Glassify.dk - Dansk online optiker Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig og kompetent online service. Fik skiftet glassene i mit stel på under en uge. Jeg fortrød senere min tilføjelse af anti blålys belægning, og Glassify tilbød straks at sætte nye glas i... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har netop set set Jeres opslag på Facebook og måtte blot ryste på hovedet. Her er hvad jeg skrev da jeg ikke tænker I vælger at vise mit skriv på opslaget. I spørger om hvorfor man... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, jeg sendte mine mega fede briller til dem og skulle have skiftet glasset til solbriller uden styrke, da jeg havde fået lavet en linseudskiftning. En uge senere er det kommet retur helt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig og smart proces for montering af brilleglas i eget stel. Brilleglasset er i top kvalitet og meget prisvenligt i forhold til normal fysisk optikerbutik (der også ofte tager ekstra pris for... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Opticien
  2. ook in
  3. Optische groothandel
  4. Zonnebrillenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Glassify: Din online danske optiker. Genbrug dit stel: Vi udskifter dine brilleglas i dine gamle briller. Briller med styrke: Køb nye briller og samme høje kvalitet som i butikken til en lavere pris. 100% online: Bestil hjemmefra og slip for turen ned i en fysisk butik.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

45 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået en pris på hjemmesiden på…

Jeg har fået en pris på hjemmesiden på 2295 kr. Men der står ingen steder om det er pr glas og når man ser ordre tilsidst kan man vælge mere end 1 🤷🏽‍♂️ hvad er rigtigt.
Vil gerne købe nu skal bruge dem D.25 maj

10 mei 2024
Logo Glassify.dk - Dansk online optiker

Antwoord van Glassify.dk - Dansk online optiker

Hej Martin, tak for din besked. Prisen er for begge glas. 2295 kr. er alt inklusiv også fragt og montering. Skriv til os på info@glassify.dk, hvis du har flere spørgsmål.
Dbh Mathias,
Glassify

Mega god service

Svært at sende briller til nogen som ikke havde set mig🙈men der var fuld opbakning og svar hurtigt når jeg skrev. Valgte at sende mine briller med sidste synstest og modtog dem retur efter 8 dage. Hold nu op de fungere bare og prisen er så langt under hvad optikeren forlanger👍.

15 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er rigtig glad for mine glas fra…

Jeg er rigtig glad for mine glas fra Glassify. Deres priser er billigere end hos min lokale optiker. Jeg er også glad for, at jeg valgte glas, der beskytter mod blåt lys fra skærme, jeg var bange for om glas ville fremstå gule, men det gør de ikke. Det er også rart, at de laves i Skanderborg. Det gik meget hurtigere, end hvis jeg skulle vente på at få nye glas i mit eget stel hos min lokale optiker.

1 maart 2024

Fantastisk produkt og kundeservice

Fantastisk produkt og kundeservice, der holder hvad de lover.

Havde en bekymring om jeg ville nå at modtage mine briller før afrejse indenfor 6 dage, selvom kundeservice forsikrede, at det var intet problem.

Jeg modtog mine briller i god tid, og jeg har nu "følelsen" af et nyt sæt briller med korrekt styrke, der tilmed også blev justeret/strammet op, hvilket reelt set ikke var med i "prisen".

Igen, klasse service, og jeg kan nu følge med i de oplevelser, der venter på ferien ;)

31 januari 2024

Rigtig fine glas.

Rigtig fine glas.
Valgte de mest eksklusive glas, og modtog rigtig fine glas, fantastisk - ikke mindst til prisen.
Tak.

7 februari 2024

Købte stel hos optiker

Købte stel hos optiker. Købte glas hos Glassify. Enkelt og let - og jeg sparede mere end 50% ved køb af hærdede glas. Fik mine briller retur indenfor en uge. Tak Glassify.

25 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og glas af bedste kvalitet

Jeg fik lavet to sæt hverdagsbriller, som jeg havde retur indenfor 4 dage fra de modtog dem og glassene er perfekte. Jeg er vandt til at gå til optiker og have den personlige kontakt, men det var en meget tryg oplevelse med hurtige svar fra firmaet, så jeg ville til hver en tid vælge at bruge dem igen.

9 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fin oplevelse - fantastisk service!

Meget fin oplevelse hele vejen igennem mit køb af brilleglas med glidende overgang. Jeg blev kontaktet telefonisk et par gange undervejs af flinke medarbejdere fra Glassify og det skabte tryghed.
Jeg modtog mine nye briller indenfor 1 uge og det er de bedste brilleglas jeg nogensinde har haft. Læsefeltet er så bredt og jeg mærker ikke de glidende overgange - jeg er virkeligt begejstret😊🙏

5 december 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.