Global Urban Jewelry Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig levering Har brugt global urban jewelry op til flere gange. Har altid oplevet en flot indpakning af mine ordre, hurtig levering og overkommelige priser. Har stødt på et spø... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har bestilt smykker fra GUJ maaaange gange! Altid hurtig levering og super sød kundeservice. Kæmpe anbefaling herfra, havde jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en utrolig flot service. Ved en fejl kom der forkert adresse på min ordre og jeg kontaktede GOJ som med det samme tilbød at komme forbi mig personligt og aflevere den ring jeg havde bestil... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel
  2. Sieradenontwerper
  3. Sieradenexporteur
  4. Juwelengroothandel

Geschreven door het bedrijf

Global Urban Jewelry har sat en ny standard inden for smykkebranchen ved at tilbyde stilfulde og kvalitetsrige smykker til overkommelige priser. Vi tror på, at smykker er mere end blot accessories - de er udtryk for stil, personlighed og følelser. Desværre har den traditionelle smykkeindustri ofte været præget af skyhøje priser, fordyrende forhandlere og unødvendige mellemled. Vi ønsker at ændre på dette og give vores kunder adgang til smykker af høj kvalitet uden at det koster en formue. Vores smykker er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer, og vi tilbyder en bred vifte af halskæder, øreringe, ringe, ankelkæder og armbånd. Hvad der gør os specielle, er vores innovative tilgang til forretningen. Vi samarbejder direkte med producenterne for at eliminere de dyre mellemled og undgå unødvendige lageromkostninger. Dette gør det muligt for os at markant reducere priserne, samtidig med at vi opretholder vores høje kvalitetsstandarder. Vi bruger rustfrit stål, der er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for korrosion. Vi går et skridt videre ved at tilføje en belægning af 14K guld, der giver vores smykker en smuk og autentisk glød uden at sprænge budgettet. Global Urban Jewelry er stolte af at tilbyde smykker med en ekstra stærk belægning, der gør vores smykker i stand til at modstå vand, sved og parfume. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at dine smykker mister deres glans eller farve. Vores mål er at give dig smykker, der kan følge dig i alle livets situationer og eventyr, og vores kvalitetsstandarder afspejler dette. Vi opfordrer vores kunder til at værdsætte deres smykker i årevis i stedet for at købe midlertidige trends, hvilket bidrager til en mere bæredygtig og ansvarlig forbrugskultur. Vores kollektion indeholder tidløse designs, der passer til enhver stil og lejlighed. Uanset om du leder efter en elegant halskæde, klassiske øreringe eller et smukt armbånd, har vi noget for dig. Global Urban Jewelry tror på, at smykker skal være tilgængelige for alle. Vi ser frem til at fortsætte vores rejse sammen med vores kunder og dele glæden ved at bære smykker med endnu flere mennesker. Velkommen til vores smykkeunivers, hvor kvalitet og rimelige priser går hånd i hånd.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

Har stødt på et spørgsmål igennem en af mine ordre, hvor servicen kun var i top. Kan klart anbefale denne hjemmeside til andre.

29 juni 2026

Top oplevelse

Super fed service! Lækker kvalitet og fin ventetid.
Jeg synes helt klart, det har været en rigtig god oplevelse.

2 juni 2026

Hej Haidar,

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med både servicen, kvaliteten og leveringstiden. Det betyder utrolig meget for os som en lille virksomhed, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dine smykker, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen 💛

Global Urban Jewelry ✨

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hurtig levering. Dog ærgerligt med 50 kr i fragt, og hvis det skal byttes eller returneres, så er det 50kr i fragt igen. Jeg betalte 100kr i fragt, for en vare jeg ikke skulle have alligevel

13 mei 2026

Hej Mikkel,

Vi er glade for, at du oplevede den hurtige levering. Faktisk gjorde vi lidt mere end det sædvanlige i denne ordre, da vi personligt kørte ud og afleverede pakken i din postkasse for at sikre, at du modtog den så hurtigt som muligt.

Vi har fuld forståelse for, at det kan føles ærgerligt at betale fragt, når en vare returneres. Som en mindre virksomhed har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde gratis returfragt, som nogle af de helt store webshops kan. Derfor afholder kunden selv udgiften til returfragt ved fortrydelse.

Da vi modtog din returpakke, sørgede vi naturligvis for at behandle returneringen hurtigt, og tilbagebetalingen blev gennemført uden problemer.

Vi bestræber os altid på at yde en personlig og ekstraordinær service, og derfor er vi selvfølgelig lidt kede af, at den oplevelse ikke afspejles helt i anmeldelsen. Ikke desto mindre takker vi for din feedback og ønsker dig alt det bedste fremover.

Global Urban Jewelry

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en utrolig flot service

Tak for en utrolig flot service.
Ved en fejl kom der forkert adresse på min ordre og jeg kontaktede GOJ som med det samme tilbød at komme forbi mig personligt og aflevere den ring jeg havde bestilt.
I dag har jeg så kunne aflevere denne flotte ring i gave til min venindes fødselsdag.
Vil helt sikkert handle her igen.

22 mei 2026

Hej Lonni ✨

Tusind tak for din utrolig fine anmeldelse 💛

Det gør os virkelig glade at høre, og vi er så glade for, at ringen nåede frem i tide til din venindes fødselsdag 🥹✨ Nogle gange opstår der små fejl, men så gør vi altid vores bedste for at finde en god løsning.

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både servicen og ringen – det betyder virkelig meget for os 💛

Vi håber, din veninde blev glad for gaven ✨

Julie – Global Urban Jewelry 💛

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice!
Smukkeste smykker som kom hurtigt.
Kvaliteten er også helt i top.

6 mei 2026

Hej Sine ✨

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 💛

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med både smykkerne, kvaliteten og oplevelsen hos os 🥹✨ Vi lægger så meget kærlighed i det hele, så det gør os virkelig glade at læse.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye smykker ✨

Julie – Global Urban Jewelry 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtige flotte smykker af god kvalitet…

Rigtige flotte smykker af god kvalitet og leveringen var hurtig

6 mei 2026

Antwoord van Global Urban Jewelry

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤍

Det betyder virkelig meget at høre, at du både er glad for kvaliteten og den hurtige levering ✨

Jeg håber, du bliver rigtig glad for smykkerne – og du er altid mere end velkommen tilbage 🤍

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Varen kom fra Kina

Varen kom fra Kina. Allerede der bliver man nervøs. Særligt når man betaler “dansk priser”. Lang leveringstid, selvom “varen var på lager”.
Kæden er utrolig kort.
Havde købt ekstra vedhæng, men disse kan ikke hænges på kæden, så er dermed ubrugelige.
Generelt skuffende og utilfredsstillende. Måtte betale en rigtig guldsmed for at få vedhæng på.
Kan ikke anbefale denne side.

13 april 2026

Antwoord van Global Urban Jewelry

Tak fordi du deler din oplevelse – det er jeg virkelig ked af at høre 🤍

Jeg vil dog gerne lige knytte en kommentar til din ordre, så andre også får det fulde billede med.

De produkter, du har bestilt, er sendt fra vores fjernvarelager. Vi gør meget ud af at være helt gennemsigtige omkring dette, og derfor fremgår den længere leveringstid tydeligt flere steder – både to gange på produktsiden samt på betalingssiden, så man har mulighed for at træffe en informeret beslutning inden køb.

I den forbindelse tilbyder vi også fragt på vores regning, netop som en kompensation for den længere leveringstid ✨

I forhold til vedhængene er de designet med ringe, så de kan sættes på kæder. Hvis du har oplevet udfordringer med at få dem på, ville vi meget gerne have haft mulighed for at hjælpe dig – vi står altid klar til at finde en løsning 🤍

Det er virkelig vigtigt for mig at understrege, at vi aldrig ønsker at give en dårlig oplevelse – tværtimod gør vi os umage for at give den bedst mulige kundeservice hver gang.

Du er selvfølgelig stadig meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan hjælpe dig videre 🙏

Global Urban Jewelry

God oplevelse

God oplevelse og flotte smykker

26 februari 2026

Hej Inga 💖

Tusind tak for din søde anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!
Og en ekstra stor tak fordi du har valgt at handle hos Global Urban Jewelry så mange gange – det sætter vi utrolig stor pris på 💛

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og synes vores smykker er flotte ✨

Vi glæder os til at forkæle dig igen 💕

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smykkerne er meget smukke. Der var et lille problem, men det blev hurtigt løst. Alt i alt var det en meget behagelig købsoplevelse.

26 januari 2026

Hej Wei 💖

Tusind tak for din søde anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!
Hvor er vi glade for at høre, at du synes smykkerne er smukke ✨

Og tak fordi du nævner vores service – vi er rigtig glade for, at vi hurtigt fik løst problemet og kunne give dig en god oplevelse 💛

Vi håber, du får stor glæde af dine smykker – og du er altid velkommen tilbage hos os 💕

Fin og hurtig udførelse af ordren

Fin og hurtig udførelse af ordren

8 januari 2026

Hej Ulla 💖

Tusind tak for din søde besked – det betyder virkelig meget for os!
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både bestilling og levering ✨

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit smykke – og du er altid mere end velkommen tilbage hos os 💕

Super oplevelse!

Det var nemt at finde rundt på siden. Afsendelse og levering var hurtig, selvom det var tæt på jul. Da vi fik brug for at kontakte Kundeservice i januar, var de utrolig flinke og fik hurtigt og nemt løst et mindre problem med varen. Mit 17-årige barnebarn er meget glad for øreringene.

5 januari 2026

Hej Anne💖

Tusind tak for din virkelig søde anmeldelse – det betyder så meget for os!
Hvor er vi glade for at høre, at både oplevelsen på shoppen, leveringen (selv i juletiden 🎄) og kontakten med vores kundeservice har levet op til dine forventninger.

Og hvor gør det os ekstra glade, at dit barnebarn elsker sine øreringe – det er jo lige præcis dét, det hele handler om ✨

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 💕

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega god service og fine smykker.

Mega god service og fine smykker.
Smykkerne jeg havde bestilt blev væk i posten, så sendte de nogle nye uden beregning.

Hej Gitte

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både god service og flotte smykker – også selvom pakken desværre blev væk undervejs.

Vi gør altid vores bedste for, at ingen står uden deres smykker, og vi er glade for, at vi hurtigt kunne finde en løsning for dig.

Tusind tak for din tillid og for at tage dig tid til at dele din oplevelse ✨

Du er altid meget velkommen hos os igen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har endnu ikke modtaget mine…

Jeg har endnu ikke modtaget mine smykker, men pengenexer trukket fra min konto før jul.

Hej Jonna,

Tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig ked af, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne, og jeg forstår fuldt ud frustrationen ved ikke at modtage sin ordre – særligt op til jul.

Så snart du gjorde os opmærksomme på problemet, ved at skrive denne anmeldelse, ringede jeg straks personligt op for at forklare situationen. Din ordre blev afsendt samme dag, som den blev lagt, men desværre oplevede DAO hen over julen en del udfordringer, hvor enkelte pakker blev forsinket eller i nogle tilfælde bortkommet. Det er desværre helt uden for vores kontrol.

Som en undskyldning for den ulejlighed, du har været udsat for, refunderede jeg en del af ordren – selvom fejlen ikke lå hos os – og sendte samtidig to nye ringe afsted med det samme, så du ikke skulle stå uden dine smykker.

Jeg kæmper hver eneste dag for, at alle får en god og tryg oplevelse hos mig, og det er oprigtigt det eneste, jeg ønsker at skabe med min forretning. Derfor er det selvfølgelig ærgerligt, når oplevelsen ikke afspejler den indsats, vi lægger i at hjælpe – også når noget går galt.

Fine holdbare smykker

Nu er det snart et år siden (bedre sent end aldrig), jeg købte en ring gennem denne side og jeg må bare sige, at smykket holder rigtig godt.

Jeg bruger ringen stort set hver dag og bruger fx meget sprit på arbejdet, men ringen er stadig helt som ny. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg køber smykker herfra.

5 januari 2025

Kære Helena 💛

Tusind tak for din søde anmeldelse – og bedre sent end aldrig, som du selv skriver 😊

Det gør mig virkelig glad at høre, at din ring stadig står flot efter næsten et års brug. Netop holdbarhed er noget, jeg lægger enormt stor vægt på, så det betyder meget at høre, at den holder sig flot, selvom den bliver brugt hver dag og udsættes for sprit på arbejdet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med andre. Det betyder mere, end du måske tror, for en lille virksomhed som min ✨

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen, når du får lyst til at forkæle dig selv med et nyt smykke 🤍

Global Urban Jewelry ✨

Fantastisk kundeservice og smykker

Jeg har handlet hos Global flere gange, og hver gang har jeg haft en virkelig god oplevelse. Leveringen har altid været hurtig og problemfri, og smykkerne lever fuldt ud op til mine forventninger – både i kvalitet og holdbarhed.

Én gang oplevede jeg desværre, at en ørering gik i stykker. Jeg kontaktede kundeservice for at høre, om der var noget, jeg selv kunne gøre for at reparere den. Selvom det var min egen skyld, at den var blevet ødelagt, valgte virksomheden alligevel at sende mig et helt nyt sæt. Det synes jeg siger meget om deres service.

Jeg kan kun varmt anbefale at købe smykker herfra – både smykkerne og kundeservicen er helt i top.

Antwoord van Global Urban Jewelry

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse – den gjorde mig oprigtigt glade at læse 💛

Det betyder enormt meget for os, at du igen og igen har haft gode oplevelser hos Global Urban Jewelry, både med leveringen, kvaliteten og holdbarheden af smykkerne.

Vi er også rigtig glade for, at du oplevede vores kundeservice positiv, selv i en situation hvor uheldet var ude. For os handler det om at passe godt på vores kunder og sikre, at I føler jer trygge og godt behandlet – også når noget ikke går helt som planlagt.

Tusind tak for din varme anbefaling og for at støtte vores lille univers ✨

Du er altid mere end velkommen hos os.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bestilte en halskæde 30

Bestilte en halskæde 30. November og den er stadig ikke blevet leveret selvom det står i ordrestatus at den er leveret for længest. I trackingen kan jeg se at den stadig er på vej fra Kina. Det var meningen det skulle være en julegave men ved ikke om den når at komme.

Julie ringende selv og beklagede mange gange at halskæden ikke var kommet endnu, tilbød 50% af prisen retur hvis ikke den når at komme senest d. 23/12. Meget fin service.

30 november 2025

Hej Anneline

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse 💛

Jeg er virkelig ked af, at din halskæde ikke nåede frem som forventet, og jeg forstår fuldt ud frustrationen – særligt når det var tiltænkt som julegave.

Jeg er glad for, at Julie tog direkte kontakt og kunne forklare situationen samt fandt en løsning, så du ikke stod alene med problemet. Vi gør altid vores absolut bedste for at tage ansvar og hjælpe vores kunder, også når noget desværre er uden for vores kontrol.

Tak for din forståelse og for dine pæne ord om servicen – det betyder mere, end du aner 🙏
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er det mindste.

De varmeste hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk sted at handle.

Fantastisk sted at handle.
Der er fuld service, Julie har været så sød at komme hjem med mine vare.
Det er ikke sidste gang jeg handler der..

10 december 2025

Hej Kirsten 🤍

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse – det var mig en fornøjelse at kunne hjælpe, og jeg er så glad for, at du havde en god oplevelse ✨

Det betyder meget for mig, at du følte dig godt serviceret, og jeg glæder mig allerede til næste gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin service dér gik kun få dage inden…

Fin service dér gik kun få dage inden vi fik det bestilte

30 november 2025

Hej Birthe 🤍

Tusind tak for din fine anmeldelse – jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering ✨

Det betyder meget for mig, at oplevelsen har været god.

Global Urban Jewelry 💫

Lees meer over geverifieerde reviews.