Super hurtig og kompetent online service. Fik skiftet glassene i mit stel på under en uge. Jeg fortrød senere min tilføjelse af anti blålys belægning, og Glassify tilbød straks at sætte nye glas i... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har netop set set Jeres opslag på Facebook og måtte blot ryste på hovedet. Her er hvad jeg skrev da jeg ikke tænker I vælger at vise mit skriv på opslaget. I spørger om hvorfor man... Toon meer
Super service, jeg sendte mine mega fede briller til dem og skulle have skiftet glasset til solbriller uden styrke, da jeg havde fået lavet en linseudskiftning. En uge senere er det kommet retur helt... Toon meer
Super hurtig og smart proces for montering af brilleglas i eget stel. Brilleglasset er i top kvalitet og meget prisvenligt i forhold til normal fysisk optikerbutik (der også ofte tager ekstra pris for... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Glassify: Din online danske optiker. Genbrug dit stel: Vi udskifter dine brilleglas i dine gamle briller. Briller med styrke: Køb nye briller og samme høje kvalitet som i butikken til en lavere pris. 100% online: Bestil hjemmefra og slip for turen ned i en fysisk butik.
Contactgegevens
Sct Ola Gade 8, 3000, Helsingør, Denemarken
- info@glassify.dk
- glassify.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fin oplevelse.
God kommunikation omkring…
God kommunikation omkring glasbestillingen. Hurtig og god service.
Første gang og absolut ikke sidste
Første gang og absolut ikke sidste. Nye meget billige flerstyrke glas i egne gamle briller.
Det virker.
Har købt nye glas
Har købt nye glas, hos Glassify.
og jeg er super tilfreds med dem. så jeg kan kun give de bedste anbefalinger.
Mvh.
Lars Olsen
Præcis som lovet 👍
Ingen overraskelser - præcis som lovet / forventet. Bedste anbefalinger her fra 👍
Det virker bare
Det virker bare.
Super effektiv og nemt.
Efter 5 hverdage havde jeg mine briller igen.
Det er ikke sidste gang jeg benytter dette.
Anbefaler det til andre.

Verdensklasse
Havde bestilt solbrilleglas med glidende overgang. Glassene var ikke som forventet - Intet problem, sagde de - vi korrigerer.
Nye glas blev fremsendt - de var bedre, men ikke optimale.
Skrev igen til Glassify, og ganske uopfordret blev regningen for glassene refunderet.
Det er service i verdensklasse - Glassify kan varmt anbefales.

Antwoord van Glassify.dk - Dansk online optiker
Det var hurtigt og kvalitetsmæssigt i…
Det var hurtigt og kvalitetsmæssigt i orden. Kan anbefales

Antwoord van Glassify.dk - Dansk online optiker
Jeg var nede hos min optikker
Jeg var nede hos min optikker, som ellers er sød, men han skulle have 6000kr for hvad jeg gav 2600kr for herinde. Sendte bare mine gamle briller med, så scanner de dem og sætter de samme glas i igen.

Fremragende!
Fremragende!
Min lokale og egentlige gode optiker meldte pas på at ville skifte glas i mine briller, hvilket var enormt skuffende.
Jeg googlede, fandt glassify, fulgte deres instruktioner på hjemmesiden. Jeg sendte dem ind til glassify fredag aften og tirsdag havde jeg mine briller, med perfekte nye glas (nu uden ridser) og prisen var tilmed god.
Jeg anbefaler glassify til alle som er glade for deres stel, men mangler et nyt sæt glas.

Antwoord van Glassify.dk - Dansk online optiker
Jeg er super tilfreds med mine briller…
Jeg er super tilfreds med mine briller og med den service jeg har fået. Jeg overvejer også at få nye glas med styrke i mine solbriller.. Men .. Når jeg skal have ny styrke i mine Alm. Briller med glidende overgang - vender jeg helt sikkert tilbage.
Tak.. jeg kan helt sikkert anbefale Glassify ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van Glassify.dk - Dansk online optiker
Rigtig gode brilleglas. Stor tilfredshed.
Rigtig gode brilleglas. Jeg fik farveskiftende flerstyrkeglas med glidende overgang. Glassene er smukke og passer perfekt. Jeg var lidt nervøs over mit helt ubrugte stel. Men det kom tilbage som fuldstændigt nyt. Alt inden for den lovede tidsramme. Jeg er rigtig godt tilfreds.

Antwoord van Glassify.dk - Dansk online optiker
Meget fine glas selvom jeg har store udfordringer med synet.
Meget fine glas selvom jeg har meget store udfordringer med synet.
Vi skulle lige igennem to omgange glas. Jeg havde ikke specificeret, at jeg kun bruger det ene øje, hvilket påvirker placeringen af de forskellige synsfelter i det glas, så første sæt var ikke helt fine. De blev bare byttet uden vrøvl.
Jeg kan klart anbefale Glassify.

Antwoord van Glassify.dk - Dansk online optiker
Rigtig god kvalitet til en billig…
Rigtig god kvalitet til en billig penge. Eneste anke er den manglende information i løbet af processen, fx ‘vi har nu modtaget dit brillestel’

Antwoord van Glassify.dk - Dansk online optiker
Ikke noget jeg normalt plejer at gøre
Ikke noget jeg normalt plejer at gøre, anmelde meen. ER fuldt tilfreds med Glassy´s ydelse. Fik min nye glas med nye styrker i gl briller . Det kunne optikeren åbenbart ikke, men det kan de her. Tak for det.

Antwoord van Glassify.dk - Dansk online optiker
Fejl i levering rettet hurtigt
Jeg fik faktisk forkerte glas (uden farve) i første omgang, men fin service og ingen dårlige undskyldninger, har resulteret i, at jeg nu har fået de rigtige glas - og alt er godt.

Har netop modtaget min…
Har netop modtaget min flerstyrkebrille, og har aldrig haft så veltilpassede glas før.
Læsefelt bedt og korrekt placeret. En brille jeg glemmer at tage af, fordi den passer så godt👍👍

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.