Glashærderiet A/S Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik bestilt 2 vægge, lavet om på profilerne undervejs. Super service og vejledning, samt levering før tid. Altid venlig og forstående. Det finder man ikke ret mange steder. 👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var nemt at udfylde skemaet med målene Glasset blev leveret 1 uge før den første udmelding om levering 👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack vare Glashaerderiet snabba och trevliga service så lyckades vi få vårt projekt klart i tid. Jag kan verkligen rekommendera dem och det var lätt och smidigt att få hem glasen till Sverige. Bra och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk gå-på-mod ift. en ret vanskelig og ny type opgave. Stor tålmodighed i procesudviklingen, og en stor fælles glæde over det vellykkede færdige resultat. Omhyggelig og præcis forsendelse. Hvor... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Glasfabrikant

Geschreven door het bedrijf

Glashærderiet A/S er en meget innovativ virksomhed, med ekstrem know-how om glas, brusedøre, brusevægge, spejle mm, stor fokus på bæredygtig produktion, samt viljen til at skabe unikke løsninger. Vi står altid klar med en hjælpende hånd.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super god service

Hurtig levering til aftalt tid

9 mei 2025

Antwoord van Glashærderiet A/S

Tusind tak, vi bestræber os virkelig også på at yde en god service

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi hentede vores hærdede glasdøre i…

Vi hentede vores hærdede glasdøre i Glashærderiet i dag. Alt var som det skulle være. Flinke og hjælpsomme folk. Fik hjælp med at læsse i bilen og så til en konkurrencedygtig pris. Ikke sidste gang vi handler der!

19 maart 2025

Antwoord van Glashærderiet A/S

Tusind tak for de fine ord, vi er super glade for at i er tilfredse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Yderst venlig og professionel service…

Yderst venlig og professionel service fra start til afslutning af bestillingen.
Kvaliteten af det færdige resultat, var super flot.

4 maart 2025

Antwoord van Glashærderiet A/S

Tak for de fine ord, glad for du er tilfreds med din ordre :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt en brusedør

Jeg har købt en brusedør - den er så flot :-)
Alt for kontakt til Danny, opmåling på adressen, levering mm er udført med glans. Jeg vil bestemt handle hos Glashærderiet igen.

18 februari 2025

Antwoord van Glashærderiet A/S

Tusind tak for de fine ord, du er altid velkommen :)

Top professional service

Top professional service, exclusively services even for smaller things like U lists for a bathroom, very helpful and friendly saved me hours and returned things to Bauhaus ! Thanks so much 🙏🏼👌

14 februari 2025

Hi Tim
Thank you very much for your review.
I am very happy that you mention our service in particular, and I am glad that you returned the things from bauhaus you had bought :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De bedste anbefalinger fra os!

De bedste anbefalinger fra os!
Vi bestilte bruseglas og spejl, og alt forløb perfekt.
Kommunikationen var super behagelig og effektiv, og servicen var fremragende og fleksibel.
Leveringstiden oversteg vores forventninger, og prisen er meget rimelig for den gode kvalitet.

Kan klart anbefales!

4 februari 2025

Antwoord van Glashærderiet A/S

Wow flotte ord, dem sætter vi stor pris på, da vores kunder og service betyder alt for os. Tak

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk oplevelse med glasbordplade

En fantastisk oplevelse med glasbordplade.

Vi har haft en virkelig god oplevelse med fremstilling af en glasbordplade. Servicen fra Danny var fantastisk fra start til slut!

Jeg blev mødt med personlig og professionel vejledning, hvor Danny tog sig tid til at forstå vores behov og gav kyndig rådgivning og vejledning om produktet. Resultatet var præcist, som vi ønskede – smukt udført og af virkelig høj kvalitet.

Jeg bestilte mandag og fik leveret torsdag - så fedt.

Alt i alt en helt igennem problemfri og positiv proces. Kan kun varmt anbefales!
Mange hilsner Ole og Sascha

23 januari 2025

Hej Ole og Sascha.

Tusind tak for jeres anmeldelse,
Det er en glæde at høre at i har haft en rigtig god oplevelse med bestilling af glas til jeres nye sofabord.

Jeg håber at høre fra jer igen, hvis i finder på nye spændende projekter med glas :-)

De største hilsner
Glashærderiet

5 stjerner er ikke nok.

Uanset hvem du får fat i hos Glashærderiet, så bliver du mødt af vanvittig god service og en enorm kompetent vejledning.
De er mega dygtige og vil klart anbefale dem!

20 augustus 2024

Den varmeste anbefaling!

Vi har brugt Glashærderiet igennem mange år og har altid været meget tilfreds med både rådgivningen samt håndteringen af vores sager. Det er et meget professionelt team som virkelig forsøger at yde den bedste service overfor deres kunder.
I de tilfælde hvor vi virkelig har haft brug for akut hjælp, så er vi blevet prioriteret højt og meget professionelt af personalet hos Glashærderiet.
Den varmeste anbefaling herfra
glarmesterfirmaet Glas Team Gruppen