Glittercraft Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Hobbywinkel

Welkom bij Glittercraft, jouw online bestemming voor alles rondom diamond painting accessoires! Onze webshop is opgericht met een duidelijke missie: een rustgevende en creatieve hobby toegankelijk maken voor iedereen. We begrijpen hoe hectisch het leven kan zijn. Met werkdruk, stress en de constante stroom van verwachtingen, wordt het steeds belangrijker om een moment van ontspanning te vinden. Diamond painting biedt precies dat – een kalme, creatieve uitlaatklep waarbij je helemaal tot jezelf kunt komen. Onze missie: Diamond Painting Maken Toegankelijk Voor Iedereen Onze missie is helder: diamond painting accessoires betaalbaar en toegankelijk maken, zodat iedereen kan genieten van de rust en focus die deze hobby biedt. Wij geloven dat creativiteit en ontspanning essentieel zijn om je mentaal gezond en gelukkig te voelen. Daarom bieden we niet alleen unieke, betaalbare producten aan, maar bezorgen we deze ook bij je thuis – zodat je tijd en energie bespaart.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Elektrische diamondpainting pen

Ik had een electrische diamondpainting pen besteld en echt zo geruisloos als deze pen is, ik zou deze echt aanraden, super fijn om mee te werken, geen geplak meer en het werkt rustiger. Heel blij mee!!

6 mei 2025

Antwoord van Glittercraft

Beste Joke, ik ben enorm blij om te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling! Daarnaast wil ik u bedanken voor de positieve review en hopen wij u snel weer terug te zien op onze webshop.

Met creatieve groet,
Tim van Glittercraft

Top pen

Fijne site. Erg fijne pen om mee te werken, ben er blij mee. Daarnaast kreeg ik snel reactie op mijn vragen.

23 april 2025

Goede ervaring met deze webshop

Goede ervaring met deze webshop

De vacuüm pen die ik hier heb gekocht werkt fijn en maakt het diamond painten net wat makkelijker! Wat ik ook prettig vond was de klantenservice. Ik had een vraag en kreeg toen snel en vriendelijk antwoord. Alles bij elkaar een goede ervaring, ik bestel hier graag nog een keer!

29 maart 2025

Antwoord van Glittercraft

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de vacuümpen goed bevalt en dat je tevreden bent over onze service. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!

Het is een dropshipper uit China.Ik…

Het is een dropshipper uit China.Ik krijg track en tracé van douane etc.Ik dacht vandaag te kunnen painten.Kwam vandaag de pen.En 1 april staat de rest gepland.gewoon 2 weken dus voor levering

25 maart 2025

Beste Linda,

Bedankt voor je feedback – hoe pijnlijk ook, ik neem je ervaring serieus.

Allereerst spijt het me enorm dat de levering niet aan je verwachtingen voldeed. Dat is natuurlijk niet de beleving die ik mijn klanten wil geven. Ik begrijp heel goed dat je graag direct aan de slag wilde met je diamond painting, en ik snap dat het frustrerend is als dat niet lukt doordat een deel van de bestelling later aankomt.

Ik wil je graag geruststellen: wij zijn geen dropshippers uit China, maar werken vanuit Amsterdam. We testen momenteel verschillende producten via verkooppartners om erachter te komen welke producten écht in de smaak vallen bij diamond painting liefhebbers zoals jij. Op die manier voorkomen wij dat we grote voorraden moet inkopen van producten die uiteindelijk niet goed blijken te werken. Het doel is om de beste producten op voorraad te nemen om te verkopen via onze website als marketplace en via Bol.com waarmee wij samenwerken, zodat wij in de toekomst nog sneller en lokaal kunnen leveren.

Omdat diamond painting oorspronkelijk uit China komt, bevinden de beste fabrieken zich daar net als bij veel diamond painting producten die je via Bol.com of Amazon kunt kopen. De verzending wordt daarom soms gesplitst geleverd als u producten via verkooppartners besteld die zich op andere locaties bevinden. In jouw geval is eerst een klein onderdeel bezorgd dat als cadeautje bij je bestelling zat (een extraatje omdat je boven een bepaald bedrag zat). De rest van de bestelling is al onderweg. Je bestelling is geplaatst op 20 maart, en op dit moment zie ik dat één pakket al in Nederland is en waarschijnlijk morgen wordt geleverd. Een ander pakket zit al in het vliegtuig en wordt ook eerder verwacht dan de geschatte leverdatum van 1 april die de Track & Trace van PostNL nu laat zien. Zo'n datum is vaak een ruime schatting.

Het is nooit onze bedoeling om klanten in onzekerheid te laten, laat staan hun vertrouwen te verliezen. Wij hopen dat je het eindresultaat straks alsnog met plezier zult gebruiken. Mochten we je ergens nog mee kunnen helpen of wil je liever persoonlijk contact, dan horen wij het graag.

Klantenservice Glittercraft

Reviews in alle talen tonen. (9 reviews)