Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fint smykke med gratis indgravering. Kom nærmest dagen efter jeg havde bestilt. Gaven var super fint pakket ind. Alt var i orden👌🏻 Kan varmt anbefale at handle hos dem🤩

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk flotte smykker, lækkert design, der virkeligt kælet for detaljen. Pakket ind i lækker smykkeæske. Pænt pakker ind, vedligeholdelses vejledning er vedlagt. Har de seneste måneder, købt et... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min yndlingsguldsmed. Jeg sparer op og forkæler mig selv i ny og næ med hendes fantastiske håndlavede designs. ♥

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenontwerper
  2. Goudsmid
  3. Juwelier
  4. Sieradenfabrikant
  5. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Jeg betragter Libopé som en hobby, som min terapi og en skøn mulighed for at udfolde min kreative interesse. Nu vil jeg indvie dig i mit koncept! Det er ret simpelt. Alle smykkerne jeg laver er limited eller one-offs, derfor er der tale om smykker hvor der til tid tider kun er lavet 1 stk af, og andre nogle flere. Hvis jeg har fundet en helt unik perle eller sten, så laver jeg kun det ene smykke.

5,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I am so glad I discovered Libopé!

I am so glad I discovered Libopé! I think Lise makes the most precious jewellery. I had my eye on the "Fantasy" bracelet but wasn't sure if it would fit my wrist. So I contacted Lise with my measurements and she was super helpful and sent me a video of her wearing it, so I could estimate if it would fit me. And it does! My order came beautifully packed, with so much love. I highly recommend this shop & designer! :)

6 juni 2025

Antwoord van libope.com

I’m incredibly grateful for your thoughtful review. It really means a lot to me and helps more than you might think. Wishing you a beautiful and joyful day!
Best wishes

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre smykker og god service

Hurtig og god service af Lise, som på fornemste vis sendte samme smykke frem og tilbage flere gange fordi jeg ikke var helt sikker på indgravering. Vedhænget er virkelig fint, og graveringen bagpå er tydelig og flot lavet. Smykket leveres i en lækker smykkeæske, der er pakket meget fint ind.
Det er ikke sidste gang jeg har købt smykker hos Lise. Hun laver nogle meget flotte smykker af høj kvalitet, og hun er virkelig serviceminded.

1 mei 2025

Antwoord van libope.com

Jeg blev så glad, da jeg læste din anmeldelse – tusind tak! Det er en kæmpe hjælp og en stor glæde. Ønsker dig alt det bedste i dag.

Fuldstændig fantastisk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fuldstændig fantastisk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Min halskæde er meget smuk, indgravering perfekt og hurtig levering ❤️
En super god oplevelse

27 april 2025

Antwoord van libope.com

Af hjertet tak for dine søde ord og for at støtte mig med en anmeldelse. Det gør en kæmpe forskel og varmer mere, end du tror. Ha’ en rigtig god dag!

Smukt unikt rlegznt smykke

Smukt unikt elegant smykke. Super og hurtig service.

8 april 2025

Antwoord van libope.com

Tusind tak for din dejlige anmeldelse på Trustpilot. Det betyder virkelig meget for mig, og jeg er så taknemmelig for, at du tog dig tid til det. Jeg håber, du får en skøn dag!

Anbefales på det varmeste 🥰

Bestilte 3 vedhæng og en ørering kl 18.30 og et par timer senere var smykkerne graverede og sendt afsted 🥰 Det er de fineste muslingeskaller med små detaljer som gør at de ser helt naturlige ud, den perfekte balance mellem en sød og rå stil, lige hvad jeg havde ønsket mig. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller smykker fra Lise ❤️‍🔥

8 april 2025

Antwoord van libope.com

Det var så utroligt sødt af dig at skrive en anmeldelse af mig – jeg blev helt rørt, da jeg læste den. Den slags feedback gør en verden til forskel for mig. At du tager dig tid til at støtte mit arbejde, betyder ikke bare noget for min virksomhed, men også for mit hjerte. Jeg sender dig en stor tak og ønsker dig en dejlig, rolig og inspirerende dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er en meget glad kunde

Jeg er en meget glad kunde! ♥️
Er så heldig at eje et par smykker fra Libope og det bliver ikke de sidste! Lise laver så smukt håndværk ✨ Jeg bestilte min one of a kind ring 💍 mandag og modtog pakken onsdag, så fint pakket ind! Selv æsken som dit smykke kommer i, er så fin og en der bliver stående fremme 👌🏼 Tusind tak ♥️

30 maart 2025

Antwoord van libope.com

Jeg er simpelthen så taknemmelig for, at du har taget dig tid til at anmelde mig på Trustpilot. Det er med til at styrke tilliden til mit arbejde og gør, at flere kan få øje på det, jeg laver. Din anmeldelse betyder mere, end du aner – det er virkelig med til at løfte mig. Tak fordi du støtter med så positiv energi. Jeg ønsker dig en helt fantastisk dag!

Hun er så sød og dygtig

Hun er så sød og dygtig, og er så glad for mit smykke. Fantastisk service. Kan varmt anbefales! 🩷

5 april 2025

Antwoord van libope.com

Tusind, tusind tak fordi du har været så betænksom og skrevet en anmeldelse af mig. Det hjælper mig både som selvstændig og som menneske at vide, at mit arbejde gør en forskel. Det er virkelig en gave at få sådan en støtte. Din anmeldelse har gjort mig så glad, og jeg sender dig de varmeste tanker. Ha’ en skøn og lysfyldt dag!

BEDSTE SERVICE

Lise er super dygtig! Jeg var blevet forelsket i en ørering der desværre kun var en af, og kontaktede hende og hun fik indenfor to uger lavet en magen til. Hun svarer også hurtigt og er altid meget imødekommende og serviceminded. Kan kun anbefales

27 maart 2025

Antwoord van libope.com

Hvor er det bare sødt af dig at anmelde mig – jeg blev helt varm om hjertet, da jeg læste dine ord. Det er så værdifuldt for mig at mærke den opbakning, og det hjælper mig mere, end du måske tror. Tusind tak fordi du er en af dem, der tager sig tid og sender gode energier videre. Jeg ønsker dig en rigtig skøn dag med alt det bedste.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og meget venlig service…

Hurtig levering og meget venlig service 🙏🏽

26 maart 2025

Antwoord van libope.com

Hvor er det bare sødt af dig at anmelde mig – jeg blev helt varm om hjertet. Det er så værdifuldt for mig at mærke den opbakning, og det hjælper mig mere, end du måske tror. Tusind tak fordi du er en af dem, der tager sig tid og sender gode energier videre. Jeg ønsker dig en rigtig skøn dag med alt det bedste.

Alt var perfekt!

Alt var perfekt!

1 maart 2025

Antwoord van libope.com

Tusind tak for din støtte det betyder alverden. Jeg håber, du får en dag med smil og gode øjeblikke.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering , super fin indpakning

2 maart 2025

Antwoord van libope.com

Hvor er det bare betænksomt af dig at skrive en anmeldelse – det er ikke noget, jeg tager for givet. Det gør mig oprigtigt glad at læse dine ord, og jeg bliver så rørt over, at du vil tage dig tiden til at støtte mig på den måde. Din anmeldelse betyder virkelig meget for mig. Jeg ønsker dig en fantastisk dag fyldt med glæde og god energi.

Perfekt

Jeg har nu købt to øreringe, og jeg elsker dem begge. Derudover er service i top, og Lise er den sødeste at kommunikere med.

27 februari 2025

Antwoord van libope.com

Af hjertet tak for den smukke anmeldelse, du har skrevet om din oplevelse med mig på Trustpilot. Det varmer helt enormt, og det gør en stor forskel for mig – både professionelt og personligt. Tak fordi du er med til at løfte og støtte mit arbejde på den fineste måde. Jeg håber, din dag bliver lige så god, som du har gjort min.

Med stor respekt

Lise er en hårdtarbejdende gründer med de flotteste produkter og exceptionel service.

12 februari 2025

Antwoord van libope.com

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en så fin anmeldelse på Trustpilot. Det betyder mere for mig, end du måske lige forestiller dig. Det er netop den slags opbakning, der gør det hele værd. Jeg er dybt taknemmelig for din støtte og dine søde ord. Ønsker dig en virkelig dejlig dag fyldt med gode stunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enormt god og behagelig oplevelse.

Enormt god og behagelig oplevelse.
Rigtig hurtig ekspedition og respons på e-mail.
Kun gode ting at sige om oplevelsen og produktet!

24 februari 2025

Antwoord van libope.com

Tusind tak for din søde anmeldelse på Trustpilot – det betyder mere, end du aner. Jeg ønsker dig en vidunderlig dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget fin ring og alt var som lovet

Meget fin ring og alt var som lovet. ❤️😊

9 februari 2025

Antwoord van libope.com

Det er jeg bare så glad for at høre. Tusind tak fordi du har brugt tiden på at lave en anmeldelse herinde. Det sætter jeg virkelig stor pris på.

Jeg ønsker dig den dejligste dag
De kærligste hilsner

Elsker de finde smykker

Elsker de finde smykker. Så gennemført et univers. God leverings tid og kommunikation, lige som man kan forvente når det er drevet af kun én person.

31 januari 2025

Antwoord van libope.com

Det er jeg virkelig glad for du skriver. Af hjertet tak for de skønne 5 stjerner og fordi du har støttet min lille butik.

Jeg ønsker dig den dejligste dag
De kærligste hilsner

Lise Reo / Libopé

Lees meer over geverifieerde reviews.