Bedrijf heeft geantwoord
Tack vare Glashaerderiet snabba och trevliga service så lyckades vi få vårt projekt klart i tid. Jag kan verkligen rekommendera dem och det var lätt och smidigt att få hem glasen till Sverige. Bra och... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fin glasplade. Havde regnet med lidt hurtigere levering, men i henhold til det udmeldte, så ok.
Bedrijf heeft geantwoord
Vi lå for anker i bunden af godthåbsfjorden ved vores sommerhus i Qoornoq, da et stort is fjeld drev ind i båden om natten. Vi lavede en skabelon og sendte til Glashærderiet som hurtigt og til en fo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Glashærderiet A/S er en meget innovativ virksomhed, med ekstrem know-how om glas, brusedøre, brusevægge, spejle mm, stor fokus på bæredygtig produktion, samt viljen til at skabe unikke løsninger. Vi står altid klar med en hjælpende hånd.
Priorparken 321, 2605, Brøndby, Denemarken

Antwoord van Glashærderiet A/S
Magen til kundeservice skal man lede længe efter... Bedste kundeservice jeg har modtaget i mange år. David fra Glashærderiet hjalp mig med at bestille en brusevæg med udskæringer til badeværelset. Han gjorde hele processen simpel og tryg. Brusevæggen endte med at passe helt perfekt og er super flot. Ved at måle, bestille fra Glashærderiet og installere selv, sparede jeg 10.000,- ift. til det tilbud jeg fik fra en lokal glarmester. Kæmpe anbefaling.

Antwoord van Glashærderiet A/S
En rigtig go oplevelse at handle med glashærderiet. Hurtig levering og imødekomne medarbejder til at hjælpe med at oprette ordren

Antwoord van Glashærderiet A/S
Produktet nåede frem i fin stand og lever helt op til forventningerne.

Antwoord van Glashærderiet A/S
Hurtig og flot levering eneste mangel var en montagevejledning som andre producenter heldigvis har lagt på nettet.

Antwoord van Glashærderiet A/S
Fin vejledning pr telefon før bestilling. Hurtig levering og smukt resultat.

Antwoord van Glashærderiet A/S
Alt forløb helt som forventet og det var præcis hvad jeg stod og manglede

Antwoord van Glashærderiet A/S
Varen kom uden fejl og chaufføren var professionel ved aflevering.

Antwoord van Glashærderiet A/S
Fantastisk service. Havde bestilt noget glas ved et andet firma som brændte os af - Glashærderiet reddede os med glas til en god pris og med vildt hurtig fragt, så vi kunne komme videre med vores projekt. Så fedt!

Antwoord van Glashærderiet A/S
Nem bestilling via god hjemmeside og særligt opmærksom og hurtig opfølgning fra Glashærderiet (Danny) omkring levering mv. Alt i alt et nemt og perfekt forløb.

Antwoord van Glashærderiet A/S
Vi lavede en skabelon og sendte til Glashærderiet som hurtigt og til en fornuftig pris lavede en ny.
Virkelig god servise hele vejen igennem.

Antwoord van Glashærderiet A/S
Lees meer over geverifieerde reviews.