gezien de hoge kosten van dit type glas en een normale levensduur van 25 jaar kwam dit onverwacht.
Garantie werd geweigerd vanwege “liggend glas”. Als oplossing werd 10% korting aangeboden op vervangend glas, wat alsnog neerkomt op circa €1000,- aan kosten.
Weet dus dat je als klant na de koop niets meer hoeft te verwachten.
Je glas hier niet bestellen ze houden je aan het lijntje
Waar zullen we beginnen...
We hebben een offerte opgevraagd, inclusief levertijd. Er werd een snelle levertijd opgegeven, wat er netjes uitzag. Ik heb akkoord gegeven op de offerte en deze ook direct betaald. Daarna kregen we echter te horen dat de levering twee weken later zou plaatsvinden dan oorspronkelijk was aangegeven. Als compensatie kregen we een bedrag van €171,73, wat netjes was en ook keurig is betaald.
Dan de dag van de levering: 25 juni. De dag ervoor heb ik nog per mail om bevestiging en een tijdstip gevraagd. Op de dag zelf heb ik om 12:00 uur maar eens gebeld wanneer het geleverd zou worden. Wij stonden klaar met een kraan en meerdere mensen – het is namelijk een eis van hen dat er mensen klaarstaan, omdat het om grote ramen gaat.
Er werd gezegd dat ze gingen bellen. Om 13:00 uur hadden we nog steeds niets gehoord, dus belde ik opnieuw. “We krijgen ze niet te pakken, ik ga weer bellen,” was de reactie. Pas om 14:45 werden we teruggebeld: onze leverancier had hun leverancier gebeld, en die gaf aan dat het glas niet geleverd zou worden, want “ze redden het niet.” De luchtroosters, die bij de levering zouden zitten, worden pas een week later geleverd werd er nog even tussen door gegooid – terwijl dat een essentieel onderdeel is voor het kunnen plaatsen van het glas.
Wanneer je vervolgens vraagt wat er met de kosten gebeurt die wij gemaakt hebben (kraan, personeel), doen ze alsof het onze fout is. Terwijl het nogmaals een eis van henzelf is dat er mensen aanwezig zijn bij de levering.
en als je er over terug belt hangen ze op aan je oor.
Kat in de zak
Kreeg beloofde korting niet
Verwarrende communicatie
onder bepaalde hoek zonlicht zie je schade ad binnenzijde van het isolatie glas in de spouw.
Inmiddels elders glas besteld.
Krijg mijn geld niet terug!
Ik moet nu als aannemer glas er weer uit halen en nieuw plaatsen, wie betaald dat,? Ze verwijzen laf naar voorwaarden.
Wees gewaarschuwd !!! Zodra het mis gaat laat dit bedrijf het totaal afweten!!
Zoals alle vorige bestellingen super…
Zoals alle vorige bestellingen super tevreden over de kwaliteit en de service en de aflevering. Super vriendelijk bezorger
Beroerde aftersales
Twee van de vijf bestelde glasplaten hadden rare scheve hoeken. Ene Ap beloofde nieuw glas en toen dat na 3 weken maar niet kwam restitutie. Weer zes weken later heb ik nog niets gezien en Ap reageert niet meer.
De website was nogal verwarrend
De website was nogal verwarrend, het heeft/had de hinderlijke gewoonte om dingen te veranderen buiten mijn blikveld. Ook waren op de order overzicht schermen de meeste velden leeg. Dus dat gaf mij ook geen hint dat er iets mis was.
Volgens afspraak, goede bezorger
Volgens afspraak, goede prijs, niet veel betaald voor twee ruitjes, zelfs met bezorging. Bezorging zoals afgesproken, binnen tijdvak dat dag te voren per mail kwam. En bezorger was erg vriendelijk en enthousiast.
Netjes afgeleverd...voor een volgende…
Netjes afgeleverd...voor een volgende keer graag even tijdig vooraf bellen voor aflevering zoals afgesproken.
mvg
Tinus de Jong
Mooi op tijd, vrolijke bezorging!
Mooi op tijd, Product zoals besteld. Prima prijs.
Netjes op tijd!
Netjes op tijd volgens aangeven in de email geleverd en keurig neergezet door de chauffeur.
Duidelijk en betrouwbaar
Nadat ik een bestelling geplaatst had werd er duidelijk gecommuniceerd over de gang van zaken, levertijden en do’s en don’ts. Dag van tevoren netjes een mail met de levertijden en de chauffeur was binnen de afgesproken tijd aanwezig. Erg vriendelijk en behulpzaam ook. Aflevering ging vlot en snel. Dank je wel!!