Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fint smykke med gratis indgravering. Kom nærmest dagen efter jeg havde bestilt. Gaven var super fint pakket ind. Alt var i orden👌🏻 Kan varmt anbefale at handle hos dem🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk flotte smykker, lækkert design, der virkeligt kælet for detaljen. Pakket ind i lækker smykkeæske. Pænt pakker ind, vedligeholdelses vejledning er vedlagt. Har de seneste måneder, købt et... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min yndlingsguldsmed. Jeg sparer op og forkæler mig selv i ny og næ med hendes fantastiske håndlavede designs. ♥

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte 3 vedhæng og en ørering kl 18.30 og et par timer senere var smykkerne graverede og sendt afsted 🥰 Det er de fineste muslingeskaller med små detaljer som gør at de ser helt naturlige ud, den... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenontwerper
  2. Goudsmid
  3. Juwelier
  4. Sieradenfabrikant
  5. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Jeg betragter Libopé som en hobby, som min terapi og en skøn mulighed for at udfolde min kreative interesse. Nu vil jeg indvie dig i mit koncept! Det er ret simpelt. Alle smykkerne jeg laver er limited eller one-offs, derfor er der tale om smykker hvor der til tid tider kun er lavet 1 stk af, og andre nogle flere. Hvis jeg har fundet en helt unik perle eller sten, så laver jeg kun det ene smykke.

5,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fint smykke med gratis…

Kan varmt anbefale at handle hos dem🤩

5 april 2026

God oplevelse

God oplevelse

31 januari 2026

Det er jeg virkelig glad for at høre. Tusind tak for de fine 5 stjerner 🥰

FANTASTISK SERVICE!

Sender vildt hurtigt, og smykket er præcis som på billedet! Min mor græd af glæde det hun fik det

3 februari 2026

Antwoord van libope.com

Ej er det rigtigt? Det er jeg bare så glad for at høre. Jeg er simpelthen så taknemlig for at jeg får lov at lave noget med så fin en betydning. Tusind tak for at dele det herinde 💗 Jeg håber du får en rigtig dejlig dag.

Antwoord van libope.com

Det er jeg bare så glad for at høre, tusind tusind tak. Det betyder rigtig meget for mig 😘

Lise brænder for sit virke 🌟15

Lise er hjælpsom og seriøs og omhyggelig med alt i sin fine forretning🌟

15 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van libope.com

Tusind tak, det er så dejligt at det kan mærkes når man gør sig umage. Det sætter jeg virkelig stor pris på. Tusind tak fordi du deler det herinde 💗

Den bedste service

Den bedste service.
Jeg havde bestilt 2 forskellige øreringe og blev ringet op, blot for at tjekke, at det var det rigtige jeg havde bestilt. Varerne kom dagen efter. Virkelig en go oplevelse.

13 januari 2026

Antwoord van libope.com

Det er jeg bare så glad for at høre :-) Tusind tusind tak fordi du ville dele det herinde. Det sætter jeg kæmpe stor pris på.

Smykket til en mand

For det første er smykket meget smukt, og helt anderledes end andre smykker jeg har kigget på. Smykket var en gave til min mand som har fået et sårbart hjerte derfor passer det helt perfekt til ham.

31 december 2025

Antwoord van libope.com

Jeg er simpelthen så glad for at det er faldet i god jord og det har været en god oplevelse. Det betyder simpelthen så meget for mig :-)

Jeg håber I får en rigtig dejlig dag.

Meget smukke smykker!

De smukkeste, unikke smykker, hurtig levering og god kundeservice. Helt perfekt 👌

29 december 2025

Antwoord van libope.com

Hvor er det bare dejligt at høre. Tusind tak fordi du har brugt tid til at anmelde min lille butik :) Jeg håber du får en rigtig dejlig dag.

God kundeservice.

29 november 2025

Antwoord van libope.com

Tusind tak for din søde anmeldelse – det gør mig så glad at høre, at du er tilfreds ✨

En helt særlig oplevelse

Libope er en af de steder, hvor man oplever en extraordinær købsoplevelse. Servicen, varen, indpakning og kommunikation er i en særklasse.

30 november 2025

Antwoord van libope.com

Af hjertet tak. Det gør mig bare så glad at læse, tusind tusind tak :-) Det betyder mere, end du aner, når man er én person bag det hele. Jeg er så glad for, at du har haft en god oplevelse i min lille butik 💛

Fantastiske smykker hurtigt service

Fantastiske smykker hurtigt service

2 november 2025

Antwoord van libope.com

Tak for de 5 stjerner og de pæne ord. Det varmer virkelig og betyder mere, end du tror 💍

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Svartiden er lynhurtig, servicen er helt i top, og smykkerne er super flotte!

16 november 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van libope.com

Hvor gør det mig glad at læse – tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde min lille butik med sådan en dejlig anmeldelse✨
Lise / Libopé

Lees meer over geverifieerde reviews.